راهنمایی برای خرید PS3

سلام 1 سوال من میخوام ps3 بخرم ولی نمی دونم چرا می ترسم یه کم الان دیگه مشکل هک کردن نداره ؟ کلا ps3بگیرم بهتره یا xbox

نه دیگه مشکل هک کردن نداره. به زودی Custom Firmware هم می آد و راحت تر هم می شه.
به نظر من که هر دو رو دارم نمی شه از کینکت XBOX گذشت، ولی اگه خیلی کینکت براتون ارزش نداره PS3 بگیرید.

با سلام من میخوام بخرم بخرم میخواستم قیمت دقیق کنسول رو هر چند مدل که هست لطف کنید بفرمایید
ممنون میشم جواب بدید و اینکه بگید از کجا بخرم؟؟

آخرین ویرایش:
دوستان ، برادران ، عزیزان ، بنی آدم :d کمک رسانید

آقا من میخوام PS3 بگیرم.تو این موندم که Fat 80 بگیرم یا Slim 120 (دسته2 :d) بعضی ها میگن فت داغ میکنه، مشکل قرمز شدن تصویر داره،بعضی وقتها آپدیت نمیشه، ولی خو در عوضی خیلی قشنگتره :d
دوستان گرامی بیان راهنمایی کامل کنن من رو از این شبهه در بیارن :x
فرض کنید هر دو مدل استوکش تو بازار هست،اینجوری مقایسه کنید.میخوام ببینم این اسلیم اصلا" ارزش داره یا نه فقط فست جواب بدید که از اونا (:d) بدم.

سلام.
من میخوام یه ps3 بخرم.چند تا سوال داشتم:
1-یه نفر بهم گفت مدل 120g ایراد داشته خود سونی جمعش کرده.راسته یا چرت گفته؟
2-یه جا شنیدم هکرها دارن یه کاری میکنن که دیگه بدون دانگل بشه بازی کپی ریخت.درسته؟کی میآد؟
3-اگه از دانگل استفاده کنم آیا بعدها میتونم برش گردونم به حالت اورجینال؟
4-کدوم دانگل بهتره+قیمت؟
5-ps3 160g یا 250g رو چند بخرم که سرم کلاه نره؟
6-مشخصاتش چی باشه؟(ریجن و ورژن و ...)
7-اگه صبر کنم تا فریمور جدید که نیاز به دانگل نداره بیاد ممکنه خود کنسول گرون بشه؟

آخرین ویرایش:
یه نفر بهم گفت مدل 120g ایراد داشته خود سونی جمعش کرده.راسته یا چرت گفته؟
100% اشتباه گفته يا فروشنده بوده يا بي اطلاع ...تمام مدل هاي اسليم مثل هم هستند با تفاوت هارد.
360 كه نيست چند مدل داشته باشه سوني به تدريج با ارزن كردن مدل هاش هارد هاي مدل هاي قيمي رو اضافه ميكنه اوايل 120 بود با 250...الان 120 برداشتند بجاش320 گذاشتند ...شما خودت مي توني 120 رو برداري 750 بذاري جاش ...خط توليد همشون يكي هست

100% اشتباه گفته يا فروشنده بوده يا بي اطلاع ...تمام مدل هاي اسليم مثل هم هستند با تفاوت هارد.
360 كه نيست چند مدل داشته باشه سوني به تدريج با ارزن كردن مدل هاش هارد هاي مدل هاي قيمي رو اضافه ميكنه اوايل 120 بود با 250...الان 120 برداشتند بجاش320 گذاشتند ...شما خودت مي توني 120 رو برداري 750 بذاري جاش ...خط توليد همشون يكي هست

مرسی که جوابمو دادی.
ممنون میشم اگه بقیه سوالامو جواب بدی.

سلام.
من میخوام یه ps3 بخرم.چند تا سوال داشتم:
1-یه نفر بهم گفت مدل 120g ایراد داشته خود سونی جمعش کرده.راسته یا چرت گفته؟
2-یه جا شنیدم هکرها دارن یه کاری میکنن که دیگه بدون دانگل بشه بازی کپی ریخت.درسته؟کی میآد؟
بله درسته اما معلوم نیس
شاید تا یه ماهه دیگه

3-اگه از دانگل استفاده کنم آیا بعدها میتونم برش گردونم به حالت اورجینال؟
اره میتونی
4-کدوم دانگل بهتره+قیمت؟
یه دانگل بگیر که قابلیت اپدیت و دکمه ریست داشته باشه
قیمت هم بین 20-25

5-ps3 160g یا 250g رو چند بخرم که سرم کلاه نره؟
160 رو 375 اون یکی رو دقیق نمیدونم

6-مشخصاتش چی باشه؟(ریجن و ورژن و ...)
فریمورش 3.41 باشه:d

7-اگه صبر کنم تا فریمور جدید که نیاز به دانگل نداره بیاد ممکنه خود کنسول گرون بشه؟

نه فکر نکنم

آقا من میخوام PS3 بگیرم.تو این موندم که Fat 80 بگیرم یا Slim 120 (دسته2 :d) بعضی ها میگن فت داغ میکنه، مشکل قرمز شدن تصویر داره،بعضی وقتها آپدیت نمیشه، ولی خو در عوضی خیلی قشنگتره :d
فرض کنید هر دو مدل استوکش تو بازار هست،اینجوری مقایسه کنید.میخوام ببینم این اسلیم اصلا" ارزش داره یا نه فقط فست جواب بدید که از اونا (:d) بدم.

سلام دوست عزیز.
اون مورد بالا که گفتین بعضی وفتها آپدیت نمیشه همچین چیزی نیست هیچ مشکلی نداره فت.
در مورد قیافه هم کاملا باهات موافقم ولی اگر الان قراره بخری به نظر من اسلیم بخر چون از نظر سخت افزاری یه مقداری فرق داره(نمیگم گرافیک و سی پی یوش بهتره)ولی چون 45 نانومتریه کمتر داغ میکنه و صدای فنش هم خیلی کمه اصلا نمیشنوی .فت ها آمار YLOD دادنشون کم کم داره میره بالا البته هنوز زیر 1 درصده.ولی کلا اگه الان میخری به نظر من اسلیم بخر.باز هم اگر خواستی بیشتر تحقیق کنی برو این تاپیک رو بخون:
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=36816

کدوم مدل مشکل RED SCREEN داره !! .. 120؟ ! ممن دارم .. کو پس ؟!!!
SLIM کلا بهتر از Fat هستش بدون شک . این سئوال شما تکراری هستش .. سرچ نیاز داشت . دسته دو شما هم بستگی به شرایط و وضعیتش داره ..
فریم ویر بالای 3.42 نداشته باشه فقط... بعد خودت آپش کن اگه خواستی ..
دانگل هم نخر بعدش صبر کن احتمالا تا چند وقت دیگه ، از شر دانگل خلاص میشیم

سلام دوستان نمیدونم جایه درستی سوال کردم یا نه
من میخوام یه کونسول برای بازی بگیرم xboxکار کردم یکم جریاناتشو میدونم اما ps3 نه!
حالا شما منو راهنمایی کنید
الان بازیاش کرک شده ؟ کل جریان چطوریه ؟ هزینشم بگید ممنون میشم بگید
یه سوال دیگه xbox بهتره یا ps3 همه ی شرایطم دز نظر بگیرید
پیشاپیش ممنون

دوستان pal با j چه فرقي مي كنه؟
فرقي نداره ولي پال بگير ..اگه فروشنده پال رو گرونتر ميداد بزن تو گوشش بگو جي ميخوام تا چشت دراد ...من خودم 2تا جي داشتم ...تو هيچ زمينه اي اهميت نداره رجيون چي باشه...فقط اگه دوست داري خيلي استاندارد عمل كني پال بگير چون خوارميانه پال محسوب ميشه..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or