راهنمایی برای خرید PS3

از اونجا که توی خاورمیانه . . PAL استفاده میشه .. بازی اورجینال این ورژن راحت تر گیر میاد ..
در ضمن .. اگه خواستی بازی رو آنلاین بازی کنی .. هر دو با دستگاه باید یکی باشه .. هم بازی و هم دستگاه ..

WTF???
نه داداش ریجن هیچ ربطی نداره.شما میتونی هر ریجنی رو با دستگاهت بازی کنی و دستگاهت هم ریجنی باشه و بازیت هم هر ریجنی میخواد باشه :d
کلا با هر ریجنی میتونید آنلاین بازی کنید فقط !: بعضی بازیها هستن که بستگی به سرورشون بهتره ریجن 2 یا پال بگیرید چون ما توی خاورمیانه هستیم و پینگمون کمتره با اونها.

WTF???
نه داداش ریجن هیچ ربطی نداره.شما میتونی هر ریجنی رو با دستگاهت بازی کنی و دستگاهت هم ریجنی باشه و بازیت هم هر ریجنی میخواد باشه :d
کلا با هر ریجنی میتونید آنلاین بازی کنید فقط !: بعضی بازیها هستن که بستگی به سرورشون بهتره ریجن 2 یا پال بگیرید چون ما توی خاورمیانه هستیم و پینگمون کمتره با اونها.
توی چند پست قبل یکی از دوستان گفتش که این موضوع امکان پذیر نیست !! منم که فعلا ADSL م اوکی نشده خودم . .تست کنم .. ولی اگه بگردم میتونم پستش رو پیدا کنم !!
مطمئنید؟

توی چند پست قبل یکی از دوستان گفتش که این موضوع امکان پذیر نیست !! منم که فعلا ADSL م اوکی نشده خودم . .تست کنم .. ولی اگه بگردم میتونم پستش رو پیدا کنم !!
مطمئنید؟
شما بعد از چند سالُ اندی اومدی میگی امکان پذیر نیست! در صورتی که هزاران نفر فقط اعضای خود این سایت روزانه درحال انجام اینکار در PSN هستند!
فقط تنها مشکلی که در این رابطه وجود داره اینه که DLC ها و Add On ها به نوعی ریجن لاک دارند (موردهای free Region هم دیده شده البته) در واقع باید ریجن بازی با ریجن DLC یکی باشه .

من نگفتم مورد ریجن فری وجود نداره .. در ضمن .. بنده هم گفتم ریجن دستگاه با بازی باید یکی باشه .. حالا نمیدونم شما به کجا میخوای برسی با تفاوت سالها .. !!! ربطش چی بود !!
شما میخوای بگی کار کشته تری؟ خب بیا سریع همیشه جواب بده جای اینکه ایراد بگیری منم دیگه پستی نمیزنم .. !!

سلام رفیق خوب.
شما ناراحت نشو ایشون منظور بدی نداشتن.فقط خواستن حرفتون رو که اشتباه بود اصلاح کنند.
اشکالی نداره شما هم سخت نگیرید.
کلا ریجن بازی به غیر از موارد بسیار اندکی دیگر هیچ تاثیری در بازی آنلاین نداره
اون تاثیر اندک هم مال اون دسته از بازیهاست که با توجه به ریجن بازی به سرور اون ریجن وصل میشوند.مثلا اگر بازیتون Little Big Planet باشه که جز اون دسته ی خاص هست بهتره ریجن 2 باشه چون ریجن 1 آنلاینش لگ و تاخیر زمانی داره چون اول باید به سرور آمریکا وصل بشه و پینگ ما با آمریکا نسبت به خاورمیانه بیشتره.

من نگفتم مورد ریجن فری وجود نداره .. در ضمن .. بنده هم گفتم ریجن دستگاه با بازی باید یکی باشه .. حالا نمیدونم شما به کجا میخوای برسی با تفاوت سالها .. !!! ربطش چی بود !!
شما میخوای بگی کار کشته تری؟ خب بیا سریع همیشه جواب بده جای اینکه ایراد بگیری منم دیگه پستی نمیزنم .. !!
عزیزم به جای اینکه سریع بیای شروع به پرخاش کنی پستهارو دقیق بخون تا اطلاعات اشتباه به بقیه ندی.
دوستمون هم در پست قبلی توضیح دادن . ریجن بازی با کنسول برای آنلاین بازی کردن اجبار نیست که حتما یکی باشه در واقع فرقی نمیکنه.

با جستجو در همین تاپیک :D
شما سئوالتت رو بپرس ، جواب میدیم .. ! قول میدم :d

با تشكر از شما...

مثل بخش XBOX كه قشنگ يك آموزش كامل در مورد ريجن و مدل ها و درايو و مشكلات و بردها و.... نوشته مي خواستم.

خلاصه سير تا پياز ديگه...چند مدل داره ؟ اسليم بهتره يا فت ؟ چند مدل هارد داريم ؟ ريجن ها چيا هستند و كدوم بهتره ؟ درايور بلوري ماركش چيه و آيا در مدل هاي مختلف فرق مي كنه؟ ساخت كجاست ؟ مدل ها مثل XBOX كه آركيد و پريميوم و اليت داره اين جا هم 3 تا هستند يا فقط بر اساس هارد تقسيم بندي مي شوند ؟ برد ها چي ؟ مثل XBOX فالكون و جاسپر و ... داريم يا همه يكي هستند ؟ رنگ ها و خروجي ها (HDMI) و سوالات ديگر....

كلا براي خريد توجه به چه نكاتي لازم و ضروري است؟ تازه كلي سوال در مورد كپي خور كردن دارم...

ممنون ميشم جواب بديد...

الان به نظرتون با قیمت 400 تومنی xbox 360 arcade میصرفه ps3 بخرم ؟
ps3 160gig الان 390 تومنه .
و بگید دسته ی کدوم بهتره ؟
360دسته توپی داره و ps3 هم دسته ش خوبه اما 360 بهتره:دی بنظر من شما یک مقدار دیگه صبر کنی 360 ارزون تر میشه اما پی اس3 انحصاری بیشتر داره بازیاش گرون ترن(مگه بخوای 20تومن به بالا فکر کنم50 تومن پول کپی خور بدی:دی)360 از اول کپیه:دی

راستش من می خوام ps3 بخرم!
یه ps3 می خوام و یه دانگل؟
برای هک کردن فقط یه دانگل بخرم کافیه؟چیزه دیگه ای نیاز نداره؟

هیچ نیازی به دانگل ندارید. دوران دانگل دیگه سر رسید.
CFW بریزید و از کپی لذت ببرید! Kmeaw. تاپیک راهنماش هست.

من امروز از یه مغازه پرسیدم میگفت بدون دانگل فریز میشه!هنگ میکنه و همه الان دارن downgarde می کنن!!!

اونا دانگل ها رو دستشون مونده. دیگه کسی نمی‌خره مجبورن اینو بگن. شما بپرس کدوم بازی هست که با دانگل بیاد و با CFW نیاد. فقط اسمش رو بگو تا از اجرا شده‌اش عکس بگیرم.
شایدم بلد نیستن بیارن. چون بازی ها روی CFW باید پچ نشده و اصلی باشند. اونایی که دانگل بودند بعد رفتند CFW هم مشکلشون این بود که EBOOT بازی‌هاشون دستکاری شده و پچ شده بود و مجبور بودند EBOOT اصلی بازی های جدید رو دوباره جایگزین و نصب کنند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or