راهنمایی برای خرید PS3

با جستجو در همین تاپیک :D
شما سئوالتت رو بپرس ، جواب میدیم .. ! قول میدم :d

با تشكر از شما...

مثل بخش XBOX كه قشنگ يك آموزش كامل در مورد ريجن و مدل ها و درايو و مشكلات و بردها و.... نوشته مي خواستم.

خلاصه سير تا پياز ديگه...چند مدل داره ؟ اسليم بهتره يا فت ؟ چند مدل هارد داريم ؟ ريجن ها چيا هستند و كدوم بهتره ؟ درايور بلوري ماركش چيه و آيا در مدل هاي مختلف فرق مي كنه؟ ساخت كجاست ؟ مدل ها مثل XBOX كه آركيد و پريميوم و اليت داره اين جا هم 3 تا هستند يا فقط بر اساس هارد تقسيم بندي مي شوند ؟ برد ها چي ؟ مثل XBOX فالكون و جاسپر و ... داريم يا همه يكي هستند ؟ رنگ ها و خروجي ها (HDMI) و سوالات ديگر....

كلا براي خريد توجه به چه نكاتي لازم و ضروري است؟ تازه كلي سوال در مورد كپي خور كردن دارم...

ممنون ميشم جواب بديد...

الان به نظرتون با قیمت 400 تومنی xbox 360 arcade میصرفه ps3 بخرم ؟
ps3 160gig الان 390 تومنه .
و بگید دسته ی کدوم بهتره ؟
360دسته توپی داره و ps3 هم دسته ش خوبه اما 360 بهتره:دی بنظر من شما یک مقدار دیگه صبر کنی 360 ارزون تر میشه اما پی اس3 انحصاری بیشتر داره بازیاش گرون ترن(مگه بخوای 20تومن به بالا فکر کنم50 تومن پول کپی خور بدی:دی)360 از اول کپیه:دی

راستش من می خوام ps3 بخرم!
یه ps3 می خوام و یه دانگل؟
برای هک کردن فقط یه دانگل بخرم کافیه؟چیزه دیگه ای نیاز نداره؟

هیچ نیازی به دانگل ندارید. دوران دانگل دیگه سر رسید.
CFW بریزید و از کپی لذت ببرید! Kmeaw. تاپیک راهنماش هست.

من امروز از یه مغازه پرسیدم میگفت بدون دانگل فریز میشه!هنگ میکنه و همه الان دارن downgarde می کنن!!!

اونا دانگل ها رو دستشون مونده. دیگه کسی نمی‌خره مجبورن اینو بگن. شما بپرس کدوم بازی هست که با دانگل بیاد و با CFW نیاد. فقط اسمش رو بگو تا از اجرا شده‌اش عکس بگیرم.
شایدم بلد نیستن بیارن. چون بازی ها روی CFW باید پچ نشده و اصلی باشند. اونایی که دانگل بودند بعد رفتند CFW هم مشکلشون این بود که EBOOT بازی‌هاشون دستکاری شده و پچ شده بود و مجبور بودند EBOOT اصلی بازی های جدید رو دوباره جایگزین و نصب کنند.

فروشنده پول در بیاره، گور ... خریدار :d. تو یه سایتی نوشته بود - یادم نمیاد کدوم - که شاید در آینده دوباره بدرد بخوره؛ حالا کو تا آینده

پس فقط یه کنسول بخرم کافیه؟دیگه نیازی به چیز دیگه ای نیست؟
بعد از ریختن cfwٍ، بازی های copy مثل بازی هایی که تو 360shop هست اجرا میشه؟یعنی میتونم dvd بخرم ونیازی به ریختن روی hard نبست.
بازم تشکر.میدونم این سوالها ممکنه بارها جواب داده شده باشه...ولی خوب من یخورده گیج شدم میخوام مظمئن بشم.
بازم تشکر...

با تشكر از شما...

مثل بخش XBOX كه قشنگ يك آموزش كامل در مورد ريجن و مدل ها و درايو و مشكلات و بردها و.... نوشته مي خواستم.

خلاصه سير تا پياز ديگه...چند مدل داره ؟ اسليم بهتره يا فت ؟ چند مدل هارد داريم ؟ ريجن ها چيا هستند و كدوم بهتره ؟ درايور بلوري ماركش چيه و آيا در مدل هاي مختلف فرق مي كنه؟ ساخت كجاست ؟ مدل ها مثل XBOX كه آركيد و پريميوم و اليت داره اين جا هم 3 تا هستند يا فقط بر اساس هارد تقسيم بندي مي شوند ؟ برد ها چي ؟ مثل XBOX فالكون و جاسپر و ... داريم يا همه يكي هستند ؟ رنگ ها و خروجي ها (HDMI) و سوالات ديگر....

كلا براي خريد توجه به چه نكاتي لازم و ضروري است؟ تازه كلي سوال در مورد كپي خور كردن دارم...

ممنون ميشم جواب بديد...

دوستان جواب منم بديد ممنون ميشم...:(

پس فقط یه کنسول بخرم کافیه؟دیگه نیازی به چیز دیگه ای نیست؟
بعد از ریختن cfwٍ، بازی های copy مثل بازی هایی که تو 360shop هست اجرا میشه؟یعنی میتونم dvd بخرم ونیازی به ریختن روی hard نبست.
بازم تشکر.میدونم این سوالها ممکنه بارها جواب داده شده باشه...ولی خوب من یخورده گیج شدم میخوام مظمئن بشم.
بازم تشکر...

نه نیازی به چیز دیگه ای نیست رفیق.
نه مثل 360 نمیتونید از روی DVD اجرا کنید باید حتما از روی هارد اکسترنال یا اینترنال اجرا کنید.
سوالی بود بپرسید حتما.

دوستان جواب منم بديد ممنون ميشم...:(

کلا PS3 به دو مدل عمده تقسیم میشه.
Slim و Fat

مدلهای فت شامل این مدلها هستن:
20 گیگ و 40 گیگ و 60 گیگ و 80 گیگ و 160 گیگ که در حال حاضر خط تولید همه اشون متوقف شده و هیچکدوم دیگه تولید نمیشن و توی بازار هم گیر نمیان.
از مشکلات خیلی خیلی نادر این مدلها میشه گفت مشکل YLOD رو داشتن البته بیشتر مدلهای قدیمی(20 و 60)و ارور RSOD هم در این مدلها نسبت به اسلیم خیلی بیشتر بود(ولی در کل زیر 1 درصد هست این ارورها)
مشکل YLOD یا Yellow Light Of Death مربوط به مشکل خط تولید هستش و مشکلات گرمایی کنسول که با نارسایی اتصالات CPU و GPU حاصل میشه و میشه تقریبا گفت قابل تعمیر نیست.
مشکل RSOD یا Red Screen Of Death هم که مربوط به پاک شدن فایلهای فلش میباشد بسیار مشکل کمیابی هست که اگر PS3 رو هک نکنید هم ممکنه اتفاق بیفقته ولی درصدش زیر 1 درصده.

مدل اسلیم هم شامل 250GB و 160 GB و 120 و 320GB هست که هیچ مشکل خاصی نداره و کمتر صدا و گرما تولید میکنه و برای خرید الان تنها انتخابه.
اسلیم الان گزینه ی خیلی بهتریه نسبت به فت به دلیل مشکلات کمتر و هم اینکه اصلا فت گیر نمیاد و اگر هم بیاد کنسولهای ریفر شده(تعمیر شده ی کارخانه که دوباره با قیمت ارزانتر در بازار بر میگردند)

ریجن ها هم اینا هستن:
1 یا NTSC U مال قاره ی آمریکای جنوبی و شمالی هستش.
2 یا PAL مال خاورمیانه و اروپا و آفریقا
3 یا NTSC/Jمال بقیه ی کشورهای آسیایی
4 هم مال استرالیا و اقیانوسیه

ریجن ها برتری خاصی ندارن چون PS3 کنسولی Region Free هستش ولی اگر بخوای فیلم بلوری بخری چون توی ایران راحتتر PAL گیر میاد بهتره PAL بخری چون ریجن فیلم و دستگاه باید یکی باشه.
درایو بلوری در مدلهای 20 و 60 با هم مشترکه و یکیه (فت) که توی این مدلها درایوشون یه لنز مشترک برای CD و DVD و Blu-Ray داشت ولی در مدل 40 و 80 و 160 سری فت درایو عوض شد و لنز بلوری از DVD و CD جدا شد و در اسلیم هم کلا درایو عوض شد و لنز Blu-ray از CD و DVD جدا هست.مدل خاصی نداره همه یکی هستند.ساخت چین(تحت لیسانس)
فقط بر اساس هارد تقسیم بندی میشوند رفیق.
برد ها هیچ فرقی ندارن در اسلیم ها.ولی در فت ها بردهای 20 و 60 با بقیه ی مدلها فرق داشتن.و همچنین 80 قدیمی با سری 80 جدید و 160 گیگ فت فرق داشتند که به درد شما نمیخوره چون اصلا گیر نمیان اونها ولی توی اسلیم ها هیچ فرقی ندارن و خیالت هم راحت باشه چون هیچ مشکلی هم ندارند.
خروجی ها همه در تمام PS3 ها مشترک هست و قابلیت های مدلهای فت رو نمیگم چون اصلا گیر نمیان ولی اسلیمها هیچ گونه فرقی ندارن از هیچ لحاظی حتی 1 درصد.

• Like
Reactions: POOYA1989 and bnc

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or