kiyormolla
کاربر سایت
دوستان باندل 320 گیگ که به همراه موو هست پیدا میشه تهران ؟ قیمتش هم بگید.دوستان میخوام یه Ps3 بگیرم.
اما نمیدونم موقع خرید به چه چیز هایی توجه کنم. راستش هر چی لازمه میخوام بدونم تا حتم پیدا کنم کنسولی که میخوام بگیرم آک آک باشه.
سلام دوستان.
من يه7-8 ساليه كه به دليل مشكلات شخصيم از خونمون بيرون نرفتم فكرهم نكنم ديگه بشه برم.
بگذريم اين واقعيتهارو گفتم كه نگيد چرا انقدر گيجم و هيچي بارم نيست!!!.
اگه خدا بخاد قراره يكي دو هفته ديگه يه ps3 بخرم و چون بابام ميره بخره و اونهم مثلما در اينمورد هيچي نميدونه ميخواستم راهنميم كنيد.
چنتا سوال ديگه داشتم اجازه بديد بپرسم:
1- فرق مدلها چيه؟ fat,slim ...
2- اين مگابايتهاي 128,mb 256 mb,80mb يعني چي؟ به غير از سيو زدن ميشه كارهايه ديگهاي باهاشون كرد؟
3- ريجن 1و2و3 يعنيچه؟ از صحبت دوستان ميشه فهميد كه ريجن2 بهتره.
4-دستگاها كپيخور شدن؟ اگه شدن بازيهايه كپي تو بازار هست؟ مثل اينك اصلش خيلي گرونه!.
5-اين دستهارو واسه چي شارژميكنند؟ (سوال دوستمون در پست قبلي ميشه با كامپيتر شارژ كرد).
6-من چندسال پيش پي اس1و به تصور اينكه بازيها و دستها و مموري كاردم به پي اس2 نميخوره باهم فروختم يه پي اس 2 خريدم و كلي پشيمون شدم. وحالا ميخام بدونم دستها و بازيها و مموريكارده پي اس2 به پي اس3 ميخوره يا نه؟
7-رويه يه ps3 نو اگه الان بخاي بخري چند تا دسته و بازي ومموري كارد ميدن
8-با 550000تومان چهچيزي رو. از كجا بخرم خوبه؟
دقیقا نمیشه گفت یه مدل خاص اصلا چراغ زرد نمیده چون این مشکل بیشتر به خاطر گرد و خاک و مشکل خنک شدن کنسول بوجود میاد تا اونجایی که من میدونم خیلی خیلی کم بوجود میاد(با توجه به این همه کنسولی که هست درصد مشکل خیلی کمه)سلام
این اولین پستی هست که دارم تو بازی سنتر میزنم
یک راست میرم سراغ سوالم
آقا من یه PS3 Fat داشتم،این بنده خدا چراغ زرد داد،بردیم بیرون درستش کردیم،بعد از 2 ماه دوباره چراغ زرد داد،که همین یکی دو هفته پیش دادم درستش کنن
حالا من می خوام بیخیال این دستگاهم بشم چون دیگه خرجش کنم بدتر میشه و امکان داره دوباره چراغ زرد بده.
الان می خوام یه PS3 دیگه بخرم،من شنیدم که PS3 Slim مشکل چراغ زرد نداره،ولی از علاقه ای که من به PS3 Fat دارم(به خاطر ارزون بودنش)می خواستم ببینم هیچ یک از مدل های PS3 Fat مشکل چراغ زردشون حل شده یا نه؟
من توی توپخونه یه جا پیدا کردم که Fat آکبند داشت 40GB میداد 300 تومن،و یه چیزایی راجع به Pal گفت و گفت که یعنی مشکل چراغ زرد نداره،من زیاد از حرفاش سر در نیاوردم
می خواستم از شما دوستان خواهش کنم که منو راهنمایی کنین توی خرید PS3 Fat که دوباره چراغ زردی نصیبمون نشه(حالا آکبند یا دسته دو فرقی نداره) فقط مدلش رو بهم بگین
خییییلللییییی ممنون بسیار زیاد:-*
دقیقا نمیشه گفت یه مدل خاص اصلا چراغ زرد نمیده چون این مشکل بیشتر به خاطر گرد و خاک و مشکل خنک شدن کنسول بوجود میاد تا اونجایی که من میدونم خیلی خیلی کم بوجود میاد(با توجه به این همه کنسولی که هست درصد مشکل خیلی کمه)
من خودم لانچ 60 گیگ دارم 4سالم میشه دارمش مشکلی هم نداشته ولی خوب نمیشه نتیجه گرفت هر کنسول پالی بدون مشکل هست به هر حال کنسولم یه وسیله ی الکتریکیه نمیشه گفت به هیچ عنوان مشکلی ایجاد نمیشه
والا من همیشه به صورت عمودی میذاشتمش تمیزش هم میکردم که گردوخاک نگیره به خودش،حالا این همه کنسول چرا ماله من باید اینجوری بشه؟خیلی جالبه من بازی خریدم آوردم install کردم 1ساعت بازی کردم بعدش خاموش شد و منو تو کف بازی گذاشت
حالا منم سوالم اینه که این کونسول پال که شما میگی یعنی چی؟غیر از پال چیزه دیگه ای هم هست؟فرق غیر پال و پال چیه؟
خوب دسته بی سیم از یه جا باید انرژی اش تأمین شه دیگه! :d
خوب من نميدونستم دستشش بي سيم كار ميكنه
ممنون از راهنماييت:thumbup:
چندتا سوال ديگه پيش اومد.
اينو جواب ندادي كه دسته اي ps2 به ps3 ميخوره يا نه
اين قضيه ي مانيتور هاي مخصوصش چيه؟ بدون مانيتورم ميشه بازي كرد يا نه
قيمت دسته و بازياش تقريبا چنده؟ (تو تهران)
مدل slim با حافظه ي 320mb تقريبا چند در مياد؟
يه فروشگاه خوب تو تهران اگه بهم معرفي كنيد ممنون ميشم. در ضمن اگه خريدم كجا بايد بريم كپيخورش كنيم؟.
حل من یاسرن ینسرنی ؟؟سلام بر دوستان گلم
من می خواهم یک سفر بروم کیش و از آنجا یک دستگاه PS3 120 GIG اسلیم بخرم
1-لطفا راهنمایی کنید که چه نکاتی را باید در هنگام خرید دقت کنم
2- آیا دبسته بندی جعبه بایستی حالت وکیوم و پلمب خاصی داشته باشد؟
3- چه ریجنی باشد بهتر است و از ریجن دستگاه از کجا مشخص می شود آیا روی جعبه نوشته است؟
4- محتویات جعبه بایستی چه چیزهایی باشد؟ آیا علاوه بر کنسول و دسته بازی چه چیزهای دیگری باید داخل جعبه باشد؟ مثلا آیا کابل HD یا موارد دیگر در داخل جعبه وجود دارد؟لطفا نام ببرید؟
5- تاریخ ساخته کنسول رو کجاش زده؟ آیا روی جعبه می شه تاریخ را رویت کرد؟
6- دانگل با مارک ps3 break v1.2 بگیرم خوب است و آیا قابلیت آپدیت دارد؟
7- آیادستگاه به جز سیستم pal سیستم دیگری نیز دارد ؟ کدام سیستم برای ایران مناسبتر است؟
8-فریمور دستگاه باید چند باشد؟ آیا از روی جعبه مشخص می شود؟ آیا حتما باید 3.41 باشد تا بتوان آنرا کپی خور نمود؟ چون جایی خواندم اگر 3.42 باشد از آنجا که سونی راه رو برای ps3jailbreak بسته و با 3.42 دیگه فعلا نمیشه کپی خور کرد. چه جوری می شه فهمید فریمور دستگاه چند است؟
9- آیا چیز دیگه ای لازم است برای دستگاه بخرم مثلا آیا یک بازی اوریجینال؟
10- آیا این دستگاه توانایی اجرا فیلمهای سه بعدی را از روی هارد دستگاه و از روی بلوری دارد؟
از اینکه من را راهنمایی می کنید تشکر می کنم
بدرود