راهنمایی برای خرید PS3

بازی دونفره ی باحال چیه؟ترجیحا انحصاری باشه.
برای آنلاین بازی کردن مثل 360 باید پول بدیم اکانت بخریم یا نه؟اگه آره از کجا بخریم و چنده؟

بازی دونفره ی باحال چیه؟ترجیحا انحصاری باشه.
برای آنلاین بازی کردن مثل 360 باید پول بدیم اکانت بخریم یا نه؟اگه آره از کجا بخریم و چنده؟
بازی باحال که خیلی زیاده اما بازیهای انحصاری معمولا قسمت مالتی پلیر ندارن !
ولی بازیهایی مثل Little Big Planet یا KillZone 2 یا Uncharted 2 یا ... هستن البته دیگه قدیمی شدن و تا عرضه ی نسخه های بعدیشون هم زمانی نمونده !
درکل باید مشخص کنی که چجور بازی دوست داری ! اول شخص ؟ اکشن ؟ فانتزی ؟ ...
ضمنا لازم نیست برای آنلاین بازی کردن در شبکه PSN هزینه ای رو پرداخت کنی...

سلام، من عضو جدید فروم هستم. عشق گیمم و از طرفدارای پر و پا قرص PS، دلیلشم بازی های معرکه شه که با بعضی هاش به معنای واقعی زندگی کردم...

می خواستم تو این هفته PS3 بخرم چن تا سؤال داشتم:

1. از کجا بخرم؟ (قیمت+خدمات) اگه فک می کنید تبلیغ می شه لطفا پی.ام بدید.

2. بازی هاش رو از کجا بخرم؟ اگه فک می کنید تبلیغ می شه لطفا پی.ام بدید.

3. به نظرتون صبر کنم تا Move بیاد، Package کاملشو بگیرم؟ کلن Move به جز شوتر و اسپورت (که من بازی نمی کنم!) به درد دیگه ای می خوره؟

4. من یه تلویزیون LCD دارم که وضوح تصویرش 720p هستش و یه کابل Component هم دارم. لازمه کابل HDMI بخرم؟ تو رزولوشن 720p کابل HDMI و Component فرقی می کنن؟

5. واسه اتصال به سیستم صوتی دالبی (5.1) چه کار کنم؟

6. فعلن اینا رو می خام بخرم، تو بازار پیدا می شه؟

Demon's Souls-The Darkness-Condemned-Heavy Rain-MGS4-GoW3

7. بازی ای پیشنهاد می کنید؟ (هارور-RPG-فانتزی-ماجراجویی-...)

پیشاپیش ممنون.

آخرین ویرایش:
سلام به همگي
من از اعضاي جديد سايت هستم ;)،‌ سوالي داشتم اگه كسي ميتونه منو راهنمايي كنه ،‌ممنون

بتازگي قصد دارم كنسول PS3‌ بخرم ،‌ سوال اينكه چطور ميشه از آك بودن و صفر بودن دستگاه مطمئن شد ،‌ منظور فقط بودن پلوم و ترو تميز بودن نيست .
اگه در جريان باشيد وقتي هر دستگاهي رو كه براي اولين بار روشن ميكنيد ،‌ اطلاعات اوليه از قبيل زمان ،‌ اسم و ..... ازتون مي پرسه و اين پرسوجو فقط و فقط زمان آك بودن رخ ميده ،‌
آيا امكان اين هست كه يه فروشنده دستگاهي كه كار كرده (دسته 2) هست رو به حالت اوليه برگردونه و ادعا كنه كه دستگاه آكه ؟:-/:-s
ممنون ميشم اگه پاسخي بديد

سلام به همگي
من از اعضاي جديد سايت هستم ;)،‌ سوالي داشتم اگه كسي ميتونه منو راهنمايي كنه ،‌ممنون

بتازگي قصد دارم كنسول PS3‌ بخرم ،‌ سوال اينكه چطور ميشه از آك بودن و صفر بودن دستگاه مطمئن شد ،‌ منظور فقط بودن پلوم و ترو تميز بودن نيست .
اگه در جريان باشيد وقتي هر دستگاهي رو كه براي اولين بار روشن ميكنيد ،‌ اطلاعات اوليه از قبيل زمان ،‌ اسم و ..... ازتون مي پرسه و اين پرسوجو فقط و فقط زمان آك بودن رخ ميده ،‌
آيا امكان اين هست كه يه فروشنده دستگاهي كه كار كرده (دسته 2) هست رو به حالت اوليه برگردونه و ادعا كنه كه دستگاه آكه ؟:-/:-s
ممنون ميشم اگه پاسخي بديد
آره یه روش هست که کنسول دست دو باشه اما موقع روشن کردن ازت تاریخ بخواد.

ممنون ،‌ پس با اين حساب از هيچ راهي نمي شه متوجه شد ! درسته؟

دوستان كلا كسي نمي تونه به من كمك كنه ؟
خوب شما روش رو خوب نگاه کن خش نداشته باشه. بعد به قسمتی که دیسک میره تو دقت کن که خم نشده باشه. اگه اینا نباشه نو هست. برای دسته هم رنگ پشتش نرفته باشه. 5 تا پیچ هم داشته باشه دسته یعنی اصل هست.
از جای مطمئن هم بگیر که دیگه کلا خیالت راحت باشه

خوب شما روش رو خوب نگاه کن خش نداشته باشه. بعد به قسمتی که دیسک میره تو دقت کن که خم نشده باشه. اگه اینا نباشه نو هست. برای دسته هم رنگ پشتش نرفته باشه. 5 تا پیچ هم داشته باشه دسته یعنی اصل هست.
از جای مطمئن هم بگیر که دیگه کلا خیالت راحت باشه
از راهنماييت ممنون

سلام، من عضو جدید فروم هستم. عشق گیمم و از طرفدارای پر و پا قرص PS، دلیلشم بازی های معرکه شه که با بعضی هاش به معنای واقعی زندگی کردم...

می خواستم تو این هفته PS3 بخرم چن تا سؤال داشتم:

1. از کجا بخرم؟ (قیمت+خدمات) اگه فک می کنید تبلیغ می شه لطفا پی.ام بدید.

2. بازی هاش رو از کجا بخرم؟ اگه فک می کنید تبلیغ می شه لطفا پی.ام بدید.

3. به نظرتون صبر کنم تا Move بیاد، Package کاملشو بگیرم؟ کلن Move به جز شوتر و اسپورت (که من بازی نمی کنم!) به درد دیگه ای می خوره؟

4. من یه تلویزیون LCD دارم که وضوح تصویرش 720p هستش و یه کابل Component هم دارم. لازمه کابل HDMI بخرم؟ تو رزولوشن 720p کابل HDMI و Component فرقی می کنن؟

5. واسه اتصال به سیستم صوتی دالبی (5.1) چه کار کنم؟

6. فعلن اینا رو می خام بخرم، تو بازار پیدا می شه؟

Demon's Souls-The Darkness-Condemned-Heavy Rain-MGS4-GoW3

7. بازی ای پیشنهاد می کنید؟ (هارور-RPG-فانتزی-ماجراجویی-...)

پیشاپیش ممنون.

منم این سوالا واسم حیاتیه!! لطفا جواب بدین...

سلام من بيشتر ترفداره كنسوولم چون به نظره من اقتصادي تره ببينيد شما 300 تا 400 پووله كنسوول ميديد تا چند سال مدام ميتوونيد بازي هاي روزه دنيا رو بازي كنيد ولي مياد 1 ميليون يا كمتر در حده 600 700 پووله پي سي نوونو ميديد خودايي خودتوون قضاوت كنيد كوودووم بهتره البته اينو قبول دارم كنسول نميتوونه به پاي پي سي برسه ولي شما توي بعضي كنسول ها بازي هايي تجربه مي كنيد كه توو پي سي نميتوو نيد اگه اشنباه ميگم بهم بگيد
>:d<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or