توی ایران بیشتر فیلم هایی که میاد رو BR رجین 2 هستندوبرای همین میگن بهتره 2 باشه.اما 3 و 1 هم فرق نمیکنن.هر رجینی به هر ps3 با یه رجین متفاوت میخوره.مثل xbox نیست
البته فیلم ها هم فری ریجن دارن. و اینکه شما شاید هیچ وقت 1 فیلم بلو-ری نبینی . پس اصلا مهم نیست که کدوم ریجن فیلماش بیشتره. اگه هم فیلمی مد نظرت بود خوب میتونی با ریجن دستگاتو گیر بیاری
با سلام.من برای بار اول هست که میخوام پلی استیشن بخرم.میخواستم که منو راهنمایی کنید که چه نوعی بخرم ،مدل باریک یا اصلی، چه جوری اونو کپی خور کنم و مسائل مهمه دیگه.با تشکر
با سلام.من برای بار اول هست که میخوام پلی استیشن بخرم.میخواستم که منو راهنمایی کنید که چه نوعی بخرم ،مدل باریک یا اصلی، چه جوری اونو کپی خور کنم و مسائل مهمه دیگه.با تشکر
سلام دوستان
می خواستم من رو در این موارد راهنمایی کنید.
1-ps3 بخرم؟
2-چه مدلیشو بخرم؟
3-چنده؟
4-چهار چه بازی بخرم و قیمت بازی؟
5-دسته ی اضافه بخرم؟(برای بازی های دونفره)
سلام دوستان
می خواستم من رو در این موارد راهنمایی کنید.
1-ps3 بخرم؟
2-چه مدلیشو بخرم؟
3-چنده؟
4-چهار چه بازی بخرم و قیمت بازی؟
5-دسته ی اضافه بخرم؟(برای بازی های دونفره)
1-اين سليقه اي ولي نظر من اينه كه حتما بخر عاليه.(مخصوصا براي بازي هاي انحصاريش)
2-با توجه به اينكه در صدد كپي خور شدن هستش و نياز به فضاي هارد دارين الان مدل slim 250gig بهترين گزينه هستش.
3-طبق قيمتي كه من دارم از 390 هست تا 410
4-بازي انحصاري و مولتي پلتفرم فت و فراوان كه فكر نكنم بشه اينجا همه رو نام برد و اين كاملا سليقه ايست(نظر من اينه كه heavy rain و uncharted2 رو بگير بقيه پولت رو هم بزار اگه فوتبال دوست داري pes يا فيفا بخر كه مهر ماه ميتوني تهيشون كني و 11 آبان رو هم پول واسه خريد Gt5 داشته باشي#
5-من كه خريدم خوب بود و دونفره هم كه حال و هواي خودشو داره
بازی باحال که خیلی زیاده اما بازیهای انحصاری معمولا قسمت مالتی پلیر ندارن !
ولی بازیهایی مثل Little Big Planet یا KillZone 2 یا Uncharted 2 یا ... هستن البته دیگه قدیمی شدن و تا عرضه ی نسخه های بعدیشون هم زمانی نمونده !
درکل باید مشخص کنی که چجور بازی دوست داری ! اول شخص ؟ اکشن ؟ فانتزی ؟ ...
ضمنا لازم نیست برای آنلاین بازی کردن در شبکه PSN هزینه ای رو پرداخت کنی...
سلام، من عضو جدید فروم هستم. عشق گیمم و از طرفدارای پر و پا قرص PS، دلیلشم بازی های معرکه شه که با بعضی هاش به معنای واقعی زندگی کردم...
می خواستم تو این هفته PS3 بخرم چن تا سؤال داشتم:
1. از کجا بخرم؟ (قیمت+خدمات) اگه فک می کنید تبلیغ می شه لطفا پی.ام بدید.
2. بازی هاش رو از کجا بخرم؟ اگه فک می کنید تبلیغ می شه لطفا پی.ام بدید.
3. به نظرتون صبر کنم تا Move بیاد، Package کاملشو بگیرم؟ کلن Move به جز شوتر و اسپورت (که من بازی نمی کنم!) به درد دیگه ای می خوره؟
4. من یه تلویزیون LCD دارم که وضوح تصویرش 720p هستش و یه کابل Component هم دارم. لازمه کابل HDMI بخرم؟ تو رزولوشن 720p کابل HDMI و Component فرقی می کنن؟
5. واسه اتصال به سیستم صوتی دالبی (5.1) چه کار کنم؟