راهنمایی برای خرید PS3

سلام من میخواستم ps3 بگیرم میشه بگید فت بهتره یا اسلیم البته نظر خودم از لحاظ ظاهری بیشتر روی فته .بعد من میخوام از کیش بخرم مشکلی که پیش نمیاد در ضمن قضیه این ریجن 1-2-3 چیه کدومو بگیرم بهتره

سلام من میخواستم ps3 بگیرم میشه بگید فت بهتره یا اسلیم البته نظر خودم از لحاظ ظاهری بیشتر روی فته .بعد من میخوام از کیش بخرم مشکلی که پیش نمیاد در ضمن قضیه این ریجن 1-2-3 چیه کدومو بگیرم بهتره

الان فت سخت گیر میاد.
بیشتر اسلیم توی بازار موجوده.
به هر حال طبق صحبتهایی هم که توی اینترنت شده بود،مثل این که اسلیم از لحاظ گرمایی بهتر هست.
در مورد این که تو کیش موجود هست و قیمت هاش اطلاعی ندارم.
ریجن 1-2-3 هم به ترتیب ریجن UC و PAL و NTSC/J هست.پیشنهاد میشه ریجن 2 که PAL هست رو خریداری کنی.

• Like
Reactions: Francis Drake

برای بازی کردن فرقی نمی کنه چون ps3 برای اجرای بازی فری ریجن ـه، یعنی مثلا با دستگاه ریجن 2 میشه بازی های هر ریجنی رو اجرا کرد، ولی چون فیلم های بلو ری ریجن 2 تو ایران بیشتر گیر میاد توصیه من ریجن 2 ـه :)

یه راهنمایی بکنید منو.نمیدونم چیکار کنم.من ایکس باکس دارم وبازی هاش خووبه ولی هنوز تو کف بازی های انحصاری پی اس 3 ام.
1- قیمت مدل ها ی اسلیم چنده؟
2- بهترین جا برای خرید کجاست؟(بهمراه تاپیک یه تلفن یا ادرس)
3-من توانایی خرید 1تا 2 بازیشو دارم کنسولو بخرم یا نه؟
4- یه چند جا معتبر برای خرید بازی های دسته دوم یا تعویض میدید و بازی هاش سالم باشه و اکثر بچه ها از اون میخرن؟
5- مثل 360 خراب میشه یا نه سگ جونه.(منظورم اینه که مثل 360 باید مراقب باشیم یا نه)
6-مثلا روزی 3تا 5 ساعت مشکل نداره؟
7-قیمت بازی های دست دوم چنده؟
MGS4
HR
U1 و U2
GOW3

لطفا یکی که اطلاعاتش کامله جوابمو بده.موفق باشین.(راستی فتحی ونکست جن برای خرید یا تعویض بازیا خوبن)

یه راهنمایی بکنید منو.نمیدونم چیکار کنم.من ایکس باکس دارم وبازی هاش خووبه ولی هنوز تو کف بازی های انحصاری پی اس 3 ام.
4- یه چند جا معتبر برای خرید بازی های دسته دوم یا تعویض میدید و بازی هاش سالم باشه و اکثر بچه ها از اون میخرن؟
5- مثل 360 خراب میشه یا نه سگ جونه.(منظورم اینه که مثل 360 باید مراقب باشیم یا نه)
MGS4
HR
U1 و U2
GOW3

لطفا یکی که اطلاعاتش کامله جوابمو بده.موفق باشین.(راستی فتحی ونکست جن برای خرید یا تعویض بازیا خوبن)
همه چیز بر میگرده به وضع مالیت. اگر فکر می کنی که مثلا ماهی 1 بازی رو میتونی بخری، بخر. اگر فکر می کنی نمیتونی، بهتره نخری.
1. ایران نیستم.
2. :arrowu:
3.ء 1 تا 2 بازی در ماه؟
4. رجوع شود به سوال 1.
5. از 360 خیلی سگ جون تره. من سر آپدیت MAG 18 ساعت داشتم دانلود میکردم.
6. من روزی 9-10 ساعت بازی می کنم و مشکلی هم نیست.

MGS4
HR
U1 و U2
GOW3

اسلیم 120 نو 370 قیمت کف.میتونی کم کارکرد بگیری حدود1ماه حدود340-350
اسلیم250هم 10تومن بیشتره تقریبا.
بهترین جا که میتونی بخری پش شهرداری هس چون اونجا معدنش هست و هم از نظر موجودی و هم قیمت بهتره.چند از این فروشگاها هم تاپیک دارن.به نظر من حضوری بخری بهتره(فقط از نظر قیمت)
پی اس3 هم مثه همه پلی ها سگ جونه.شما روزی 12ساعت بازی کن آخ نمیگه.
بازی ها هم بستگی به جدید قدیمشون داره .مثلا آنچارتد1 حدود15تومن.متال گیر20تومن.وارزونترین بازی هاش10تومنه.وبازی های جدید به طبع گرون تر.البته قیمتی که گفتم دسته2 هست.وبهتره که دسته2 هم بخری چون بلو-ری هس و هیچیش نمیشه.در ضمن تعویضم که براحتی میتونی بکنی.گاد3 حدود50تومن و...

دوستان واقعا کسی میدونه فرق دسته اصل با قلابی چیه ؟
غیر از 5 پیج بودن و اینا !
ممنون میشم کسی توضیح کامل بده :x
همینه.دسته قلابی صدا میده.و رنگ برند سونی فرق میکنه.

همه چیز بر میگرده به وضع مالیت. اگر فکر می کنی که مثلا ماهی 1 بازی رو میتونی بخری، بخر. اگر فکر می کنی نمیتونی، بهتره نخری.
1. ایران نیستم.
2. :arrowu:
3.ء 1 تا 2 بازی در ماه؟
4. رجوع شود به سوال 1.
5. از 360 خیلی سگ جون تره. من سر آپدیت MAG 18 ساعت داشتم دانلود میکردم.
6. من روزی 9-10 ساعت بازی می کنم و مشکلی هم نیست.

اقا ممنون از جوابات که نصفشم جواب ندادی. .عزیز ما رو مسخره کردی .مگه میشه 9 ساعت بازی کرد مخو چشمو بدنه ادم میترکه. اگه میخوای جواب بدی حداقل کامل جواب بده. لطفا یکی یه جا یا دو جای معتبر با قیمت خوبه به ما معرفی کنه.(فروشگاه سونی خوبه)

آخرین ویرایش:
اسلیم 120 نو 370 قیمت کف.میتونی کم کارکرد بگیری حدود1ماه حدود340-350
اسلیم250هم 10تومن بیشتره تقریبا.
بهترین جا که میتونی بخری پش شهرداری هس چون اونجا معدنش هست و هم از نظر موجودی و هم قیمت بهتره.چند از این فروشگاها هم تاپیک دارن.به نظر من حضوری بخری بهتره(فقط از نظر قیمت)
پی اس3 هم مثه همه پلی ها سگ جونه.شما روزی 12ساعت بازی کن آخ نمیگه.
بازی ها هم بستگی به جدید قدیمشون داره .مثلا آنچارتد1 حدود15تومن.متال گیر20تومن.وارزونترین بازی هاش10تومنه.وبازی های جدید به طبع گرون تر.البته قیمتی که گفتم دسته2 هست.وبهتره که دسته2 هم بخری چون بلو-ری هس و هیچیش نمیشه.در ضمن تعویضم که براحتی میتونی بکنی.گاد3 حدود50تومن و...
--------------------------------

ممنون دوست عزیز بخاطر جوابتون. شما خودتون ps3 دارین؟بهتون ازنظر بازی فشار نمیاد. چند ساعت بازی میکنین.فکر نکنین من نمیتونم بازی هاشو بخرم و تو سوالم حداقل خریدمو گفتم چون بعدا میره توماه درسو نمیشه زیاد بازی خرید.قیمتش که خوبه اسلیمش که همقیمته 360 هست.منم اگه بگیرم این کارو میکنم که اول بازی های قدیم که خیلی توپنو میگیرم.

اقا ممنون از جوابات که نصفشم جواب ندادی. .عزیز ما رو مسخره کردی .مگه میشه 9 ساعت بازی کرد مخو چشمو بدنه ادم میترکه. اگه میخوای جواب بدی حداقل کامل جواب بده. لطفا یکی یه جا یا دو جای معتبر با قیمت خوبه به ما معرفی کنه.(فروشگاه سونی خوبه)
ببین عزیزم، من ایران نیستم، وگرنه مرض ندارم که جواب شما رو ندم ...
شما یه RDR یا MW2 بخر(البته MW2 فقط MPـیش اینجوریه) بهت قول میدم اگه بیکار باشی روزی 10 ساعت هم بیشتر بازی می کنی.

چرا نشه 9 ساعت بازي كرد من به همين دليل 360 دارم نميگرم ولي سوني 3 دارم ميگيرم كه بالاي 10 ساعت بازي كنم از صبح 11 تا شب 12

سلام به همه دوستان.من چند سالی هستش 360 دارم و تازگی هم یه جاسپر گرفتم ولی نمیدونم چرا اصلا حال نمیکنم دیگه با 360 .همش باید تو فکر خرابی باشم وبازی نمیچسبه . میخوام یه اسلیم 250 بگیرم فقط یه سوال دارم . من Hdtv samsung 32 inch 720 p دارم که همون 2- سال پیش خریدم واسه 360 . میخواستم ببینم الان مکس رزولوشن تی وی من 720 هست کیفیت تصویر خیلی بد میشه؟ یا خیلی فرقی نمیکنه؟ اخه پی اس 1080p ساپورت میکنه .

سلام به همه دوستان.من چند سالی هستش 360 دارم و تازگی هم یه جاسپر گرفتم ولی نمیدونم چرا اصلا حال نمیکنم دیگه با 360 .همش باید تو فکر خرابی باشم وبازی نمیچسبه . میخوام یه اسلیم 250 بگیرم فقط یه سوال دارم . من Hdtv samsung 32 inch 720 p دارم که همون 2- سال پیش خریدم واسه 360 . میخواستم ببینم الان مکس رزولوشن تی وی من 720 هست کیفیت تصویر خیلی بد میشه؟ یا خیلی فرقی نمیکنه؟ اخه پی اس 1080p ساپورت میکنه .
نه اقا بد نمیشه. 720 هم خیلی خوبه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or