soroush yakuza
کاربر سایت
اسلیم خنک تره! مشکلی هم نداره
به نظر من 250 گیگ بگیرید اسلیم!
مبارکه!
دستت درد نکنه:laughing:
اسلیم خنک تره! مشکلی هم نداره
به نظر من 250 گیگ بگیرید اسلیم!
مبارکه!
این جا 380 تومن 250Gb هست ولی اونور $433 هست. حالا خودت قضاوت کن ببین کدوم بصرفه هست.اوردن ps3 از کشور های همجوار چطوره؟گمرک بابتش پول میگیره؟هزینه تموم شدش چقدر میشه؟ (اونجا که دیگه قیمتها معقول و غیر فصلیه؟!)
سلام من میخواستم ps3 بگیرم میشه بگید فت بهتره یا اسلیم البته نظر خودم از لحاظ ظاهری بیشتر روی فته .بعد من میخوام از کیش بخرم مشکلی که پیش نمیاد در ضمن قضیه این ریجن 1-2-3 چیه کدومو بگیرم بهتره
سلام من میخواستم ps3 بگیرم میشه بگید فت بهتره یا اسلیم البته نظر خودم از لحاظ ظاهری بیشتر روی فته .بعد من میخوام از کیش بخرم مشکلی که پیش نمیاد در ضمن قضیه این ریجن 1-2-3 چیه کدومو بگیرم بهتره
همه چیز بر میگرده به وضع مالیت. اگر فکر می کنی که مثلا ماهی 1 بازی رو میتونی بخری، بخر. اگر فکر می کنی نمیتونی، بهتره نخری.یه راهنمایی بکنید منو.نمیدونم چیکار کنم.من ایکس باکس دارم وبازی هاش خووبه ولی هنوز تو کف بازی های انحصاری پی اس 3 ام.
1- قیمت مدل ها ی اسلیم چنده؟
2- بهترین جا برای خرید کجاست؟(بهمراه تاپیک یه تلفن یا ادرس)
3-من توانایی خرید 1تا 2 بازیشو دارم کنسولو بخرم یا نه؟
4- یه چند جا معتبر برای خرید بازی های دسته دوم یا تعویض میدید و بازی هاش سالم باشه و اکثر بچه ها از اون میخرن؟
5- مثل 360 خراب میشه یا نه سگ جونه.(منظورم اینه که مثل 360 باید مراقب باشیم یا نه)
6-مثلا روزی 3تا 5 ساعت مشکل نداره؟
7-قیمت بازی های دست دوم چنده؟
MGS4
HR
U1 و U2
GOW3
لطفا یکی که اطلاعاتش کامله جوابمو بده.موفق باشین.(راستی فتحی ونکست جن برای خرید یا تعویض بازیا خوبن)