SHePArd
کاربر سایت
میشه بفرمایید با این بودجه چی بهتر میتونن بخرن؟ضمنا من گفتم با همون 128 هم میشه بازی کرد!نمیشه به مردم اطلاعات الکی ندید؟
میشه بفرمایید با این بودجه چی بهتر میتونن بخرن؟ضمنا من گفتم با همون 128 هم میشه بازی کرد!نمیشه به مردم اطلاعات الکی ندید؟
خب پس میشه بگید برای چی پست دادین؟:confused:
این یه جور خبر بود؟
2261 ماله LG نیست ؟؟نه بابا خبر چرا یهویی شد خریدش.
من پول خرید ال سیدی ندارم و توی چند تا از پست ها به 2261 سامسونگ رسیدم.
نظرتون چیه؟؟
سلام دوستان,میخواستم بدونم بهترین ریجن برای ps3 و x360 چیه؟و ایا ریجن بازیهایی که بخوایم انجام بدیم باید با ریجن دستگاه یکی باشه؟
اومدم همین سوال رو بپرسم دیدم دوستمون پرسیده.....البته پی اس تری 120 گیگ....:blushing:کلا کدوم باندل پی اس تری رو بگیرم بهتره
از روی برچسب پشت دسته و حتی شکل پیچ ها.... 30 تومنیه رو بذار کنار 50یه... مشخص میشه.با سلام
از کجا میشه فهمید دسته ی روی پی اس 3 اصل؟
1دونه جداش که 50تومن هست اونو از کجا بفهمیم اصل؟
مرسی
سلام
ps3 40 حدودا 4 ماه كاركرده چقدر ميارزه؟
مرسی از لطفتون !سلام به همه دوستان عزیز خوبم من هم بعد از 1 سال از سه چراغه شدن xbox 360 سه چهار روز پیش رفتم یه ps3 slim 250Gb با دو تا بازی گرفتم ( god of war lll , mgs4 ) خیلی بهاش حال می کنم به خدا گور بابای xbox 360 اصلا این کنسول ماشالا نمیدونه که گرما چیه واقعن ps3 عالیه و فقط یکم بازی هاش گرونه که برای من مشکلی نداره چون هر بازی را که تمام کردم باز میبرم پیش دوستانم عوضش می کنم با یه بازی دیگه واسه من که از همه لحاظ عالیه تا حالا
قیمت ps3 slim 120GBالان تو ایران چنده؟کلا مدل slimاز لخاظ خنک شدن و چراغ زرد شدن و اینا نسبت به معمولی بهتر یا فرقی می کنه؟
با تشکر
کلا کدوم باندل پی اس تری رو بگیرم بهتره
به نظر من 250 گیگ بگیرید اسلیم!اومدم همین سوال رو بپرسم دیدم دوستمون پرسیده.....البته پی اس تری 120 گیگ....:blushing:
مبارکه!دوستان فقط خواستم بگم ما تو همین روزها انشالله میخواییم 2تا ps3بگیریم.1نفر هم میشناسیم که کارش درسته و از نظر قیمتی ام ایشالله باهامون راه میاد.اگه کسی میخواد بگیره ردیف کنه با هم بریم تا چند تا دستگاه بشه و تخفیف ویژه بگیریم