راهنمایی برای خرید PS3

نه بابا خبر چرا یهویی شد خریدش.

من پول خرید ال سیدی ندارم و توی چند تا از پست ها به 2261 سامسونگ رسیدم.
نظرتون چیه؟؟
2261 ماله LG نیست ؟؟
چون من خودم یه 2261vp دارم که خیلی هم ازش راضیم
اگر مانیتور میخوای همین به نظر من عالیه

سلام دوستان,میخواستم بدونم بهترین ریجن برای ps3 و x360 چیه؟و ایا ریجن بازیهایی که بخوایم انجام بدیم باید با ریجن دستگاه یکی باشه؟

بهترین گزینه جهت خرید PAL هست.
در PS3 ریجن دستگاه برای بازی کردن مهم نیست.چون شما اگه ریجن 2 باشه دستگاهت بازی ریجن 1 هم اجرا می کنه.

در ایران و خاورمیانه هم چون ریجن PAL انبوه هست بهتر هست همین رو بخری.

سلام به همه دوستان عزیز خوبم من هم بعد از 1 سال از سه چراغه شدن xbox 360 سه چهار روز پیش رفتم یه ps3 slim 250Gb با دو تا بازی گرفتم ( god of war lll , mgs4 ) خیلی بهاش حال می کنم به خدا گور بابای xbox 360 اصلا این کنسول ماشالا نمیدونه که گرما چیه واقعن ps3 عالیه و فقط یکم بازی هاش گرونه که برای من مشکلی نداره چون هر بازی را که تمام کردم باز میبرم پیش دوستانم عوضش می کنم با یه بازی دیگه واسه من که از همه لحاظ عالیه تا حالا

سلام
ps3 40 حدودا 4 ماه كاركرده چقدر ميارزه؟

200 بخری خوبه بالاتر نخر

سلام به همه دوستان عزیز خوبم من هم بعد از 1 سال از سه چراغه شدن xbox 360 سه چهار روز پیش رفتم یه ps3 slim 250Gb با دو تا بازی گرفتم ( god of war lll , mgs4 ) خیلی بهاش حال می کنم به خدا گور بابای xbox 360 اصلا این کنسول ماشالا نمیدونه که گرما چیه واقعن ps3 عالیه و فقط یکم بازی هاش گرونه که برای من مشکلی نداره چون هر بازی را که تمام کردم باز میبرم پیش دوستانم عوضش می کنم با یه بازی دیگه واسه من که از همه لحاظ عالیه تا حالا
مرسی از لطفتون :دی! :)

دوستان فقط خواستم بگم ما تو همین روزها انشالله میخواییم 2تا ps3بگیریم.1نفر هم میشناسیم که کارش درسته و از نظر قیمتی ام ایشالله باهامون راه میاد.اگه کسی میخواد بگیره ردیف کنه با هم بریم تا چند تا دستگاه بشه و تخفیف ویژه بگیریم:love:;)

قیمت ps3 slim 120GBالان تو ایران چنده؟کلا مدل slimاز لخاظ خنک شدن و چراغ زرد شدن و اینا نسبت به معمولی بهتر یا فرقی می کنه؟
با تشکر

اسلیم خنک تره! مشکلی هم نداره
کلا کدوم باندل پی اس تری رو بگیرم بهتره;)

اومدم همین سوال رو بپرسم دیدم دوستمون پرسیده.....البته پی اس تری 120 گیگ....:blushing:
به نظر من 250 گیگ بگیرید اسلیم!
دوستان فقط خواستم بگم ما تو همین روزها انشالله میخواییم 2تا ps3بگیریم.1نفر هم میشناسیم که کارش درسته و از نظر قیمتی ام ایشالله باهامون راه میاد.اگه کسی میخواد بگیره ردیف کنه با هم بریم تا چند تا دستگاه بشه و تخفیف ویژه بگیریم:love:;)
مبارکه!:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or