دوستان کسی نظری نداره؟
چون آیفون ۱۴ ریجستری نمیشه همون ۱۳ بهتره برای خرید ولی S23 الترا خیلی تعریف میکنن
نظرتون رو بگین؟
دوست عزیز من خودم 14پرو مکس دارم و برای مادرم S23 Ultra گرفتم چند روزی دستم بود و ازش استفاده کردم. اینو واسه این گفتم که بگم نظرم در مورد فلگشیپ سامسونگ و اپل از روی استفاده شخصی بوده نه خوندن یا دیدن نقدها رو اینترنت.تا حالا با IOS کار نکردم الانم S21 FE دارم ولی یه بارم میخواستم طعم پرچمدار ها رو بچشم که الان موندم بین این دو گزینه
چون از طرفی نه آیفون نداشتم تا حالا نه پرچمدار های سامسونگ
واقعا 13 و S23 Ultra قابل مقایسه نیستن با هم بیشتر باید با 14 پرو یا حتی 15 پرو مقایسه بشه.
تقریبا در تمام قسمت ها S23 Ultra کیلومتر ها جلو تره.
از صفحه ی نمایش که هم بزرگتره هم رزولوشن بهتری داره و هم refresh rate بالا که 13 تو این مسئله واقعا عقبه و با رفرش ریت 60hz به نظرم به شعور خریدار توهین میکنه. (حتی 15 هم همینه )
تفاوت رزولوشن خیلی در استفاده روزمره به چش نمیاد ولی رفرش ریت چرا. تو همین الان که 21 FE داری و به صفحه ی 120hzـی عادت کردی به نظرم برگشتن به 60hz باید خیلی اذیتت کنه برای من شخصا سخته استفاده از گوشی 60 هرتزی
اینو در نظر داشته باش که الان چیپست Snapdragon 8 Gen 2 از A15 Bionic هم تو زمینه CPU و هم GPU بهتره و تو بازیا یا رندرینگ عکس و فیلم ( ممکنه به کارت نیاد ولی تو کار من خیلی مهمه و استفاده میکنم) سامسونگ جلو تره.
باتری S23 Ultra بهتره.
S23 Ultra اس پن رو داره که خودش میتونه دنیایی از کاربری متفاوت رو واست فراهم کنه ( اگه ازش استفاده کنی البته)
در مورد دوربین هم که مشخصا S23 Ultra خیلی خیلی بهتره من شخصا دوربینش رو به دوربین 14 پرومکس ترجیه میدم تو مقایسه هایی که رو یوتوب دیدم دوربینش پا به پای 15 پرومکس پیش میره. همون لنز 10X تو کادر بندی و عکاسی خیلی خیلی میتونه کمکت کنه.
اگه عکاسی برات مهمه که سمت آیفون 13 نرو.
----
حالا دلایلی که ممکنه بهتر باشه 13 بگیری;
ببین من به کسایی که همیشه از اندروید استفاده کردن یا همیشه آیفون داشتن پیشنهاد میدم اگه قصد خرید گوشی جدید دارن از نقطه مقابل انتخاب کنن و این تنوع میتونه خوب باشه و ممکنه نظرت رو کامل عوض کنه. ولی یادت باشه آیفون 13 فلگشیپ به حساب نمیاد
دلیل اصلی که خودم عموما رو آیفون موندم برنامه هاست.
همیشه برنامه ها روی آیفون بهتر اجرا میشن تا بوده همین بوده بعید میدونم به این زودی ها هم تغییر کنه.
از برنامه های ساده ی روزانه بگیر تا برنامه های تخصصی ادیت عکس و ویدیو و بازی و فلان...
دلیل دیگه stable بودن سیستم کلی iOS و ساپورت نرم افزاری اپله. گوشی های اپل معمولا 6-5 سال ساپورت کامل میشن بهت قول میدم اگه تو 13 بگیری که گوشی دو سال پیشه بیشتر از 23 Ultra که گوشی امساله ساپورت خواهد شد.
اگه قصد داری تا 5-3 سال دیگه گوشیت رو عوض نکنی آیفون گزینه بهتریه.
در آخر هم بگم من فن گوشی یا شرکت خاصی نیستم و تو این سال ها کلی گوشی اندروید و آیفون زیر دستم بوده نظرم شخصیه و اهمیتی نمیدم اگه با من موافق یا مخالفید
-----------------
راستی سیم کارت هم انداختم به گوشی حتی sms همتا نیومد واسم، طی تحقیقاتم به این نتیجه رسیدم اگه قبل اسفند پارسال با پاسپورت تو فرودگاه ثبت کرده باشی آنتن نمیپره حالا یه ماه دیگه میام همینجا اعلام میکنم پریده یا نه