دیدم سایت به این خوبی همچین قسمتی نداره خودم زدم:d
آخرین ویرایش:
به نظر من فعلاً با توجه به قیمت و امکاناتش samsung galaxy fit بهترین باشه تو بازار
فوقش میشه 250 T برای شما اما امکاناتش عیناً شبیه گالاکسی اس تو هستش !
هیچ تفاوتی از لحاظ نرم افزاری نداره
پیشنهاد من اینه
برین تحقیق کنین اگه صلاح دونستین بخرین.
سلام دوستان من موندم بین Samsung Galaxy Ace S5830 و Nokia C6-01 کدوم رو انتخاب کنم!ممنون میشم کمک کنید
بدون شک Ace!
اندروید رو که خودتون گفتیدممنون میشم دلیلش رو هم بگی آخه تا اونجایی که من میدونم فقط Ace به خاطر داشتن آندروید از C6 بهتره! یعنی تنها نکته بهترش نسبت به C6 همینه
بهترین گوشی ارزان قیمت بازار Galaxy Ace هست که اونم سامسونگه مدل HTC می تونید Wildfire S رو انتخاب کنید نوکیا هم که C6-01 هستاگه اندروید می خواید که با توجه به اینکه سامسونگ نمیخواید پیشنهاد Wildfire Sـه اما اصلا پردازنده ی قوی ای نداره و به درد اندروید که سیستم عامل سنگینی هست نمیخوره.دوستان یه گوشی خوب تا 400 تومن معرفی میکنید.samsung نباشه فقط
بهترین گوشی ارزان قیمت بازار Galaxy Ace هست که اونم سامسونگه مدل HTC می تونید Wildfire S رو انتخاب کنید نوکیا هم که C6-01 هستاگه اندروید می خواید که با توجه به اینکه سامسونگ نمیخواید پیشنهاد Wildfire Sـه اما اصلا پردازنده ی قوی ای نداره و به درد اندروید که سیستم عامل سنگینی هست نمیخوره.
درکل یا ACE رو انتخاب کنید یا C6-01 مدل HTC همونطور که گفتم سرعت کمی داره
نوین جان من خودم چند روزه Ace گرفتم و واقعا گوشی خوبیه نسبت به قیمتش.اون فرمت تصویری رو هم خب خیلی برنامه ها میتونی روی Ace نصب کنی که فرمت های دیگه رو هم پخش کنه.البته من خودم Convert میکنم به MP4 و بعد میریزم توی گوشی و میبینمدوستان من میخوام HTC Wildfire S بگیرم. نظرتون راجع به این گوشی چیه؟؟ آخه با توجه به قیمتش امکانات خیلی خوبی داره. گوشیش رو کسی داشته؟ چطوره؟
در واقعا بین این و Galaxy Ace شک دارم. کدوم بهتره؟؟ آخه مشکل اینه که Ace یه سری فرمت های تصویری رو سوپورت نمیکنه. در واقع فقط در بین فرمت های تصویری فقط MP4 رو پخش میکنه!