راهنمایی برای خرید موبایل

یه موضوع توضیح بدم کسانی که اندروید میرن سمت IOS دیگه امکان برگشتشون به اندروید خیلی کمه چون ایفون گوشی هست که سیستم عاملش با سخت افزارش سازگاری عجیبی داره یه روونی خیلی خوبی داره که تو بیشتر گوشی های اندروید وجود نداره

بله رو مخی های زیادی داره یکیش اینه که برا تصب یه برنامه ایرانی باید بری اشتراک بخری

ولی به جرئت میکم اکه ایفون دستت بگیری باهاش کار کنی متوجه میشی چقدر این IOSعالیه
دوست عزیزم
من از آیفون 3gs تا آیفون 7 اگر درست خاطرم مونده باشه هر سال داشتم و خریدم و عوض کردم
اون موقع بله
سیستم ios روون بود
ولی از اون سال دیگه آیفون نگرفتم تا الان
همیشه هم پرچمدار سامسونگ گرفتم
این ینی پرچمدار رو با پرچمدار مقایسه کنیم نه میانرده
الان هم کشته مرده اش نیستم
فقط به خاطر دوربینش میگیرم تازه اونم به خاطر اینکه هواوی رو اوتش کردن وگرنه لیاقت دوربینش از آیفونم بیشتره

به پیر این روونی بیشتر آیفون تو این چند سال اخیر صرفا افسانه ست! کلی ویدئو هست تو یوتوب مقایسه کرده گوشی های مختلف رو. پرچمدار رو باید با پرچمدار مقایسه کرد. الان سرعت s23 ultra از iphone 14 pro max بیشتره. به لحاظ روونی هم اگر منظور لگ داشتنه که این قضایا واسه چندین سال پیش بود که اندروید لگ داشت.
حتی بهترین دوربین رو هم تو گوشی های اندروید میشه پیدا کرد و نه آیفون
آیفون داشتن تو ایران بالای 90 درصد مواقع به خاطر کلاس گذاشتنی هست که نشونه خوبی هم نداره از نظر من. یعنی به شخصه ببینم کسی آیفون 14 یا 15 گرفته و با گوشی دیگه ای تماس هاش رو میگیره سعی میکنم ازش دوری کنم اگر متوجه شم نیتش صرفا آیفون داشتن بوده
این حرکت رجیستر نکردن گوشی های جدید اپل به شدت ضایع و چیپ هست. ولی وقتی عملا شما از قابلیت تماسش استفاده نمیکنی (یعنی حتی از روش های موقت دور زدن این محدودیت هم استفاده نمیکنه طرف) و با اون همه تحریم داخل ایران و محدودیت های مختلف که مناسب سبک زندگی ما ایرانی ها نیست که کپی رایت به جاییمون نیست معمولا، مطلب خوبی رو نمیرسونه از نیت خریدار. البته از حق نگذریم کلا انسان ها خیلی از کاراشون به خاطر چیزی غیر از رفاهه (مثل تبعیت از مد روز و حسادت و ترند و کلاس گذاشتن و...)، ولی دیگه این افسانه روونی بیشتر آیفون نسبت به گوشی پرچمدار اندروید شدید اشتباهه
من اخرین پرچم‌ دار که داشتم S6سامسونگ بود بعد از اون دوتا میان رذهد گرفتم دستم یکی A6یکی NOTE9شاید برا این باشه که روونی IOSبیشتر به چشمم اومده ولی بازم نظرم اینه خزید گوشی های ایفون به دلیل اینی که کمتر افت میخوره بهتره تا خرید پرچم‌ دار سامسونگ

آیفون به اضافه اپل واچ تو ایران یه جور اکسسوری باکلاس و شیک حساب میشه،از حق نگذریم واقعا گوشیه خوشگل و شیکیه به اضافه اینکه کار کردن با iOS لذت خودش رو داره،کلا برندیه که معتادت میکنه،شخصا خودم خیلی دوست دارم دوباره iOS رو تجربه کنم ولی فعلا پولش رو ندارم،خب کسی هم که پولش رو داره یا نیاز داره آیفون دستش باشه می‌ره میخره و ازش استفاده می‌کنه لذتش رو میبره،ولی مشکل اینجاست خیلی از ایرانی ها با بدبختی پول آیفون رو جور میکنن،میرن آیفون میخرن تا یکم با کلاس تر باشن یا ریچ دیده بشن، (ما چیزهایی رو می‌خریم که احتیاج نداریم با پولی که نداریم برای تحت تاثیر قرار دادن کسانی که ازشون خوشمون نمیاد.فایت کلاب) اینم یه مشکل فرهنگیه که وقتی درست میشه که عموم جامعه به یه درآمد خوب برسن که هر کی هر چی خواست با یکم پول سیو کردن بتونه بخره که همچین چیزی هم تو مملکت ما محاله.

فقط اونام نیست یه بار گفتم اندروید از نظر امنیت انگار تو یه ساختمون بدون دیوار و درو پنجره نشستی
میری اپ دانلود کنی اسم اپو میزنی 10 مدل اپ میاد نمیدونی کدوم اصلیه

یه موضوع توضیح بدم کسانی که اندروید میرن سمت IOS دیگه امکان برگشتشون به اندروید خیلی کمه چون ایفون گوشی هست که سیستم عاملش با سخت افزارش سازگاری عجیبی داره یه روونی خیلی خوبی داره که تو بیشتر گوشی های اندروید وجود نداره

بله رو مخی های زیادی داره یکیش اینه که برا تصب یه برنامه ایرانی باید بری اشتراک بخری

ولی به جرئت میکم اکه ایفون دستت بگیری باهاش کار کنی متوجه میشی چقدر این IOSعالیه

من جز همون دسته کم هستم 😁

ولی بی شوخی این حرف قدیم درست بود ولی الان اندروید به بلوغ خوبی رسیده.
من اصل مشکلم با ios اون مشکل دانلود مستقیم از نت هست و این داستان اپلیکیشن ها و ....
من خودم تا الان از هر برندی حداقل 2،3 تا گوشی خریدم حالا یا پرچمداراشون یا متوسط به بالا و میگم اصلا و ابدا نباید برند های اندرویدی رو "یکجا" قضاوت کرد.
هر برند اندروید شناسنامه خودش رو داره و ما نباید اگه با رابط شیائومی حال نکردیم اینو ربط بدیم به کل اندروید.

من نظر شخصیم اینه برای شناخت اندروید و قضاوت درست راجبش ، شما باید با پیکسل های 7 یا 7pro یا 7a کار کنی.
چون خود اندروید خالص هست و توسط شرکت مادر رو گوشی خودش داره کار میده مشابه ios روی ایفون.

آخرین ویرایش:
دقیق

میشه بگید دقیقا چیکار میکنه این دستگاه؟
مدل های مختلفی داره معمولا بلوتوثی عه و 2 سیم کارت ( مدل های زیر 5 تومنش ) که اینترنت ندارن فقط sms و زنگ رو با بلوتوث روی گوشی منتقل میکنن خود این دستگاه ها هم باید رجیستر شده باشن کلا هم 2 3 روز نهایت شارژ نگه میدارن

یه سری مدل 3 سیمکارت هم فکر کنم داره که اونا نت هم میدن به گوشی مثل مودم اما 10 تومن اینا پولشونه که خوب بازم با 10 تومن یه گوشی اندرویدی بگیری به صرفه تره به نظر من

دوستان این مودم های ikos برای ایفون14 میخرن بدون مشکل کار میکنن؟
ارزش خرید دارن؟
موقع خرید این دستگاه حواستون باشه دستگاه رجیستر شده باشه ، چون هر وسیله ای که بخواد با سیم کارت کار کنه باید رجیستر شده باشه ، تو دیجیکالا نظرات رو بخونید بعضی ها به مردم دستگاه رجیستر نشده انداختن

رو

روش کار رو بگو منم تست کنم.
ببین یه پروسه تقریبا طولانی داره مخصوصاً برای اولین بار
باید آنلاک بوتلودر بکنی(که گارانتی رو میپرونه)
بعد کاستوم ریکاوری نصب کنی
از روی اون رام کاستوم رو نصب کنی
البته اینم بگم کاستوم رام ها مشکلات خاص خودشونو دارن
بعنوان مثال قابلیت آپدیت OTA ندارن
یا یکسری باگ دارن
ولی خب دستو بالتو باز میزارن دیگه
درکل اگر از محیط کاربری و نرم افزار گوشیت راضی هستی به ریسک و دردسرش نمیارزه
اما درکل اگر خواستی انجام بدی این میتونه آموزش خوبی باشه
آموزش قدم به قدم آنلاک بوتلودر گوشی های شیائومی ،ردمی و پوکو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن