راهنمایی برای خرید موبایل

دوستان کسی نظری نداره؟
چون آیفون ۱۴ ریجستری نمیشه همون ۱۳ بهتره برای خرید ولی S23 الترا خیلی تعریف میکنن
نظرتون رو بگین؟
اگه دنبال کلاس هستی 13 چون الان دیگه قدیمی شده و قیمتش کاملا غیره منطقیه
دنبال کارایی هستی 23 هم جدیده هم قیمتش منطقی تره
هرچند سیستم عامل هم مد نظرت باشه با کدوم حال میکنی

تا حالا با IOS کار نکردم الانم S21 FE دارم ولی یه بارم میخواستم طعم پرچمدار ها رو بچشم که الان موندم بین این دو گزینه
چون از طرفی نه آیفون نداشتم تا حالا نه پرچمدار های سامسونگ
خب الان دیگه 13 پرچم دار نیست چون 15اومده
ولی s23 پرچم داره هنوز
به نظر من اگه دغدغه مال نداری 13 بخر اگه حال نکردی راحت تر میشه فروختش فقط مراقب باش ریپک شده بهت نندازن که خیلی زیاد شده
S23 خیلی قویه دست کم نگیرش هم دوربین هم صفحه نمایش و.... از s21fe خیلی سرتره اصلا سامسونگ فقط پرچمداراش
هرچند من خودم گوشی بعدیم میخواستم ایفون 15pro بگیرم که این بیشرفا گند زدن توش کلا اینجا گورستان آرزو شده 🥲

دوستان کسی نظری نداره؟
چون آیفون ۱۴ ریجستری نمیشه همون ۱۳ بهتره برای خرید ولی S23 الترا خیلی تعریف میکنن
نظرتون رو بگین؟
تا حالا با IOS کار نکردم الانم S21 FE دارم ولی یه بارم میخواستم طعم پرچمدار ها رو بچشم که الان موندم بین این دو گزینه
دوست عزیز من خودم 14پرو مکس دارم و برای مادرم S23 Ultra گرفتم چند روزی دستم بود و ازش استفاده کردم. اینو واسه این گفتم که بگم نظرم در مورد فلگشیپ سامسونگ و اپل از روی استفاده شخصی بوده نه خوندن یا دیدن نقدها رو اینترنت.

واقعا 13 و S23 Ultra قابل مقایسه نیستن با هم بیشتر باید با 14 پرو یا حتی 15 پرو مقایسه بشه.

تقریبا در تمام قسمت ها S23 Ultra کیلومتر ها جلو تره.
از صفحه ی نمایش که هم بزرگتره هم رزولوشن بهتری داره و هم refresh rate بالا که 13 تو این مسئله واقعا عقبه و با رفرش ریت 60hz به نظرم به شعور خریدار توهین میکنه. (حتی 15 هم همینه )
تفاوت رزولوشن خیلی در استفاده روزمره به چش نمیاد ولی رفرش ریت چرا. تو همین الان که 21 FE داری و به صفحه ی 120hzـی عادت کردی به نظرم برگشتن به 60hz باید خیلی اذیتت کنه برای من شخصا سخته استفاده از گوشی 60 هرتزی
اینو در نظر داشته باش که الان چیپست Snapdragon 8 Gen 2 از A15 Bionic هم تو زمینه CPU و هم GPU بهتره و تو بازیا یا رندرینگ عکس و فیلم ( ممکنه به کارت نیاد ولی تو کار من خیلی مهمه و استفاده میکنم) سامسونگ جلو تره.

باتری S23 Ultra بهتره.
S23 Ultra اس پن رو داره که خودش میتونه دنیایی از کاربری متفاوت رو واست فراهم کنه ( اگه ازش استفاده کنی البته)

در مورد دوربین هم که مشخصا S23 Ultra خیلی خیلی بهتره من شخصا دوربینش رو به دوربین 14 پرومکس ترجیه میدم تو مقایسه هایی که رو یوتوب دیدم دوربینش پا به پای 15 پرومکس پیش میره. همون لنز 10X تو کادر بندی و عکاسی خیلی خیلی میتونه کمکت کنه.
اگه عکاسی برات مهمه که سمت آیفون 13 نرو.

----

حالا دلایلی که ممکنه بهتر باشه 13 بگیری;
ببین من به کسایی که همیشه از اندروید استفاده کردن یا همیشه آیفون داشتن پیشنهاد میدم اگه قصد خرید گوشی جدید دارن از نقطه مقابل انتخاب کنن و این تنوع میتونه خوب باشه و ممکنه نظرت رو کامل عوض کنه. ولی یادت باشه آیفون 13 فلگشیپ به حساب نمیاد

دلیل اصلی که خودم عموما رو آیفون موندم برنامه هاست.
همیشه برنامه ها روی آیفون بهتر اجرا میشن تا بوده همین بوده بعید میدونم به این زودی ها هم تغییر کنه.
از برنامه های ساده ی روزانه بگیر تا برنامه های تخصصی ادیت عکس و ویدیو و بازی و فلان...

دلیل دیگه stable بودن سیستم کلی iOS و ساپورت نرم افزاری اپله. گوشی های اپل معمولا 6-5 سال ساپورت کامل میشن بهت قول میدم اگه تو 13 بگیری که گوشی دو سال پیشه بیشتر از 23 Ultra که گوشی امساله ساپورت خواهد شد.
اگه قصد داری تا 5-3 سال دیگه گوشیت رو عوض نکنی آیفون گزینه بهتریه.

در آخر هم بگم من فن گوشی یا شرکت خاصی نیستم و تو این سال ها کلی گوشی اندروید و آیفون زیر دستم بوده نظرم شخصیه و اهمیتی نمیدم اگه با من موافق یا مخالفید :D
-----------------

راستی سیم کارت هم انداختم به گوشی حتی sms همتا نیومد واسم، طی تحقیقاتم به این نتیجه رسیدم اگه قبل اسفند پارسال با پاسپورت تو فرودگاه ثبت کرده باشی آنتن نمیپره حالا یه ماه دیگه میام همینجا اعلام میکنم پریده یا نه :دی

قطعا s23 نباید با ایفون 13 مقایسه بشه اما از نظر همون دوربین 15 pro که به راحتی s23 رو نابود میکنه 14 هم میزنه
فقط هم پرتره ایفون کافیه برای کل سامسونگ و شیائومی و ... اگر بخوایم دوربین رو فقط بگیم
وگرنه lcd s23 هم یه طرفه بقیه مارکت گوشی هم یه طرف
به نظر من پرتره 11 پرو ایفون از s23 بهتره منی که عادت دارم به dslr ایفون رو خیلی بهتر میدونم تو این مود
الانم که s23 با لنز 200 مگاپیکسلی عکس 12 مگاپیکسل میگیره
15 pro با لنز 48 مگاپیکسلی عکس 24 مگاپیکسل میگیره برای همین تو هیچ بخشی قابل مقایسه نیستن و باید s24 بیاد بعد تازه قابل مقایسه میشه با 15 pro
در مورد بحث شما هم یه حرفی میزنم خودت سبک سنگین بکن خنده داره اصلا
شما داری با پول s23 که پرچمدار همین الان سامسونگه پرچمدار 2 سال پیش اپل رو میخری
همین باید قضیه رو ببنده که چقدر خرید 13 پرو خنده دار به نظر میرسه
اگر میخواید طعم واقعی پرچمدار اپل رو بچشید باید بی خیال رجیستر بشید و 15 پرو بگیرید وگرنه قطعا s23 گزینه بهتریه

نظرتون در مورد s23 ساده چیه؟ من یکم از قیافه الترا خوشم نمیاد
اتفاقا واقعا گوشی خوبیه به دلیل وجود چیپ درست حسابی و عملکرد قابل قبول
چون dna پرچمدار داره قشنگ یعنی صفحه نمایش عالی
سایز فوق العاده مناسب
پردازنده به روز اسنپدراگون
همه چیش خوبه به نظرم همون فلت بودن صفحه نمایشش میارزه به کل ultra به نظر من
هم توی ضربه ها بده صفحه نمایش خمیده هم واقعا کارایی نداره هم وقتی میخوای محافظ صفحه نمایش بگیری براش خودت که اصلا نمیتونی بندازیش بیرون هم مثلا اگر بهترین گلس 100 تومنه برای صفحه خمیده ها مثل s23 ultra میشه 500 تومن
من برای دوستم چند سال پیش s20 معمولی گرفتم واقعا راضی کنندس به شدت هم خوش دسته

• Like
Reactions: EL-BARTO and blak
نظرتون در مورد s23 ساده چیه؟ من یکم از قیافه الترا خوشم نمیاد
ماه دیگه S23 FE رونمایی میشه که بین مدل عادی و پلاس قرار میگیره و دیگه باب دل شما خواهد بود.

تبلیغات سامسونگ که روی دوربین گوشی تمرکز داره حالا بحث تراشه هست که تو ایران اگزینوس ولی خب اگه روش کار کرده باشه ارزش خرید داره چون S21 FE که دیگه از رده خارجه با اون سخت افزار داغون

S21 fe که دور ریختن پول هست واقعا
یه صبح تا ظهر کل شارژش تموم میشه چند تا ویدئو معمولی میبینی گوشی میشه کوره
توی بازی ها هم دائم لگ داره
منه ک...صخل بدون مشورت ۲۰ میلیون چند ماه پیش رفتم خریدمش و واقعا پشیمونم که چرا حداقل مشورت نگرفتم و به حرف فروشنده گوش کردم که میگفت پر فروش ترین گوشی فروشگاه مون شده توی دنیا فلان قدر فروخته و .... ما رو گول زد نامرد
خدایی هم دوربین خوبی داره lcd با کیفیتی داره ولی در کل بخوای حساب کنی یه گوشی معمولی رو به پایین هست
باطریش نابوده
پردازشگر فاجعه
بقیه مواردش خوبه
ولی چجوری دلت اومد 20 تا خرجش کنی گوشی مال 1سال پیشه داره میره تو 2سال

• Like
Reactions: big11toni
رفیق آخه گوشی وقتی ریجستر نشه و یه زنگ زدن باهاش کلی مکافات داشته باشه دیگه به چه دردی میخوره
برای همین گفتم بین S23 و آیفون ۱۳ موندم چون آیفون ۱۴ و ۱۵ توی این کشور لعنتی چه به درد میخوره؟
بحث اینجاست که دیگه کی زنگ میزنه و sms میده ؟ خود من واقعیت از زنگ و sms استفاده نمیکنم همیشه هم یه گوشی اندروید ارزون دارم برای اینکه زنگ و اینجورچیزا با اون باشه
برای همین خرید ایفون 15 برای من کاملا منطقیه مخصوصا با قیمت کمتر از ایفون 13

داداش من باز اتفاقا کلی با گوشی تماس میگیرم حالا SMS کمتر ولی اصلا تلفن زدن یکی از پایه های اصلی گوشی هست
آنتن نداشتن خیلی رو مخه داش
بعد همراه داشتن دو گوشی باز یه مسئله دیگه هست فکر کن توی جیبت همزمان ۲ تا گوشی باید باشه
در کل بخوای حساب کنی آیفون ۱۳ خریدش منطقی تره تا ایفون جدیدی که باید کنارش یه دیوایس دیگه هم داشته باشی
هرکس یه جوره دیگه برای من قابل درک نیست که پرچمدار 2 سال پیش رو گرون تر از جدیدش بگیرم

سلام
آقا تا بودجه 20 تا 25 تومن چی پیشنهاد میکنید؟
با این بودجه اصلا میشه رفت سمت ios ?
تو اندرویدم همین که روون باشه باتری دوربین خوبی داشته باشه کافیه :D

• Like
Reactions: all4u
سلام
نه بی خیال ios بشو اندروید خیلی قوی تره تو این بازه

• Like
Reactions: big11toni
سلام دوستان
من می خواستم گوشی Honor X8 بگیرم ولی فهمیدم که تو رابط کاربریش این دکمه بک back رو نداره
ولی چون دست کسی در اطرافیان نیست و خودمم به چشم ندیدم، می خواستم بدونم اگر کسی عانر داره آیا اینجوریه واقعا با نه
مرسی

سلام دوستان
من می خواستم گوشی Honor X8 بگیرم ولی فهمیدم که تو رابط کاربریش این دکمه بک back رو نداره
ولی چون دست کسی در اطرافیان نیست و خودمم به چشم ندیدم، می خواستم بدونم اگر کسی عانر داره آیا اینجوریه واقعا با نه
مرسی
من x7a داشتم دکمه back داشت.
مگه میشه یه گوشی نداشته باشه؟!

• Like
Reactions: ( Layken )
سلام
اگه حتما ios میخوایی تا ۲۷ م هست دیجی رو ببین
اندرروید صدرصد گوشی قویتری هست اما خوب ios نیست
شخصا ایفون استفاده میکنم

• Like
Reactions: mohammadl021

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or