VICE
Gold User
عالیه هم جدی هم خنده البته برای منمثل اینکه 13 گرون شده از وقتی 14 /15 ریجستر نمیشه
حالا تازه اینا که گذاشته lla عه تک سیم عه با ch دو سیم برای من zaa دو سیم عه که هم نایاب شده هم گرون تر میزنن
پیش فروش آیفون های نسل 15حالا تازه اینا که گذاشته lla عه تک سیم عه با ch دو سیم برای من zaa دو سیم عه که هم نایاب شده هم گرون تر میزنن
شرمنده دوستان میدونم این شرایط اصلا خنده ای نداره ولی چی میشه گفت
در کل امیدوارم 15 رو قیمت منطقی بزنن هم خود من بگیرم هم بقیه هم راحت بگیرن لذتش رو ببرن
عه الان این قیمت ها میارن یعنی ؟ خیلی خوبهپیش فروش آیفون های نسل 15
خرید از اپل امارات و آمازون
پیش خرید 28 شهریور
پخش 31 شهریور ماه
ریجستری بر عهده خریدار
پک امارات (تک سیم)
ارسال 10 تا 15 روز کاری بعد از تحویل کالا به انبار امارات
IPhone 15
128Gb (3399 AED) - 50.900.000
256Gb (3799 AED) - 56.700.000
512Gb (4649 AED) - 69.000.000
IPhone 15 Plus
128Gb (3799 AED) - 56.700.000
256Gb (4199 AED) - 62.500.000
512Gb (5049 AED) - 74.800.000
IPhone 15 Pro
128Gb (4299 AED) - 63.900.000
256Gb (4699 AED) - 69.700.000
512Gb (5549 AED) - 82.000.000
1 Tb (6399 AED) - 94.400.000
IPhone 15 Pro Max
256Gb (5099 AED) - 75.500.000
512Gb (5949 AED) - 87.800.000
1 Tb (6799 AED) - 100.000.000
19 گرم وزن گوشی کم شده واقعا ارزش دارهعه الان این قیمت ها میارن یعنی ؟ خیلی خوبه
64 تومن 15 پرو عالیه
امسال پرو مکس لنز زوم 5 برابر داره ولی بازم دلم نمیاد بگیرمش
کلا یک بار تو زندگیم پرو مکس
گرفتم اونم 12 بود انقدر سنگین بود بی خیالش شدم 10 دفعه از دستم افتاد گوشی
مگر اینکه این تیتانیوم شدن باعث شده باشه واقعا گوشی سبک بشه
بهتر نیست تو این خراب شده با پایه حقوق ماهی۵تومن ایفون۱۰۰تومنی نگیریم اونم بدون انتن و گارانتی و ساپورت اپل؟والا یه 15 بگیرید + یه گوشی شیائومی ساده برای تماس
من یکی خودم میخواستم 13 بخرم ، فعلا دست نگه داشتم چون گرون شد ولیبهتر نیست تو این خراب شده با پایه حقوق ماهی۵تومن ایفون۱۰۰تومنی نگیریم اونم بدون انتن و گارانتی و ساپورت اپل؟
ولی بی شوخی مگه همون شیاومی ساده مشکلش چیه؟
چندماهه مشغول بازسازی خونه و مغازه هستم شرایطی پیش اومد مجبوری همه کارامو با گوشی انجام میدم.ادیت عکس.بازی.فیلم و.. اونم خراب شد.
خواستم موقت به قول شما یه شیاومی یا سامسونگ ساده بگیرم دیدم برا یه ردمی۱۲ یا a24باید۸.۹تومن خرج کرد.
از یه اشنا یه 11 lite 5gتمیز گرفتم ۸تومن.
همه بازی هارو با کیفیت بالا میاره
باتری عالی شارژ سریع.
روزی چند عکس rawدوربین حرفه ای و فیلم رو با اپ سنگینی مثل لایت روم و اینشات و..ادیت میکنم بدون هیچ اذیت و مشکلی.
نمایشگر و اسپیکر عالی برا فیلم و موسیقی.
طراحی هم بی نظیره به طرز عجیبی سبک و باریکه.
کیفیت عکس و فیلم و لرزشگیرشم عالیه.
لنز ماکروش خیلی عالیه برا گوشی.
در کل واقعا به قدری خوب بود دیدم هیچ احتیاجی به خرید گوشی گرون تر ندارم.
حالا میشناسم گوشی۵۰تومنی گرفته میره پول میده براش جیمیل و پیج بسازن کل استفادش هم یه تل واینستا و همراه بانک و زنگ زدنه.
دیگه ایفون بماند بجز اونای که واقعا بخاطر دلایل منطقی میگیرن بقیه یعنی راحت ۹۵درصد دلیل خریدشون حتی ارزش بحث کردن نداره.
حالا کاری نداریم یارو چی دوسداره با پولش چیکار میکنه.من که خودم دوسدارم اندازه نیازم خرید کنم هیچوقت دنبال تجملات نبودم.
ولی این مرض تجمل گرایی تو جامعه فقیر ایران واقعا ترسناکه.
عمق فاجعه اینجاست
مثلا کاری کردن انگار کسی ایفون نداشته باشه ادم حساب نمیشه بعد سود خرید همین ایفون ۱۰۰تومنی تو جیب کی میره؟
مثلا تو باید خونت حتما یخچال ساید و تی وی۷۵به بالا داشته باشی ولی میاد جلو جنس خوب و میگیره یکی مثل اسنوا که خوب میدونیم صاحبش کیه میاد ساید اشغال رو چند برابر قیمت دلاری سامسونگ میکنه تو پاچه ملت برا هر تی وی ۹۰۰دلار ارز۴۲۰۰میگیره و یه تی وی اشغال چینی ۱۰۰دلاری و مونتاژ میکنه ۱۰۰۰دلار میفروشه بدون گارانتی و خدماتی.یعنی سامسونگ و ال جی هم خواب همچین سودی رو نمیبینن خب با این پول چیکار میکنن به نظرت؟
یا ماشین حتما باید شاسی بلند داشته باشی بازم اشغال چینی ۳۰۰.۴۰۰تومنی میاره ۳تومن میکنه تو پاچه.
همه این پول های هم که میریزیم توجیبشون خرج جهنم کردن زندگی خودمون میشه.
یعنی هممون تو یه زندانی هستیم کاری میکنن که هر کی تو این زندان طلا نداشته باشه ادم حساب نشه بعد میان بدل رو با ۳برابر قیمت طلا واقعی بهمون میدن و ما هم مشغول و سرگرم پز دادن به همدیگه با طلای تقلبی هستیم اوناهم با پولی که بهشون دادیم دیوارهای زندان رو بلندتر میکنند.
میدونم منم گفتم منظورم اونای نیست که دلیل منطقی برا خرید دارن میشه هزار دلیل منطقی اورد.من یکی خودم میخواستم 13 بخرم ، فعلا دست نگه داشتم چون گرون شد ولی
1- واقعا خیلیا مثل من نمیتونن برگردن اندروید ، حتی ایفون60هرتزی براامون جذاب تر 120 اندرویده
2- اندروید به مرور کند میشه
3- ارزش قیمت ایفون برخلاف اندروید خیلی کمتر افت میکنه و اکوسیستم جالبی داره به صورتی که شما اگه درست استفاده کنی راحت تا 8 سال جوابگو هست
4- در مورد 15 هم من منظورم اون قیمتی که یکی از بچه ها بدون ریجستر گذاشت بود که 50 م بود ، الان 13 حدود 40 تومنه
منظورم اینه که یه 15 بگیری برای خونه و یا عکاسی و....... یه شیائومی ساده برای تلفن زنگ زدن
متاسفانه بازار گوشی رو مثل خودرو نابود کردن
به پیر این روونی بیشتر آیفون تو این چند سال اخیر صرفا افسانه ست! کلی ویدئو هست تو یوتوب مقایسه کرده گوشی های مختلف رو. پرچمدار رو باید با پرچمدار مقایسه کرد. الان سرعت s23 ultra از iphone 14 pro max بیشتره. به لحاظ روونی هم اگر منظور لگ داشتنه که این قضایا واسه چندین سال پیش بود که اندروید لگ داشت.یه موضوع توضیح بدم کسانی که اندروید میرن سمت IOS دیگه امکان برگشتشون به اندروید خیلی کمه چون ایفون گوشی هست که سیستم عاملش با سخت افزارش سازگاری عجیبی داره یه روونی خیلی خوبی داره که تو بیشتر گوشی های اندروید وجود نداره
بله رو مخی های زیادی داره یکیش اینه که برا تصب یه برنامه ایرانی باید بری اشتراک بخری
ولی به جرئت میکم اکه ایفون دستت بگیری باهاش کار کنی متوجه میشی چقدر این IOSعالیه