( Layken )
عضو تحریریه
احتمالا جای سه دکمه رو حالت اشاره بوده طرف فکر کرده نداره
اره رفتم یوتیوب نگاه کردم میشه درستش کرد.احتمالا جای سه دکمه رو حالت اشاره بوده طرف فکر کرده نداره
سری a رو بگیر که واسه امساله.
x8a
x9a
یه تبدیل ارزون بگیر بزن سرش حل میشه.اره رفتم یوتیوب نگاه کردم میشه درستش کرد.
منم تعجب کردم.
والا ایکسa یک ایراد داره البته نمیشه گفت ایراد, ورودی گجت 3.5 نداره.
ایکس 9 هم گرونه
من تا حالا برنخوردم. الانم یه نیمچه سرچی زدن چیزی ندیدم. بهترین حالتش همون یک اسلات کارت حافظه در کنار سیمکارته. جالبه بعضی گوشیها به جای سیمکارت دوم میشه sd card انداخت ولی بعید میدونم روی سیم ۱ هم بشه همچین حرکتی زد.دوستان تبلت با پشتیبانی از دوتا sd card و 2 ترابایت ظرفیت وجود داره؟یعنی میخوام دوتا sd کارت 1 ترا بذارم روش.
حتما باید تبلت باشه ؟دوستان تبلت با پشتیبانی از دوتا sd card و 2 ترابایت ظرفیت وجود داره؟یعنی میخوام دوتا sd کارت 1 ترا بذارم روش.
اره چون میخوام روش فیلم و سریال نگاه کنم ، البته بودجه من نهایتش ۱۵ تومن هستحتما باید تبلت باشه ؟
اتفاقا منم فکرم سمت همون دیوایس هایی بود ک میشد جای سیم کارت روش مموری بذاری ولی جایی ندیدم خصوصا با توجه ب بودجه ۱۵ تومنی منمن تا حالا برنخوردم. الانم یه نیمچه سرچی زدن چیزی ندیدم. بهترین حالتش همون یک اسلات کارت حافظه در کنار سیمکارته. جالبه بعضی گوشیها به جای سیمکارت دوم میشه sd card انداخت ولی بعید میدونم روی سیم ۱ هم بشه همچین حرکتی زد.
هر دو حتما باید در آن واحد در دسترس باشن؟ اگر نه که میتونی یک کارتخوان تایپ سی بگیری.
توییتر چندین بار دیدم کاربرا به این مشکل خوردن. یکی از بچه ها S10 سامسونگ بود و گوشیش اپدیت نمیومد، چندباری اینجوری شد و اوکی شد. یکی از دوستانم poco x3 nfc داشت. اونم یادمه بهم گفت اینجوری شده بود.دوستان یه مشکل دارم که هیچ جا گزارش نشده
دوست بنده از اول شیائومی داشته
همیشه هم سری پرو
واتساپ اش گه گداری تاریخ ها رو قاطی میکنه
گاها خود بخود بعضی وقتها هم با آپدیت خود واتساپ درست میشه
از آقایون به این مشکل برخوردن ؟
یا راه حلی چیزی به ذهنشون میرسه ؟
ممنونم
الکی هایپش نکن یه گوشی چرن دیگه از سامی با پردازنده ای چرت تر خدابه داد دل صاحباش برسه12 مهر منتظر رونمایی از گوشی Galaxy S23 FE با قیمت 599 دلار باشید!
اتفاقا من یکی از هیترای سامسونگم! گفتم که خبر رسانی کرده باشم وگرنه این تراشه اگزینوس آبی ازش گرم نمیشهالکی هایپش نکن یه گوشی چرن دیگه از سامی با پردازنده ای چرت تر خدابه داد دل صاحباش برسه