راهنمایی برای خرید موبایل

احتمالا جای سه دکمه رو حالت اشاره بوده طرف فکر کرده نداره 😁

سری a رو بگیر که واسه امساله.
x8a
x9a
اره رفتم یوتیوب نگاه کردم میشه درستش کرد.
منم تعجب کردم.

والا ایکسa یک ایراد داره البته نمیشه گفت ایراد, ورودی گجت 3.5 نداره.
ایکس 9 هم گرونه :cry2:

اره رفتم یوتیوب نگاه کردم میشه درستش کرد.
منم تعجب کردم.

والا ایکسa یک ایراد داره البته نمیشه گفت ایراد, ورودی گجت 3.5 نداره.
ایکس 9 هم گرونه :cry2:
یه تبدیل ارزون بگیر بزن سرش حل میشه.
انباکس ببین شاید تو جعبه باشه.
چون انر دست و دلبازه هنوز و هنزفری میده😁

• Like
Reactions: ( Layken )
دوستان تبلت با پشتیبانی از دوتا sd card و 2 ترابایت ظرفیت وجود داره؟یعنی میخوام دوتا sd کارت 1 ترا بذارم روش.

دوستان تبلت با پشتیبانی از دوتا sd card و 2 ترابایت ظرفیت وجود داره؟یعنی میخوام دوتا sd کارت 1 ترا بذارم روش.
من تا حالا برنخوردم. الانم یه نیمچه سرچی زدن چیزی ندیدم. بهترین حالتش همون یک اسلات کارت حافظه در کنار سیمکارته. جالبه بعضی گوشی‌ها به جای سیمکارت دوم می‌شه sd card انداخت ولی بعید می‌دونم روی سیم ۱ هم بشه همچین حرکتی زد.:D
هر دو حتما باید در آن واحد در دسترس باشن؟ اگر نه که می‌تونی یک کارت‌خوان تایپ سی بگیری.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Batsy
من تا حالا برنخوردم. الانم یه نیمچه سرچی زدن چیزی ندیدم. بهترین حالتش همون یک اسلات کارت حافظه در کنار سیمکارته. جالبه بعضی گوشی‌ها به جای سیمکارت دوم می‌شه sd card انداخت ولی بعید می‌دونم روی سیم ۱ هم بشه همچین حرکتی زد.:D
هر دو حتما باید در آن واحد در دسترس باشن؟ اگر نه که می‌تونی یک کارت‌خوان تایپ سی بگیری.
اتفاقا منم فکرم سمت همون دیوایس هایی بود ک میشد جای سیم کارت روش مموری بذاری ولی جایی ندیدم خصوصا با توجه ب بودجه ۱۵ تومنی من :دی
اره میخوام جفتشون در دسترس باشن و رو یکی سریال بریزم رو یکی فیلم ک هی قراز نباشه تند تند مموری رو خالی کنم .

• Like
Reactions: Ecthelion
دوستان یه مشکل دارم که هیچ جا گزارش نشده
دوست بنده از اول شیائومی داشته
همیشه هم سری پرو
واتساپ اش گه گداری تاریخ ها رو قاطی میکنه
گاها خود بخود بعضی وقتها هم با آپدیت خود واتساپ درست میشه
از آقایون به این مشکل برخوردن ؟
یا راه حلی چیزی به ذهنشون میرسه ؟
ممنونم

دوستان یه مشکل دارم که هیچ جا گزارش نشده
دوست بنده از اول شیائومی داشته
همیشه هم سری پرو
واتساپ اش گه گداری تاریخ ها رو قاطی میکنه
گاها خود بخود بعضی وقتها هم با آپدیت خود واتساپ درست میشه
از آقایون به این مشکل برخوردن ؟
یا راه حلی چیزی به ذهنشون میرسه ؟
ممنونم
توییتر چندین بار دیدم کاربرا به این‌ مشکل خوردن. یکی‌ از بچه ها S10 سامسونگ بود و گوشیش اپدیت نمیومد، چندباری اینجوری شد و اوکی‌ شد. یکی‌ از دوستانم poco x3 nfc داشت. اونم یادمه بهم‌ گفت اینجوری شده‌ بود.

شاید با اومدن اندروید و‌ miui جدید اوکی بشن.

توی یسری سایتا نوشته که ساعت و تاریخ رو‌ ببرید رو‌ حالت منوال ست‌ کنید، برید داخل‌ واتساپ، اوکی شد باز بذارید روی‌ اتومات.

الکی هایپش نکن :-j یه گوشی چرن دیگه از سامی با پردازنده ای چرت تر خدابه داد دل صاحباش برسه=((
اتفاقا من یکی از هیترای سامسونگم! گفتم که خبر رسانی کرده باشم وگرنه این تراشه اگزینوس آبی ازش گرم نمیشه

• Like
Reactions: ALI PUNKER

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or