راهنمایی برای خرید موبایل

موندم 15 پرو بگیرم یا نه خیلی شنیدم میگن بدجور داغ میکنه
آیفون 15 هم باید به گندای جوی متقلب اضافه بکنیم :-j سیاسی ترین آیفون تاریخه دارن خودش تیم کوک دونفری گند میزنن به اپل اسطوره خدابیامرز عمو استیو....

• Like
Reactions: barney stinson
آیفون 15 هم باید به گندای جوی متقلب اضافه بکنیم :-j سیاسی ترین آیفون تاریخه دارن خودش تیم کوک دونفری گند میزنن به اپل اسطوره خدابیامرز عمو استیو....
خیلی کم بوده گفتن مشکل هم ios 17 عه نمیدونم اعتماد بکنم یا نه
اصلا اولش باورم نمیشد ایفون داغ بکنه ؟ مگه میشه اما مثل اینکه میشه
در واقعا مشکل از ios 17 عه به همراه یه سری برنامه که هنوز با ios 17 سازگاری ندارن مثل اینستاگرام
چون ایفون 13 دوستم که داغ نمیکرد بعد اپدیت ios 17 داغ میکنه ولی 13 من که روی ios 16 عه داغ نمیکنه

موندم 15 پرو بگیرم یا نه خیلی شنیدم میگن بدجور داغ میکنه
گفته مشکل از اپ اینستاگرامه و iOS 17 و با آپدیت حل میشه.

در نهایت میتونن با کاهش سرعت کلاک، مشکل داغی رو حل کنن اما خب پرفورمنس نهایی رو کاهش میده... برای من از همه بدتر این جنس بدنه س که اینقدر زود خش میشه! واقعا خورد تو ذوقم

گفته مشکل از اپ اینستاگرامه و iOS 17 و با آپدیت حل میشه.

در نهایت میتونن با کاهش سرعت کلاک، مشکل داغی رو حل کنن اما خب پرفورمنس نهایی رو کاهش میده... برای من از همه بدتر این جنس بدنه س که اینقدر زود خش میشه! واقعا خورد تو ذوقم
یه چیزی هم هست یکی میگفت سنگین ترین بازی ها رو با گوشی انجام میدادم با اینترنت خط و چیلتر شکن روشن و روشنایی صفحه تا آخر زیر آفتاب اصلا گوشی داغ نمیکرد
اما موقع خواب یکم تو گوشیم چرخیدم داغ کرد مشخصه باگ عه به نظرم ولی یکم دو دل شدم درموردش وگرنه من الان 13 پرو رو بفروشم راحت 15 پرو میگیرم

2 تا از بچه های پاساژ رو امروز دیدم گرفته بودن یکی رنگ تیتانیوم یکی آبی
آبیه خط و خش برداشته بود در کمال تعجب تو 2 روز
ولی اون یکی چون دور گوشی هیچ رنگی روی تیتانیوم نخورده مشکلی نداشت
باید رنگ تیتانیوم رو گرفت
هرچند من همیشه گوشیم رو تو قاب میزارم الان هم 13 pro ای که دارم کوچیک ترین خطی روش نداره یعنی میکروسکوپی هم نمیشه روش خط گیر اورد

چقدر بدم اومد از قسمت های هوش مصنوعی عکس و صدا ی گوشی های سری pixel 8
رسما شده یه قسمت جدید سریال black mirror. قسمتی که هیچی از صدا و عکسی که میبینی مشخص نیست که واقعیه یا نیست
کل مراسم شد معرفی نسخه های مختلف ai
امیدوارم دوربینش خوب باشه فقط. پردازنده هم بهینه باشه برای مصرف انرژی. بقیه ش که جذاب نبود برام

چقدر بدم اومد از قسمت های هوش مصنوعی عکس و صدا ی گوشی های سری pixel 8
رسما شده یه قسمت جدید سریال black mirror. قسمتی که هیچی از صدا و عکسی که میبینی مشخص نیست که واقعیه یا نیست
کل مراسم شد معرفی نسخه های مختلف ai
امیدوارم دوربینش خوب باشه فقط. پردازنده هم بهینه باشه برای مصرف انرژی. بقیه ش که جذاب نبود برام

برعکس شما من کلی کف و خون قاطی کردم 🙂
نایت مود گوشی پشم ریزون بود.
با این قیمتها مفته خدایی.

• Love
Reactions: SiminSecret
SoC های Google زباله ترین SoC های بازار ان با اختلاف.
طبقه گزارش هایی که اومده Tensor G3 هم Thermal Throttle می کنه و اوضاع به حدی خرابه که به خاطر کوچک تر بودن ابعاد Pixel 8 که به طبع باعث کوچک تر بودن سیستم کولینگش می شه به نسبت پرو، Thermal Throttle باعث می شه G3 حدود 11% عملکرد کمتری روی مدل پایه به نسبت پرو داشته باشه.

کلا Thermal Throttle هم نکنه اینا باز توان رقابت با هیچ SoC ای رو ندارن.
این Feature های AI هم دیر و زود رو همه گوشی ها میان.

گوشی های سامسونگ از روزی که میان تو بازار شروع می کنن تو سر قیمتشون خوردن. الان جای 1k$ دادن بالای Pixel 8 Pro می تونید راحت S23 Ultra بخرید.

آخرین ویرایش:
برعکس شما من کلی کف و خون قاطی کردم 🙂
نایت مود گوشی پشم ریزون بود.
با این قیمتها مفته خدایی.
نایت مودش خوب بود. کلا دوربینش به نظرم عملکرد خوبی داره تو نقد ها
نظر شخصیم بود به هر حال. من یه خال از رو صورتم حذف میکنم بعد شیر میکنم دچار عذاب وجدان میشم! چه برسه این حجم از ادیت با هوش مصنوعی. کلا هم اکثر مراسم یه ربطی به ai داشت. چیزی که هر سازنده ای با کمی هزینه میتونه بیارتش رو گوشیش. چه از ادیت عکس و صدا گرفته و چه جواب تلفن دادن و چیزای مختلف. سازنده میتونه مستقیم از لایسنس استفاده کنه و بذارتش رو گوشیش با کمی هزینه

تا اینجا که آیفون 15 پرومکس بدجوری منو فیل کرد... شارژدهی با وجود تراشه 3 نانومتری ضعیف تر شده، سرعت شارژ همینطور، USB-C شرایط خاص داره برای استفاده (منظورم برند و اینا)، دوربین اصلی کراپ میزنه و دیجیتالی زوم میکنه، بدنه زود خراش بر میداره و مقاومت پشتی هم نداره، گوشی داغ میکنه و GPU هم که...

پیکسل 8 پرو همه چیش خوبه فقط مهم ترین مشکلش اینه رنگ سبز زیبای نسل قبل رو حذف کردن! آبی گذاشتن! هر چند ما ایرانی ها با گارد استفاده میکنیم ولی خب... برای استفاده عادی عکاسی، فیلمبرداری، وب گردی و شبکه های اجتماعی، دیگه مهم نیست SoC قوی باشه یا ضعیف، هر چند این رو میشه با نسخه عادی یا در آینده سری a هم تجربه کرد، منتهی دیگه اون نمایشگر بزرگ و دوربین های قدرتمند رو نداری.

شک ندارم این سری هم توی DxOMark میره جزو 5-6 تای اولی به خاطر الگوریتم های عکاسی خاصش و با اینکه 1000 دلار شده، ارزش خریدش از آیفون الان برای من بیشتره.

تا اینجا که آیفون 15 پرومکس بدجوری منو فیل کرد... شارژدهی با وجود تراشه 3 نانومتری ضعیف تر شده، سرعت شارژ همینطور، USB-C شرایط خاص داره برای استفاده (منظورم برند و اینا)، دوربین اصلی کراپ میزنه و دیجیتالی زوم میکنه، بدنه زود خراش بر میداره و مقاومت پشتی هم نداره، گوشی داغ میکنه و GPU هم که...

پیکسل 8 پرو همه چیش خوبه فقط مهم ترین مشکلش اینه رنگ سبز زیبای نسل قبل رو حذف کردن! آبی گذاشتن! هر چند ما ایرانی ها با گارد استفاده میکنیم ولی خب... برای استفاده عادی عکاسی، فیلمبرداری، وب گردی و شبکه های اجتماعی، دیگه مهم نیست SoC قوی باشه یا ضعیف، هر چند این رو میشه با نسخه عادی یا در آینده سری a هم تجربه کرد، منتهی دیگه اون نمایشگر بزرگ و دوربین های قدرتمند رو نداری.

شک ندارم این سری هم توی DxOMark میره جزو 5-6 تای اولی به خاطر الگوریتم های عکاسی خاصش و با اینکه 1000 دلار شده، ارزش خریدش از آیفون الان برای من بیشتره.
تایید شده مثل اینکه تو اپدیت ios 17.0.3 عملکرد پردازنده 15 pro ها 20 درصد کمتر شده برای گرما
نمیدونم چی تو مغز نداشته اپل میگذره اما منی که میخواستم 13 پرو رو بفروشم 15 پرو بگیرم 100 درصد بیخیال شدم ترجیح میدم s24 Ultra یا pixel 8 pro بگیرم دستم اما ایفون 15 نه خیلی مسخرس دیگه اوضاعش

تایید شده مثل اینکه تو اپدیت ios 17.0.3 عملکرد پردازنده 15 pro ها 20 درصد کمتر شده برای گرما
نمیدونم چی تو مغز نداشته اپل میگذره اما منی که میخواستم 13 پرو رو بفروشم 15 پرو بگیرم 100 درصد بیخیال شدم ترجیح میدم s24 Ultra یا pixel 8 pro بگیرم دستم اما ایفون 15 نه خیلی مسخرس دیگه اوضاعش
کجا تایید شده که 20% (!!!!!) پردازنده ضعیف تر شده؟ چون تا جایی که من دیدم کسایی که بنچمارک گرفتن قبل و بعد از آپدیت فرقی نکرده.
Screenshot 2023-10-05 150208.png
Does iOS 17.0.3 slow down iPhone 15 Pro to prevent overheating?

ویرایش: تازه تو این تست یکم سریع تر هم شده
https://x.com/betaprofiles/status/1709795085142118669?s=61&t=k0gcPLDW3hSd_X__9AmPOg

IMG_0172.jpeg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: all4u and Thonkeyes
به نظر من قضیه a17 اپل داره مث اسنپ دراگون جن یک کوالکام میشه که چون تجربه اول معماری نوین داشتن هردو چیپ برا همین منجر به گرمایش شدید میشه وبا نرم افزارم درست بشو نیست نهایت بتونن که فرکانس هسته هارو کاهش بدن که دیگه اصلا بدرد نمیخوره و مشکلات دیگه بوجود میاره خصوصا برای گیمرای موبایل به نظر من کسایی که آیفون 15 میخان برا گیم بخرن سخت دراشتباهن وباید تا مدل اصلاحی سال بعد آیفون 16 منتظرباشن هرشرکتی میتونه این مشکلات داشته باشه طبیعی تو فناوری نانو که خیلی حساسه

• Like
Reactions: barney stinson

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or