ALI PUNKER
کاربر سایت
آیفون 15 هم باید به گندای جوی متقلب اضافه بکنیم سیاسی ترین آیفون تاریخه دارن خودش تیم کوک دونفری گند میزنن به اپل اسطوره خدابیامرز عمو استیو....موندم 15 پرو بگیرم یا نه خیلی شنیدم میگن بدجور داغ میکنه
آیفون 15 هم باید به گندای جوی متقلب اضافه بکنیم سیاسی ترین آیفون تاریخه دارن خودش تیم کوک دونفری گند میزنن به اپل اسطوره خدابیامرز عمو استیو....موندم 15 پرو بگیرم یا نه خیلی شنیدم میگن بدجور داغ میکنه
خیلی کم بوده گفتن مشکل هم ios 17 عه نمیدونم اعتماد بکنم یا نهآیفون 15 هم باید به گندای جوی متقلب اضافه بکنیم سیاسی ترین آیفون تاریخه دارن خودش تیم کوک دونفری گند میزنن به اپل اسطوره خدابیامرز عمو استیو....
گفته مشکل از اپ اینستاگرامه و iOS 17 و با آپدیت حل میشه.موندم 15 پرو بگیرم یا نه خیلی شنیدم میگن بدجور داغ میکنه
یه چیزی هم هست یکی میگفت سنگین ترین بازی ها رو با گوشی انجام میدادم با اینترنت خط و چیلتر شکن روشن و روشنایی صفحه تا آخر زیر آفتاب اصلا گوشی داغ نمیکردگفته مشکل از اپ اینستاگرامه و iOS 17 و با آپدیت حل میشه.
در نهایت میتونن با کاهش سرعت کلاک، مشکل داغی رو حل کنن اما خب پرفورمنس نهایی رو کاهش میده... برای من از همه بدتر این جنس بدنه س که اینقدر زود خش میشه! واقعا خورد تو ذوقم
چقدر بدم اومد از قسمت های هوش مصنوعی عکس و صدا ی گوشی های سری pixel 8
رسما شده یه قسمت جدید سریال black mirror. قسمتی که هیچی از صدا و عکسی که میبینی مشخص نیست که واقعیه یا نیست
کل مراسم شد معرفی نسخه های مختلف ai
امیدوارم دوربینش خوب باشه فقط. پردازنده هم بهینه باشه برای مصرف انرژی. بقیه ش که جذاب نبود برام
نایت مودش خوب بود. کلا دوربینش به نظرم عملکرد خوبی داره تو نقد هابرعکس شما من کلی کف و خون قاطی کردم
نایت مود گوشی پشم ریزون بود.
با این قیمتها مفته خدایی.
تایید شده مثل اینکه تو اپدیت ios 17.0.3 عملکرد پردازنده 15 pro ها 20 درصد کمتر شده برای گرماتا اینجا که آیفون 15 پرومکس بدجوری منو فیل کرد... شارژدهی با وجود تراشه 3 نانومتری ضعیف تر شده، سرعت شارژ همینطور، USB-C شرایط خاص داره برای استفاده (منظورم برند و اینا)، دوربین اصلی کراپ میزنه و دیجیتالی زوم میکنه، بدنه زود خراش بر میداره و مقاومت پشتی هم نداره، گوشی داغ میکنه و GPU هم که...
پیکسل 8 پرو همه چیش خوبه فقط مهم ترین مشکلش اینه رنگ سبز زیبای نسل قبل رو حذف کردن! آبی گذاشتن! هر چند ما ایرانی ها با گارد استفاده میکنیم ولی خب... برای استفاده عادی عکاسی، فیلمبرداری، وب گردی و شبکه های اجتماعی، دیگه مهم نیست SoC قوی باشه یا ضعیف، هر چند این رو میشه با نسخه عادی یا در آینده سری a هم تجربه کرد، منتهی دیگه اون نمایشگر بزرگ و دوربین های قدرتمند رو نداری.
شک ندارم این سری هم توی DxOMark میره جزو 5-6 تای اولی به خاطر الگوریتم های عکاسی خاصش و با اینکه 1000 دلار شده، ارزش خریدش از آیفون الان برای من بیشتره.
کجا تایید شده که 20% (!!!!!) پردازنده ضعیف تر شده؟ چون تا جایی که من دیدم کسایی که بنچمارک گرفتن قبل و بعد از آپدیت فرقی نکرده.تایید شده مثل اینکه تو اپدیت ios 17.0.3 عملکرد پردازنده 15 pro ها 20 درصد کمتر شده برای گرما
نمیدونم چی تو مغز نداشته اپل میگذره اما منی که میخواستم 13 پرو رو بفروشم 15 پرو بگیرم 100 درصد بیخیال شدم ترجیح میدم s24 Ultra یا pixel 8 pro بگیرم دستم اما ایفون 15 نه خیلی مسخرس دیگه اوضاعش