پیکسل 8 خالی کمتر باید باشه50 میلیون ثابت میشن احتنالا، ولی خب اولش همون 70 اینا!
پیکسل 8 خالی کمتر باید باشه50 میلیون ثابت میشن احتنالا، ولی خب اولش همون 70 اینا!
یه مشکل عجیب خوردم
گوشیم ایفون 7
بعد یهو نمیدونم چی میشه یهو گوشی میره رو یه حالتی هر قسمت گوشی دست میزنی
گوشی اون نقطه رو شرح میده
مثلا میزنی رو اینستا به جای که باز کنه میگه ایسنتا گرام
کلا هیچ کاری نمیشه باهاش کرد
راهکار چیه
اگه 1 درصد دوربین مهمه انر 90 لایت خیلی بهترهماشالا همه پولدار و اینجا فقط بحث ایفون و اس 23 هست.
برای ما قشر ضعیف بین ردمی نوت 12 و یا هانر 90 لایت کدوم بهتره؟
...................
در واقع الان یه گوشی 64 دارم که یه اس دی کارت کنارش گذاشتم.
جدای از اینکه زمانی که دیتای مثلا تلگرام روی اس دی کارت باشه، تلگرام کند میشه. نمیدونم چرا بعد از هر بار ری استارت اس دی کارت رو شناسایی نمیکنه و میگه باید فرمت بشه. برای همین گفتم فعلا یه 256 بخرم هر چی شد تا این مشکل رو نداشته باشم.
کلی فیلم و موزیک داشتم رو اس دی کارت که همین الان به گاج (گروه اموزشی جوکار) رفت.
تو همون رنج قیمت یکمی بالاتر اس 21 معمولی 128 گیگ دست دو بگیرم بهتر نیست؟اگه 1 درصد دوربین مهمه انر 90 لایت خیلی بهتره
فکر کنم حدود 14 تا امتیاز دوربینش تو دگزومارک بالاتره.
نوت 12 هم دو مدل 4g و 5g داره که قیمتی متفاوت هستند.
گوشی دسته دوم رو من هیچ وقت سمتش نمیرم.تو همون رنج قیمت یکمی بالاتر اس 21 معمولی 128 گیگ دست دو بگیرم بهتر نیست؟
کد پیگیری براش ارسال شده؟بچه ها کسی میدونه چرا سایت بست چاینا دو هفتس بالا نمیاد ارور 404 میده یکی از آشناهامون ازش سفارش داشته متاسفانه یادمه تو این تاپیک بعضی از دوستان با پشتیبانش در تماس بودن ممنون میشم یه پیگیری بکنن ببینن جریانش چیه یا اگه شماره ای ازشون دارن
شماره ای ازش نداری امین جان یادمه سر قضیه ریلمی بهشون زنگ زده بودیکد پیگیری براش ارسال شده؟
من 2 روز پیش چک کردم سایتشون درست بود، الان دیدم مشکل خورده.
نه متاسفانه تو لحظه از سایت میدیدم زنگ میزدم.شماره ای ازش نداری امین جان یادمه سر قضیه ریلمی بهشون زنگ زده بودی
شماره ای ازش نداری امین جان یادمه سر قضیه ریلمی بهشون زنگ زده بودی
خوب بحث اینجاست که شما اصلا چرا باید گوشی 1000 دلاری رو اونطوری بهش فشار بیاری و در واقع تنها ایراد ایفون 15 پرو و پرو مکس هم همین شکستن راحت پشتشهاخرش ما نفهمیدیم ایفون 15 خوبه یا بد.
این ویدیویی که جری ریگ گذاشته و میشکنه که خیلی داغونه.
مگه پیکسل 8 نیومده؟من با این وضعیت دست نگه داشتم پیکسل 8 بیاد ببینم چطوره شاید اونو گرفتم به جای 15 پرو
اره ولی فقط معرفی شده مشخص نشده چند چنده دیگهمگه پیکسل 8 نیومده؟
معرفی شد فک کنم.