دیگه دیدم نمیشه.
Redmi Note 12 Pro 4G 256 رو خریدم.
مدل 5 جی قیمتش بالاتر بود. دوربینش هم فک کنم ضعیف تر بود.
در کل مشخصاتش رو کاغذ خوب میزنه. حالا تا چند روز آینده برسه دستم ببینم چطوریه.
گوشیه خوبیه
من یک S7 Edge داشتم یکباره خاموش شد و هیچ علائم حیاتی هم نداشت کلا بردش ترکیده بودم بردم چند جا گفتن کارش تمامه خلاصه رفتم اعلاء الدین اون زیر میرها یکجای گیر اوردم گفتن کامل همه دل و جیگرش برات عوض میکنیم تو همین حین خیلی جالب بود برام که یک مرد حدود 40 -50 ساله خیلی ریلکس اومد یک صندلی تاشو گذاشت زیرش یک چای گرفت بعد ملت می آمدن پیشش گوشی های اسقاطی و دزدی و... می اوردن اینم خیلی خونسرد و مهربان از اونها با یک قیمتی میخرید بعد همینجوری که نشسته بود گوشی میداد به تعمیر کارهای دور و برش اونها هم قطعه فروشش میکردن مال من یک گوشی بود که انگار ماشین از روش رد شده بود فقط بردش سالم بود دراوردن انداختن رو گوشی من و تمامامروز داشتم با a53م کار میکردم که یکدفعه گوشیم خاموش شد و دیگه روشن نشد ، فقط خداکنه هاردش نسوخته باشه !
بنظرتون بدم خود گارانتی ش زیاد پول میگیره ؟!
خدایی مردم چه جوری پول در میارن!
اگر گوشی با سخت افزار خیلی پایین بگیری قشنگ اون اختلاف زیادی که داره تو ذوقت میزنه و بعد از یک مدت کلا بیخیال استفاده ازش میشی به نظر من یک رده بالاتر بخر مثل a14 -a13 یا redmi note 11 یا 12دوستان برای خرید گوشی در کنار گوشی دیگم
دنبال خرید گوشی پایین رده ام
استفاده در حد تلفن و sms و فوقش چنتا برنامه کاربردی سبک مثل اسنپ و ...
برام دوربین داشتن یا نداشتن و آپشنها زیاد و غیره اصلاً مهم نیست
فقط میخوام اندروید خام یا شبیه اون داشته باشه که سریع باشه
و باتری خوب نگه داره همین
( بجا گوشی ساده گرفت )
تو سایت جستجو کردم چند تا نمونه دیدم مثل nokia C21 , Motorola Moto E13 , Realme C30s , آنر X5 و .....
چی پیشنهاد میدید؟