راهنمایی برای خرید موبایل

پس اولی خوبه؟
گوشی دیگه‌ای توی اون قیمت پیشنهاد نمی‌دید؟
این گوشی دوتا ایراد اساسی داره
اولی اینکه اندروید 12 هست و مورد دوم 4g هست.
ریلمی یکی از بهترین رابط کاربری هارو داره و قطعا هر کی باهاش کار کنه لذت میبره ولی اگه با اون دو مورد اوکی هستین گوشی خوبیه.
تو اون بازه قیمتی گوشی honor 90lite هست که بهترین انتخابه تو رنج قیمت 9.750.000
اندروید 13 داره و 5g هم هست که انتخاب بهتر و بروزتری هم هست.

• Like
Reactions: hooman1995
دوستان شرمنده اینجا میپرسم
یکی از آشناها گوشی Poco x5 داره وقتی وارد دوربین میشه دو ثانیه بعد بدون هیچ خطایی خارج میشه، کسی می دونه مشکلش چیه؟
Have you tried turning it off and on again?
:D
به اضافه همینی که امین گفت. کلیر کش و دیتا.

• Like
Reactions: VITAMIN2X
من مدتی s21 fe گرفتم باید بگم که جز باتریش ایراد دیگه ای نداره
بهترین رابط کاربری قطعا هنوز سامسونگ هست که حتی میزان چت زدن یا هنگ کردنش از ایفون هم کمتر شده می شه گفت سال هاست که گوشی های سامسونگم باگ نگرفتن اونم برای منی که همیشه باگ برام حاضره چون خیلی کارها باهاشون می کنم به فرض ویندوز ماکروسافت هر ماه یک باگ جدید برام رو می کنه
کیفیت صفحه کیفیت بدنه ش هم به شدت بهتر از a54 هست فلز دور a54 انگار از طلق بازیافتی هست
خوبیش اینکه که خیلی سبکه و باریک و برای همین خیلیم خوش دست شده هر چند من ترجیح می دادم صفحه بزرگ تری داشته باشه با باتری بهتر اما بد دست و سنگین می شد
نسخه من اگزاینس هست و توی تست cpu امتیازم بهتر از اسنپ شد اما گرافیکش تقریبا یکسان شد کمی کمتر تقریبا
مشکل داغی اینا هم نداره حتی توی سنگین ترین بازی ها هم داغی نمی شه که اذیت کنه حالت عادی هم نهایت ولرم می شه
تست پایداری گرافیکش 70 درصد شد که تقریبا جز بهترین هاس توی پایداری با این حال اگه بازی خیلی بهش فشار بیاره عین بقیه ی گوشی ها فریم از نصف هم کمتر می شه اما خوب فقط توی 2 تا بازی از 40 بازی که تست کردم این اتفاق افتاد

شاید بشه به نداشتن حافظه 512 ش هم ایراد گرفت
در کل با فاجعه s23 fe به نظرم همینی که دارم فعلا بهترین توی رنج قیمتیه خودشه مگه شیائومی حرکتی بزنه با f6 های جدیدش که فکر نکنم تا 6 7 ماه دیگه بیان

دوستان یک‌ سوالی داشتم با سرچ به نتیجه نرسیدم الان کسی برای مادر خانوم من یک گوشی رو با پست فرستاده الان براب ثبت و ریجستریش باید چیکار کرد چون به صورت مسافری نیومده ؟ چون تو سایت گمرک باید داخل فرودگاه imei ثبت شده باشه الان دقیقا باید چیکار کرد ؟

• Like
Reactions: all4u
دوستان یک‌ سوالی داشتم با سرچ به نتیجه نرسیدم الان کسی برای مادر خانوم من یک گوشی رو با پست فرستاده الان براب ثبت و ریجستریش باید چیکار کرد چون به صورت مسافری نیومده ؟ چون تو سایت گمرک باید داخل فرودگاه imei ثبت شده باشه الان دقیقا باید چیکار کرد ؟
راهی نداره

• Like
Reactions: RoCoCo
دوستان من یه راهنمایی میخواستم حدود 30 تومن بودجه دارم میخوام گوشی بگیرم کار سنگینی از گوشی نمیکشم اما دوربینش تا حدی برام مهمه
نظرتون روی چیه ؟
s22 معمولی چطوره تو این رنج قیمت ؟ اسنپ 8 جن 1 هم داره فکر کنم
یکی هم اینکه ناتینگ فون 1 با 15 تومن اینطورا ارزش خرید داره به نظرتون دوربین به درد بخوری داره ؟
در کل ممنون میشم راهنمایی کنید

از نظر قانونی گوشی فقط وقتی قابل رجیستری هست که تو فرودگاه احراز شده باشه اگه نشده شما باید یه سفر خارجی برید برگشتید به فرودگاه احراز کنید

• Like
Reactions: RoCoCo and all4u
دوستان من یه راهنمایی میخواستم حدود 30 تومن بودجه دارم میخوام گوشی بگیرم کار سنگینی از گوشی نمیکشم اما دوربینش تا حدی برام مهمه
نظرتون روی چیه ؟
یکی هم اینکه ناتینگ فون 1 با 15 تومن اینطورا ارزش خرید داره به نظرتون دوربین به درد بخوری داره ؟
Pixel 6pro بگیر 25 تومن.
اینم مقایسه با s22
Google Pixel 6 Pro vs Samsung Galaxy S22: Comparison
امتیاز دوربین dxomark هم هست تو بررسی.

نظرتون روی چیه ؟
سه آپشن تو رنج 30 تومن داری

S23 FE
13T Pro
Nothing Phone 2

هر سه تا گوشی های خوبی هستن که برتری ها و ضعف های خاص خودشونو دارن. بررسی اینارو تماشا کنید و یکیو انتخاب کنید.

Pixel 6pro بگیر 25 تومن.
اینم مقایسه با s22
Google Pixel 6 Pro vs Samsung Galaxy S22: Comparison
امتیاز دوربین dxomark هم هست تو بررسی.
میفهمم چی میگیا واقعا خوبه پیکسل 6 پرو اما گوشی edge اصلا نمیخوام سرطان خالصه مثلا گلسش گیر نمیاد درست حسابی و ...
پیکسل 7 هم گیر میاد فکر کنم
پیکسل 7a نظرت چیه ؟

• Like
Reactions: AMIN-1399F
سه آپشن تو رنج 30 تومن داری

S23 FE
13T Pro
Nothing Phone 2

هر سه تا گوشی های خوبی هستن که برتری ها و ضعف های خاص خودشونو دارن. بررسی اینارو تماشا کنید و یکیو انتخاب کنید.
فکر کنم ناتینگ 2 رو دیده بودم تو بررسی mkbhd میگفت دوربین جالبی نداره
شیائومی هم کلا نمیتونم دستم بگیرم FE هم واقعیت میترسم بخاطر چیپ اش
ناتینگ رو اتفاقا دوست دارم گوشی خاصیه

میفهمم چی میگیا واقعا خوبه پیکسل 6 پرو اما گوشی edge اصلا نمیخوام سرطان خالصه مثلا گلسش گیر نمیاد درست حسابی و ...
پیکسل 7 هم گیر میاد فکر کنم
پیکسل 7a نظرت چیه ؟

7 که عالیه خودم کلی راضی ام.
ولی خب یه بار خوب وارد شده که فقط Pixel 6a و Pixel 6pro هست و پخش شده که قیمت مناسبی دارن.
6a رو میدن حدود 16 و 6pro هم 25-26
الان این دو مورد با قیمت خوب موجوده که امار گرفتم دست اول رفته و بازار دوبی رو جمع کرده تو اف و همین دو مدل اف خوردن که پخش عمده ایران شدن.
7 و 7a که مسلمه بهترن ولی قیمتی بالان.
این دو تا حقیقتا تو بازه قیمتی خودشون بی نظیرن.
و من تا چند روز دیگه تبلت و گوشی poco f5 و رد میکنم بره اگه تو بازار تموم نشه 6pro هم ور میدارم.
واقعا اندروید برای من فقط تو پیکسله دیگه 🙂 و رسمن پرونده بقیه برندها برام بسته شده.
به هر حال چین vs امریکاست😁

7 که عالیه خودم کلی راضی ام.
ولی خب یه بار خوب وارد شده که فقط Pixel 6a و Pixel 6pro هست و پخش شده که قیمت مناسبی دارن.
6a رو میدن حدود 16 و 6pro هم 25-26
الان این دو مورد با قیمت خوب موجوده که امار گرفتم دست اول رفته و بازار دوبی رو جمع کرده تو اف و همین دو مدل اف خوردن که پخش عمده ایران شدن.
7 و 7a که مسلمه بهترن ولی قیمتی بالان.
این دو تا حقیقتا تو بازه قیمتی خودشون بی نظیرن.
و من تا چند روز دیگه تبلت و گوشی poco f5 و رد میکنم بره اگه تو بازار تموم نشه 6pro هم ور میدارم.
واقعا اندروید برای من فقط تو پیکسله دیگه 🙂 و رسمن پرونده بقیه برندها برام بسته شده.
به هر حال چین vs امریکاست😁
بودجه من میرسه مثلا پیکسل 7 بردارم چون اونم الان حدود 31 2 عه
اما نمیدونم واقعا ارزش داره 5 6 تومن بیشتر از 6pro خرج کنم براش یا نه
رفتم گلس برای 6 pro پرسیدم از 600 تا 1 تومن قیمت دادن ماشالله به این نتیجه رسیدم اگر خودم گوشی رو خریدم کنار گلس هایی که برای مغازه از چین میخریم یه بسته 25 تایی برای گوشی خودم سفارش بدم خیالم از بابت گلس راحت باشه
والا تست دوربین 6 پرو رو من با 8 پرو دیدم به خدا که به طور عجیبی نزدیک بود تو عکاسی حالا تو فیلم برداری اره 8 پرو خیلی پیشرفت داشته
اما تو عکس واقعا 6 پرو خیلی خوب بود

بودجه من میرسه مثلا پیکسل 7 بردارم چون اونم الان حدود 31 2 عه
اما نمیدونم واقعا ارزش داره 5 6 تومن بیشتر از 6pro خرج کنم براش یا نه
رفتم گلس برای 6 pro پرسیدم از 600 تا 1 تومن قیمت دادن ماشالله به این نتیجه رسیدم اگر خودم خریدم کنار گلس هایی که برای مغازه از چین میخریم یه بسته 25 تایی برای گوشی خودم سفارش بدم خیالم از بابت گلس راحت باشه
انتخاب بین 7 و 6pro حقیقتا انتخاب سختیه.
اون زمان من میخواستم بخرم دو تومن اختلاف داشتن.
ولی الان با 7 تومن من قطعا 6pro رو انتخاب میکردم.
ولی خب اگه محدودیت پول نداری7 ور دار.
6pro هم جذابیت های خودش رو داره اینکه فیلم 4k توش دیدن با توجه به رزولوشن بالای صفحه و سایز بزرگ ترش لذت بخش تره
همین طور صغحه 120 هرتزی و vrr

این گوشی دوتا ایراد اساسی داره
اولی اینکه اندروید 12 هست و مورد دوم 4g هست.
ریلمی یکی از بهترین رابط کاربری هارو داره و قطعا هر کی باهاش کار کنه لذت میبره ولی اگه با اون دو مورد اوکی هستین گوشی خوبیه.
تو اون بازه قیمتی گوشی honor 90lite هست که بهترین انتخابه تو رنج قیمت 9.750.000
اندروید 13 داره و 5g هم هست که انتخاب بهتر و بروزتری هم هست.
آقا در آخر رسیدیم به این دو گزینه. خواستم بدونم نظر شما روی کدومه:

قیمت گوشی موبایل آنر مدل 90 Lite ظرفیت 256 گیگابایت رم 8 گیگابایت مشخصات
قیمت گوشی موبایل شیائومی Poco X5 5G ظرفیت 256 گیگابایت رم 8 گیگابایت مشخصات

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or