درود. میخواستم بپرسم s23 رجیستر میشه؟
.......
نظرتون راجع به خرید 15 پرومکس چیه؟
میدونم رجیستر نمیشه ولی تجربه کسایی رو که به عنوان گوشی دوم استفاده کردن رو میخوام بدونم. میشه ادم همیشه دو تا گوشی با خودش اینور و اونور ببره؟
من فکر کنم بتونم اینو جواب بدم.
تو 11 ماهی که 14پرومکس رو گرفتم تقریبا 8 ماهش سیمکارت بهش نبوده و من با دو گوشی همه جا میرفتم. اون یکی گوشیم Xiaomi Redmi Note 11s بوده اتفاقا شارژدهیش خوبه و آنتن دهی و هات اسپات قوی هم داره
من یه Chest Bag دارم که گوشیا همیشه تو اون بودن یعنی تو جیب نمیذارم در نتیجه واسه حمل مشکلی ندارم و تقریبا راحته.
اتفاقا من ب چشم گوشی اول بهش نگاه میکنم و Xiaomi گوشی دوم بوده. همش برمیگرده به اینکه چقدر تماس میگیری و اینکه آیا مخاطب های اصلیت آیفون دارن یا نه! اگه در روتین روزمره به هر دلیلی باید زیاد با گوشی تماس بگیری من این سیستم رو زیاد پیشنهاد نمیدم.
ببین چون تقریبا تمام کارات رو با آیفون انجام میدی ( وب گردی، سوشال مدیا، عکاسی/فیلمبرداری، بازی و...) فقط میمونه یه تماس! من تعجب میکنم چطور ملت میگن چرا میرید گوشیی میخرید که رجیستر نمیشه!
من خودم کلا زیاد تماس با سیمکارت نمیگیرم کسی هم اونقد به سیمکارتم زنگ نمیزنه. معمولا از Facetime یا Google Meet استفاده میکنم واسه تماس صوتی/تصویری که جدا از بحث رجیستر امنیتش خیلی بیشتر از تماس با سیمکارته.
کسی هم اگه بهم بخنده اتفاقا منم بهش میخندم
چون نشون میده طرف از نوک دماغش اونورتر رو نمیبینه و نمیتونه تصور کنه که یکی ممکنه متفاوت از گوشی استفاده کنه.
به نظرم 15 پرومکس بگیر و کاملا لذت ببر، اولش یکم عجیبه دو گوشی داشتن ولی به سرعت عادت میکنی.
--------------------------------------------
راستی من 6 روز پیش یه ماه آنتن دهی گوشی تموم شد آنتنم پرید ولی چند بار فلایت مود کردم برگشت نمیدونم واسه ثبت مرچنته یا واسه نصب همین پروفایلا که جدیدا باب شده یا من خوش شانس بودم خلاصه اینکه فعلا با قدرت داره آنتن میده و ما داریم با یه گوشی پیش میریم و بیلاخی به عمو رجیستری نشون دادیم فعلا