SiminSecret
کاربر سایت
تبریکمن 6pro گرفتم و امروز رسیدبعد از nexus 6 دیگه گوشی گوگل نداشتم. الان هم حسم دوگانه است هم خلا یه سری فیچرهای one ui رو دارم هم حس خوب اندروید خالص.
یه سوال چرا به ۱۴ آپدیت نمیشه؟ ریجنال منتشر شده برای پیکسل ها؟
درود. میخواستم بپرسم s23 رجیستر میشه؟دوستان سلام
عرض ادب
یدونه S23 Ultra 512Gb خریدم رنگ سبز گارانتی هما تلکام
میخوام یدونه هدست هم بگیرم واسش
منتها میخوام هدفونها Ear Hook داشته باشن یا دور گردنی داشته باشن
هدفونی که فقط میره تو گوش و تمام نمیخوام
برای موزیک میخوام و بیس هد هستم
ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایین
با سپاس فراوان
حامد جان سلامدرود. میخواستم بپرسم s23 رجیستر میشه؟
.......
نظرتون راجع به خرید 15 پرومکس چیه؟
میدونم رجیستر نمیشه ولی تجربه کسایی رو که به عنوان گوشی دوم استفاده کردن رو میخوام بدونم. میشه ادم همیشه دو تا گوشی با خودش اینور و اونور ببره؟
کلا این سرویس direct to cell استارلینک که به زودی راه میفته از فرکانس های روال 4g تا فکر کنم 2.6ghz استفاده میکنه. یعنی همه گوشی ها میتونن وصل شن به اینترنت استارلینک به لحاظ امکاناتی. اصلا نمیتونن جلوی گوشی ها رو بگیرنبعد چرا نشه؟ ارتباط ماهواره ای نداره که
هر چند به نظر من مشکل ارتباط ماهواره ای داشتن گوشی ها مسخره است چون تا جاییکه من فهمیدم برای S.O.S هست و نه Communication و Chat کردن
من فکر کنم بتونم اینو جواب بدم.درود. میخواستم بپرسم s23 رجیستر میشه؟
.......
نظرتون راجع به خرید 15 پرومکس چیه؟
میدونم رجیستر نمیشه ولی تجربه کسایی رو که به عنوان گوشی دوم استفاده کردن رو میخوام بدونم. میشه ادم همیشه دو تا گوشی با خودش اینور و اونور ببره؟
از روونی کلی گوشی بگیر تا دوربین هاش به غیر از دوربین ultra wide اشتبریک مجدد.تا اینجای کار که با pixel 6 pro کار کردم میتونم 100 تا دلیل بیارم که از 13 پرو که دارم بهترهاز روونی کلی گوشی بگیر تا دوربین هاش به غیر از دوربین ultra wide اش
الان بیرونم برسم خونه از جعبه عکس میدم اما گوشی ریجن ژاپن عه که تا اندروید 13 رو فعلا میگیرهتبریک مجدد.
اگه تونستی یه عکس از جعبه و قسمت مشخصات گوشی میدی و همین طور عکس جعبه شارژر.
حتمن سای*فون برو گوگل استور ورژن us
هر چی اپ داری اپدیت کن.
یه سرچ هم بده کلمه Google و یبارم Pixel یسری برنامه مخصوص داره اونارم اپدیت کن.
این دو مورد واسه دوربین هست و خیلی تاثیرگذاره رو کیفیت.
View attachment 316701
View attachment 316700
ممنون همینو میخواستم بدونم.الان بیرونم برسم خونه از جعبه عکس میدم اما گوشی ریجن ژاپن عه که تا اندروید 13 رو فعلا میگیره
شارژرش هم ژاپنی نوشته رو جعبش
اتفاقا با چیز شکن سریع رفتم همه برنامه هاش رو اپدیت کردم