5 تا از اون دلیلاتو بگو
1. دوربین اصلی قوی تر
2. دوربین تله فوتو به شدت بهتر
3. حس روون تر بودن گوشی مخصوصا تو برنامه هایی مثل اینستاگرام
4. سرعت شارژ بالاتر گوشی
5. نبود چیزی به اسم سلامت باطری که روی قیمت گوشی بخواد تاثیر بذاره و دنبال ادم بکنه
6. کیفیت کلی صفحه نمایش چه از نظر رزولوشن چه از نظر رنگ ها که بیشتر مثل گوشی های سامسونگ عه
7. تایپ C
8. با اینکه شاید خیلی ها مخالف این حرفم باشن اما من تو ios خیلی باگ دیدم بعد از ios 16 و توی این حداقل هنوز باگ ندیدم
9. توی ایفون ام یه اپ مثل همون اینستا رو باز بزارم شب بخوابم صبح پاشم اپ ریست شده اما تو پیکسل ریست نشده و همونجایی که دیشب بود برام بازش میکنه که فکر کنم برای 12 گیگ رم باشه
10. تمامی قابلیت های ai ای که داره مثل اینکه بدون وجود اینترنت رو صفحه قفل گوشی بهم میگه تو محیطی که هستم چه اهنگی داره پخش میشه یا تو اینستا یه کلیپ مثلا با زبان اسپانیایی میبینم همونجا میتونم بزنم بهم زیر نویس انگلیسی بده
11. یه سری برنامه ها مثل gmail روی ایفون ام نوتیفیکیشن دیر میگیرن نمیدونم مشکل از چیه ولی روی این حداقل اینطوری نیست
12. این سیستمی که پیکسل داره که آیکون های گوشی رو هم رنگ تصویر پس زمینه میکنه که چیز باحالیه
13. آنتن دهی بهتر ( واقعا بهتر از ایفون آنتن میده اما به طور مسخره ای به lg g6 ام نمیرسن هیچ کدوم
)
14. always on display که حالا برای من اونقدر مهم نیست ولی خوب چیزیه که تو ایفون 13 نیست ولی از دوران قاجار رو اندروید بوده
15. چیز شکن های v2 یه سری پروتکل جدید دارن که اصلا روی ios برنامه هاش ساپورت نمیکنن اما روی اندروید اوکیه اوضاع (البته این ios و اندروید شد)
16. تفاوت قیمت حداقل 40 تومنی که میتونه خودش یه دلیل باشه
17. البته دوربین دوم بهتری هم داره پیکسل عه
18. پیکسل هم وزنه با 13 pro اما از نظر سایزی اندازه 13 pro max عه که سبک بودن گوشی خودش رو تو دست نشون میده نسبت به سایزش
اگر طرفدار ایفون هستی کلا این بحث فایده ای نداره البته فکر نکنم طرفدار ایفون باشی
من خودم به شخصه بازم الان پیکسل 8 پرو بزارن جلوم یا 15 پرومکس ایفون رو برمیدارما
چون کلا مرض دارم
اما پیکسل 6 با این قیمت واقعا فوق العاده ترین حالت ممکنه
دلیل زیاده برای بهتر بودن پیکسل مخصوصا با تفاوت قیمتشون اما بالاخره ایفون هم تو یه سری موارد برتری داره
ممنون همینو میخواستم بدونم.
این فروشنده های بیسواد زده بودن چین
چون کلا پیکسل گلوبال داره و امریکای شمالی و ژاپن
این چین رو نمیدونم از کجا دراوردن!
شارژر اصلی بود؟
راستی یادم رفت بگم یه قاب و گلس هم همراهش بود مخصوصا قابه شفاف عه که رنگ گوشی هم مشخصه و خوشگله اینطوری گوشی تو دست