SiminSecret
کاربر سایت
@barney stinson
خوب شد سراغ آیفون های جدید نرفتی
اره مسخره ها زده بودن چین تو دیجیکالا هم یه سری ریخته بودن سوال کرده بودن از فروشنده که پک چین عهممنون همینو میخواستم بدونم.
این فروشنده های بیسواد زده بودن چین
چون کلا پیکسل گلوبال داره و امریکای شمالی و ژاپن
این چین رو نمیدونم از کجا دراوردن!
شارژر اصلی بود؟
اصلا داستانیه ولی چیزی که هست خرید ایفون 13 روز به روز داره مسخره تر و مسخره تر میشه 60 70 تومن ( دست دوم ) پول بدی که گوشی قدیمی بگیری دستت که اسم پرچمدار هم نمیتونه یدک بکشه️ جمع آوری گوشی های آیفون ۱۴ و ۱۵ از بازارهای کشور شروع شد
از استان گلستان خبر رسیده که ظاهرا جمع آوری سری آیفون ۱۴ به بعد از این استان آغاز شده است و کمیته شناسایی قرارگاه مرکزی مبارزه با قاچاق کالا وعده داده که با تمام عرضهکنندگان این محصولات برخورد خواهد کرد. علاوه بر این، گجتهایی که به آنتندهی این گوشیها کمک میکند هم کالای قاچاق محسوب میشود و فروش آنها نیز ممنوع است. یکی از محبوبترین آنها، دانگل آیکاس است که مشتریان آیفون ۱۴ و ۱۵ با آنتن پریده میتوانند از آن برای بازگرداندن آنتن به گوشی خود استفاده کنند.
بنابراین با توجه به این اتفاقات، بهنظر میرسد شاهد کاهش قیمت بیش از پیش این گوشیها در بازار باشیم و بازار دست دوم آنها نیز دستخوش تغییرات بزرگی خواهد شد.
@barney stinson
خوب شد سراغ آیفون های جدید نرفتی![]()
5 تا از اون دلیلاتو بگوتا اینجای کار که با pixel 6 pro کار کردم میتونم 100 تا دلیل بیارم که از 13 پرو که دارم بهترهاز روونی کلی گوشی بگیر تا دوربین هاش به غیر از دوربین ultra wide اش
1. دوربین اصلی قوی تر5 تا از اون دلیلاتو بگو![]()
چون کلا مرض دارمراستی یادم رفت بگم یه قاب و گلس هم همراهش بود مخصوصا قابه شفاف عه که رنگ گوشی هم مشخصه و خوشگله اینطوری گوشی تو دستممنون همینو میخواستم بدونم.
این فروشنده های بیسواد زده بودن چین
چون کلا پیکسل گلوبال داره و امریکای شمالی و ژاپن
این چین رو نمیدونم از کجا دراوردن!
شارژر اصلی بود؟
دیگه کسی که میره سمتش باید این فکر ها رو بکنهپیکسلهاتون مبارک باشه
باتری پیکسلتون چطوره؟ من 6pro داشتم. قبل از فوتش ماشالا باتری خالی میکرد.
سر همین قضیه + نبود هیچ قطعهای برای تعمیر میخواستم بگم سمتش نرید. بیخیال شدم. نوشته رو سند نکردم.
ملت یه میلیون پول گلس میدن؟ من رو ایفون گلس ۲۰-۳۰ تومنی از دیجیکالا میگیرم میندازمدیگه کسی که میره سمتش باید این فکر ها رو بکنه
باطری والا الان خوب نگه میداره یعنی با استفاده مداوم من دقیق مثل 13 پرو ای که دارم یک روز کامل رو نگه میداره شب 30 درصد اینا هم میمونه
حرفت در مورد قطعه هم درسته همین الانش گلس برای مثال گیر نمیاد تو مغازه ها براش
اما برای من اوکیه الان برای مغازمون که داریم گلس و اینا از چین میزنیم منم میتونم گلس بخرم برای پیکسل که بیاد داشته باشم همینطور میتونم هر قطعه ای که بخوام رو از چین بگیرم کنار سفارش بیاد
تو بازار موبایل گلس میزد طرف برای پیکسل 6 پرو 1 میلیون تومن چرا چون قیمت نداره
اما قیمت بهترین گلس چینش اطراف 150 تا 200 تومن اینطوراس که حداقل سفارشش هم 25 تاس
فعلا من برای خودم 25 تا سفارش میخوام بدم
یک میلیون گلس چه خبرهملت یه میلیون پول گلس میدن؟ من رو ایفون گلس ۲۰-۳۰ تومنی از دیجیکالا میگیرم میندازم![]()
![]()
![]()
نه خوب کلا داری اشتباه میزنیملت یه میلیون پول گلس میدن؟ من رو ایفون گلس ۲۰-۳۰ تومنی از دیجیکالا میگیرم میندازم![]()
![]()
![]()
البته اون ارزون و گرون که گفتمملت یه میلیون پول گلس میدن؟ من رو ایفون گلس ۲۰-۳۰ تومنی از دیجیکالا میگیرم میندازم![]()
![]()
![]()
به شدت موافقم من همیشه موقع فروش گوشی هام یا هر قطعه الکتریکی که دارم غم و غصه میاد سراغم و همش اینطوری ام که به اشنا بفروشم دلم نمیاد اینو انقدر تمیز نگه داشتم بدم بره دست کس دیگه و ...به نظر من کیف و قاب و کاور و گلس برا اینه که گوشی بعد من سالم به دست خریدار دست دومش برسه
ینی من خودمو از تمام لذتهای گوشیم مثل باریک بودن و خوش دست بودن و تصویر خوبش محروم میکنم،
نکنه که صاحب بعدیش ناراحت بشه
دقیقا عین روکش صندلی های ماشین که پارچه رو تمیز نگه میداره برای مشتری بعدی
ملت مگه هنوز گلس میندازنملت یه میلیون پول گلس میدن؟ من رو ایفون گلس ۲۰-۳۰ تومنی از دیجیکالا میگیرم میندازم![]()
![]()
![]()