راهنمایی برای خرید موبایل

به نظر من کیف و قاب و کاور و گلس برا اینه که گوشی بعد من سالم به دست خریدار دست دومش برسه
ینی من خودمو از تمام لذتهای گوشیم مثل باریک بودن و خوش دست بودن و تصویر خوبش محروم میکنم،
نکنه که صاحب بعدیش ناراحت بشه
دقیقا عین روکش صندلی های ماشین که پارچه رو تمیز نگه میداره برای مشتری بعدی
به شدت موافقم من همیشه موقع فروش گوشی هام یا هر قطعه الکتریکی که دارم غم و غصه میاد سراغم و همش اینطوری ام که به اشنا بفروشم دلم نمیاد اینو انقدر تمیز نگه داشتم بدم بره دست کس دیگه و ...
خودم هر موقع ایفون رو از تو قابش در میارم اینطوری میشم که چقدر این گوشی خوش دسته چقدر کوچیک و خوبه سایزش اما وقتی میره تو قاب تبدیل به یه گوشی کلفت میشه
تنها دفعه ای که دلم اومده سر lg g6 عه بوده که بدون قاب و گلس دستم میگیرم و واقعا لذت داره

ملت یه میلیون پول گلس میدن؟ من رو ایفون گلس ۲۰-۳۰ تومنی از دیجیکالا میگیرم میندازم :D :D :D
ملت مگه هنوز گلس میندازن :D :D . من فک کنم سه چهار سال هست گلس نداشتم رو هیچ گوشی.

بابا اینجا همه گرگ بیابون هستن که :)) ( شوخی )
برید یه سر پاساژ هایی مثل پلاتینیوم و پالادیوم و اینا ببینید همین گلس super d که میگم قیمت چینش 30 تومن ایناس رو چطوری بالای 500 تومن میندازن رو گوشی ملت
من خودم جنس فروختم به مغازه داراشون آمارشون رو دارم
در واقع هنوزم یه سریشون مشتری خودمون هستن

برید یه سر پاساژ هایی مثل پلاتینیوم و پالادیوم و اینا ببینید همین گلس super d که میگم قیمت چینش 30 تومن ایناس رو چطوری بالای 500 تومن میندازن رو گوشی ملت
یادش بخیر یه زمانی 500 تک تومن گلس شیشه ای میفروختن واسه خودشون خیلی کمتر میوفتاد تازه نصفشم تو جیب آدم میشکست تا برسه مغازه
اصولا هم میفروختن مشتری 10 هزار تومن تازه اگه وجدان داشتن

به نظر من کیف و قاب و کاور و گلس برا اینه که گوشی بعد من سالم به دست خریدار دست دومش برسه
ینی من خودمو از تمام لذتهای گوشیم مثل باریک بودن و خوش دست بودن و تصویر خوبش محروم میکنم،
نکنه که صاحب بعدیش ناراحت بشه
دقیقا عین روکش صندلی های ماشین که پارچه رو تمیز نگه میداره برای مشتری بعدی
اینو همه موافقیم فقط مشکل اونجاییه که یبار گوشی از دستت ول بشه و فاتحش خونده بشه :D من زمانی که ایفون ۶ داشتم کلا بدون قاب استفاده میکردم چون به ندرت پیش میاد از دستم گوشی ول بشه ولی بازم دور تا دورش خوردگی داشت وقتی فروختم
منتها بعدش یه سامسونگ نوت ۸ داشتم بدنه کاملا سالم
یبار از دستم تو فاصله کم افتاد موقع فروش گفتن چسب پلمپش زده بیرون و به عنوان باز شده میشناختن گوشیو گوشی از اول پلمپ دست خودم بود و تنها اتفاقی که براش افتاده بود هم همون بود عملا به مفت فروختمش دیگه از اون به بعد همیشه فاب رو گوشیامه :D
چیز عادی ای هست مینوریتی که اینجا هستن از اینجور چیزا سردرمیارن
عوام مردم میرن موبایل فروشی هرچی قیمت دادن میگیرن دیگه از قاب سیلیکونی کمتر نیست که واسه یه سری گوشیا انقد رو دست یه سری باد میکنه با ۱۰-۲۰ تومن میتونی اینترنتی پیدا کنی بعد بری بازار ۲۰۰ تومن میفروشن بهت تازه اگه بتونی پیدا کنی یچیز عادیه از قدیم هم بوده
برای صفحه خمیده اجبارا باید گلس خوب گرفت چون خیلی بلند میشن ولی برای صفحه تخت من همین ارزونارو شدیدا دوست دارم کیفیت بدی هم تدارن مگر اون ۱۰ تومنیا خیلی داغون باشن که میذارم واسه مواقعی که گلس بشکنه بخوان فوری عوض کنم تا جدید سفارش بدم
خوبیشم اینه هروقت خسته شدی عوض میکنی من در سال سه چهار بار بدون اینکه گلاس خراب بشه عوض کردم بین سرامیکی و مات و پرایوسی و… تنوع هم میشه و یه سریاشون انصافا کیفیت عالی ای هم داشتن

اینو همه موافقیم فقط مشکل اونجاییه که یبار گوشی از دستت ول بشه و فاتحش خونده بشه :D من زمانی که ایفون ۶ داشتم کلا بدون قاب استفاده میکردم چون به ندرت پیش میاد از دستم گوشی ول بشه ولی بازم دور تا دورش خوردگی داشت وقتی فروختم
منتها بعدش یه سامسونگ نوت ۸ داشتم بدنه کاملا سالم
یبار از دستم تو فاصله کم افتاد موقع فروش گفتن چسب پلمپش زده بیرون و به عنوان باز شده میشناختن گوشیو گوشی از اول پلمپ دست خودم بود و تنها اتفاقی که براش افتاده بود هم همون بود عملا به مفت فروختمش دیگه از اون به بعد همیشه فاب رو گوشیامه :D

چیز عادی ای هست مینوریتی که اینجا هستن از اینجور چیزا سردرمیارن
عوام مردم میرن موبایل فروشی هرچی قیمت دادن میگیرن دیگه از قاب سیلیکونی کمتر نیست که واسه یه سری گوشیا انقد رو دست یه سری باد میکنه با ۱۰-۲۰ تومن میتونی اینترنتی پیدا کنی بعد بری بازار ۲۰۰ تومن میفروشن بهت تازه اگه بتونی پیدا کنی یچیز عادیه از قدیم هم بوده
برای صفحه خمیده اجبارا باید گلس خوب گرفت چون خیلی بلند میشن ولی برای صفحه تخت من همین ارزونارو شدیدا دوست دارم کیفیت بدی هم تدارن مگر اون ۱۰ تومنیا خیلی داغون باشن که میذارم واسه مواقعی که گلس بشکنه بخوان فوری عوض کنم تا جدید سفارش بدم
خوبیشم اینه هروقت خسته شدی عوض میکنی من در سال سه چهار بار بدون اینکه گلاس خراب بشه عوض کردم بین سرامیکی و مات و پرایوسی و… تنوع هم میشه و یه سریاشون انصافا کیفیت عالی ای هم داشتن
همون دیگه برای خمیده کاملا یه داستان متفاوت عه خودت میگی نوت 8 داشتی احتمالا میدونی چی میگم
حالا گلس تخت رو اره میشه بازی کرد باهاش
ولی همونم پیشنهاد میدم یکبار سوپر دی بندازی اگر ننداختی توی تاچ گوشی هم خیلی حس بهتری داره
در مورد مردم هم کاریش نمیشه کرد الان نمایندگی سامسونگ طبقه همکف پاساژ چارسو داره گلس هاش رو از مغازه ما میگیره اما میکنه تو پک سامسونگ خدا تومن میشه

2 سوال
1- من رفیقم میخواد ایفون بخره تا حالا نداشته زنگ زده به من میگه اپل ایدی شماره میخواد زمان ما قدیم این چیزا نبود منم نمیدونستم ، الان سوالم اینه که باید چیکار کنه برای ساخت اپل آیدی
2- من هنوز گوشیمو ارتقا ندادم به نظرتون بین 12 pro max و 13 معمولی کدوم بهتره
کسی نمیدونه؟

• Like
Reactions: Sega_genesis
کسی نمیدونه؟
ببخشید من اصلا انقدر درگیر پیکسل بودم پیام شما رو دیدم گفتم جواب رو میدم پیش خودم اما یادم رفت واقعیت

اپل ایدی بله شماره تلفن خارج از کشور میخواد حتما یا باید از این سیمکارت های خارجی بخرید که تو ایرانم انتن میدن یا شماره مجازی شخصی یا اگر کسی رو اونور اب دارید از شماره اون استفاده کنید

در مورد سوال دوم هم بستگی داره والا من خودم 13 پرو دارم دوستم چند روز پیش 13 معمولی گرفت خدایی از روبرو با جفتشون کار کردم فرقی ندیدم انقدر یعنی 13 خوب بود
اما مثلا وقتی میخوای 2 تا عکس پرتره بگیری اونوقته که نیاز داری به یه لنز تله فوتو که 13 معمولی نداره و 12 پرو مکس اینجا بهتره
باید ببینی کاربردش چیه برات برای من چون عکس مهمه من بودم 12 پرو مکس میگرفتم
ولی شاید یکی بگه جدید تر بودن برام مهمه

ببخشید من اصلا انقدر درگیر پیکسل بودم پیام شما رو دیدم گفتم جواب رو میدم پیش خودم اما یادم رفت واقعیت

اپل ایدی بله شماره تلفن خارج از کشور میخواد حتما یا باید از این سیمکارت های خارجی بخرید که تو ایرانم انتن میدن یا شماره مجازی شخصی یا اگر کسی رو اونور اب دارید از شماره اون استفاده کنید

در مورد سوال دوم هم بستگی داره والا من خودم 13 پرو دارم دوستم چند روز پیش 13 معمولی گرفت خدایی از روبرو با جفتشون کار کردم فرقی ندیدم انقدر یعنی 13 خوب بود
اما مثلا وقتی میخوای 2 تا عکس پرتره بگیری اونوقته که نیاز داری به یه لنز تله فوتو که 13 معمولی نداره و 12 پرو مکس اینجا بهتره
باید ببینی کاربردش چیه برات برای من چون عکس مهمه من بودم 12 پرو مکس میگرفتم
ولی شاید یکی بگه جدید تر بودن برام مهمه
مرسی
اولی خط خاصی مد نظر هست ؟
لینکی چیزی ؟
دومی بین 12PRO MAX و 13 معمولی اختلاف سخت افزاری چقدره ؟(مثل اختلاف 13/14 کمه؟)
و 12 دست دو با اپ 3UTOOLS میشه فهمید مثلا صفحه نمایش عوض شده یا نه ؟

مرسی
اولی خط خاصی مد نظر هست ؟
لینکی چیزی ؟
دومی بین 12PRO MAX و 13 معمولی اختلاف سخت افزاری چقدره ؟(مثل اختلاف 13/14 کمه؟)
و 12 دست دو با اپ 3UTOOLS میشه فهمید مثلا صفحه نمایش عوض شده یا نه ؟
فکر نکنم خط خاصی نیاز باشه فقط شمارش برای کشور های درست حسابی باشه کافیه مثل کانادا یا اروپا باشه اوکیه
یه سایت بود یادمه نامبرلند یه چنین چیزی بود ده دقیقه اینا هم داشت که شماره رو اجاره می‌داد که اپل آیدی رو بتونی بسازی با هزینه کم برای خرید دائم ولی فکر کنم بالای 500 هزینه

در مورد سوال دوم بازم بستگی داره من دقیقا 12 pro max داشتم عوض کردم با 13 pro اما تا حالا تفاوتی تو عملکرد ندیدم که بگم این سرعتی تره اما شاید تو برنامه خاصی یا بازی خاصی خودش رو نشون بده
از نظر بنچمارکی هم خیلی زیاد فرقی ندارن
تو 3utools هم میشه فهمید آره و اینکه گوشی های آیفون خیلی حساس هستن به این چیزا مثلاً احتمال داره بعد تعویض صفحه نمایش خود گوشی ارور بده که این صفحه نمایش اصلی نیست و اینکه حالا نمی‌دونم شما کجا هستید ولی تو تهران من دیدم یه حالتی هم هست مثل ماشین شما گوشی رو می‌بری مغازه یه پولی میدی طرف گوشی رو کارشناسی می‌کنه برات
دیوار هم حتی این کارشناسی رو گذاشته میتونی درخواست بدی کارشناس می‌فرسته برات

• Like
Reactions: VICE
رفقا این تبلیغات Gorilla Glass و اینکه ضد ضربه هست تا چه حدی صحت دارد؟حقیقتش من خودم یک Mi 9 Lite دارم که خیلی وقت هست گرفتم و هیچ وقت هم گلس ننداختم و چندین بار هم ضربه خورده و هنوز هم سالم هست.حتی اخیرا یک بار وسط یک کار مهم خاموش شد و بنده هم عصبانی شدم و محکم زدم به دیوار تا بشکند و بروم یکی دیگه بخرم ولی فقط قاب دورش یه کم خش افتاد!تجربه ای که من خودم داشتم انگار Gorilla Glass واقعا تا حد خوبی ضد ضربه هست،ولی آیا به صورت کلی هم این موضوع صدق می کند؟

رفقا این تبلیغات Gorilla Glass و اینکه ضد ضربه هست تا چه حدی صحت دارد؟حقیقتش من خودم یک Mi 9 Lite دارم که خیلی وقت هست گرفتم و هیچ وقت هم گلس ننداختم و چندین بار هم ضربه خورده و هنوز هم سالم هست.حتی اخیرا یک بار وسط یک کار مهم خاموش شد و بنده هم عصبانی شدم و محکم زدم به دیوار تا بشکند و بروم یکی دیگه بخرم ولی فقط قاب دورش یه کم خش افتاد!تجربه ای که من خودم داشتم انگار Gorilla Glass واقعا تا حد خوبی ضد ضربه هست،ولی آیا به صورت کلی هم این موضوع صدق می کند؟
خیر کاملا شانسی بوده برای خود من شده گوشیم افتاده به ساده ترین شکل ممکن اما LCD کلا رفته بهتر شدن نسبت به گذشته اما نه در حدی که کامل اعتماد کنی

دوستان ارزش داره s21 fe رو رد کنم به جاش S23 fe بگیرم؟؟
چقدر بهبود داشته که ارزش داشته باشه تعویض کنم؟
ارتقا که داشته
پردازنده کیفیت ساخت دوربین صفحه همه بهتر شدن
ولی تفاوت قیمتی فروش اس ۲۱ و خرید اس ۲۳ یکم زیاد میشه فکرکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or