اینو همه موافقیم فقط مشکل اونجاییه که یبار گوشی از دستت ول بشه و فاتحش خونده بشه

من زمانی که ایفون ۶ داشتم کلا بدون قاب استفاده میکردم چون به ندرت پیش میاد از دستم گوشی ول بشه ولی بازم دور تا دورش خوردگی داشت وقتی فروختم
منتها بعدش یه سامسونگ نوت ۸ داشتم بدنه کاملا سالم
یبار از دستم تو فاصله کم افتاد موقع فروش گفتن چسب پلمپش زده بیرون و به عنوان باز شده میشناختن گوشیو گوشی از اول پلمپ دست خودم بود و تنها اتفاقی که براش افتاده بود هم همون بود عملا به مفت فروختمش دیگه از اون به بعد همیشه فاب رو گوشیامه
چیز عادی ای هست مینوریتی که اینجا هستن از اینجور چیزا سردرمیارن
عوام مردم میرن موبایل فروشی هرچی قیمت دادن میگیرن دیگه از قاب سیلیکونی کمتر نیست که واسه یه سری گوشیا انقد رو دست یه سری باد میکنه با ۱۰-۲۰ تومن میتونی اینترنتی پیدا کنی بعد بری بازار ۲۰۰ تومن میفروشن بهت تازه اگه بتونی پیدا کنی یچیز عادیه از قدیم هم بوده
برای صفحه خمیده اجبارا باید گلس خوب گرفت چون خیلی بلند میشن ولی برای صفحه تخت من همین ارزونارو شدیدا دوست دارم کیفیت بدی هم تدارن مگر اون ۱۰ تومنیا خیلی داغون باشن که میذارم واسه مواقعی که گلس بشکنه بخوان فوری عوض کنم تا جدید سفارش بدم
خوبیشم اینه هروقت خسته شدی عوض میکنی من در سال سه چهار بار بدون اینکه گلاس خراب بشه عوض کردم بین سرامیکی و مات و پرایوسی و… تنوع هم میشه و یه سریاشون انصافا کیفیت عالی ای هم داشتن