Real Madrid 9
کاربر سایت
فدای دوست عزیز ممنون >:d<
یادم رفت این برنامم درخواست بدم ! ( قبلا یکی داشتم الان اسمش یادم نیست )!
زیرنویس کردن فیلم سریال ( یادمه یک برنامه داشتم سمت چپ فیلم و نمایش میداد سمت راست زیرنویس و انتخاب میکردم و میونستم تغییر بدم ) ؟
با تشکر پیشاپیش !
دوستان یه نرم افزار کوچولو کم حجم و ساده میخام برای در اوردن فایل های با پسوند ISO خواهشن الکل اینا نباشه
ممنون
بفرما داش مهدی
لینک1
لینک 2
سلام دوستان من خیلی وقته دنبال یه نرم افزار زبان انگلیسی هستم به نام MAXIMUM NARCIS این نرم افزار کارش پرسیدن لغات انگلیسیه 3 تا بانک لغت داره آسون - متوسط - سخت ، انقد اون لغاتو با برنا مه ریزی که خودت در اولین ورود به نرم افزار انجام میدی از آدم میپرسه تا ملکه ذهن ادم میشه . و یه قسمتیم داره میگه کدوم کلمات ملکه ذهنت شدن ، فارسی به انگلیسی یا برعکسم میپرسه نرم افازر عالی هستش ، از دوستان خواهش میکنم هرکی داره با کرک خواهشن بزاره منم استفاده کنم . لینک دانلودشم باشه که چه بهتر ، خیلی خوشحال میشم اگه دانلودش کنم .
هر گونه نشر این برنامه پیگرد قانونی داره:d
ولی یک جا برا دانلود گذاشتش
پ.خ شد
برنامه میخوام بتونم فیلمهایی که از بیرون تهیه کردم ( میدونین که فرمت vob هستن) و بتونم بهم متصل کنم !
برنامه میخوام بتونم فیلمهایی که از بیرون تهیه کردم ( میدونین که فرمت vob هستن) و بتونم بهم متصل کنم !
سلام . دوستان یه نرم افزاری که بسرعت و روونی بتونه فیلم های dvd رو به mpg یا divx برای ریختن تو هارد تبدیل کنه بم معرفی بکنید .
ممنون![]()