درخواست نرم افزار هاي كاربردي

درود
قبلا یه سری سایتا بود که توشون ویدئو یوتیوب رو سرچ میکردی انتخاب میکردی بعد میبرد توی سرور خودش میتونستی دانلود کنی که به ***** شکن و V*P*N هم نیاز نداشته باشی
هنوز هم هست یا خیر؟
یا برنامه ای؟

دوستان عزیز اگه یه سایتی که بتونم لینکهای یوتیوب رو 1080p دانلود کنم بدید خیلی ممنونم
بهترین راه استفاده از افزونه های فایرفاکس هست
معین جان یکی معرفی کردند ، اینم یکی دیگه که بهترین افزونه برای این کار هست

درود
قبلا یه سری سایتا بود که توشون ویدئو ... رو سرچ میکردی انتخاب میکردی بعد میبرد توی سرور خودش میتونستی دانلود کنی که به ***** شکن و V*P*N هم نیاز نداشته باشی
هنوز هم هست یا خیر؟
یا برنامه ای؟
راه های قبلی مثل همین سایت هایی که گفتید دیگه کاربردی نداره
چون تقریبا تمام این سایت ها الان چیزتر و به سرنوشت چیزتیوب دچار شدن

رئال جان این clip.dj مثل اینکه قاطی کرده.هرچی میزنم convert کنه نمیکنه.مثل اینکه اینم هیلتر شده.اون دوتا دیگه هم هیلتر شده.به فریادم برس:d

رئال جان این clip.dj مثل اینکه قاطی کرده.هرچی میزنم convert کنه نمیکنه.مثل اینکه اینم هیلتر شده.اون دوتا دیگه هم هیلتر شده.به فریادم برس:d

سلام حسین جان من الان clip.dj تست کردم راحت باز کزد هرچیم میزنم میاره خدایی باز یبار دیگه تست کنین نشد بگین تا باز یکی دیگه پیدا کنم داداشم .

درود
معین جان واقعا هرچی تشکر کنم کمه این Clip.dj عالی بود دقیقا همون چیزی که میخواستم تنها ایرادش پینگ تایمش نسبت به ایران هست که باعث میشه توی دانلود تداخل ایجاد کنه ولی خوب خیلی عالی بود کار من که حسابی راه افتاد
واقعا تشکر میکنم!

رئال جان باید لینک یوتیوب رو بزاریم تو آیکون سرچ دیگه درسته؟آخه من وقتی سرچ رو میزنم تو همون load میمونه!!
درود
حسین جان در واقع لازم نیست شما لینک یوتیوب رو بزارین توی سرچ بلکه خود سرچتون رو اونجا انجام بدین بعد از نتایج یه معتبرشو انتخاب کنید پنچره ای کوچک باز میشه لود میکنه برای کانورت
بعد که شد لینک میده
480
720
1080
که بعضی ها اصلا نمیده چون یکی هست همون رو فقط میده دان کنید فقط یا باید از دانلودر فایر فاکس استفاده کنید یا از IDM که دومی انتخاب خیلی بهتریه بعد از چند ثانیه شروع میکنه به دان کردن!

ای خدا خیرتون بده.عالی بود.فقط بدیش اینه که تصویری از چیزی که میخوایم دان کنیم نشون نمیده.باز هم ممنون.از رئال عزیز هم ممنون

درود
معین جان واقعا هرچی تشکر کنم کمه این Clip.dj عالی بود دقیقا همون چیزی که میخواستم تنها ایرادش پینگ تایمش نسبت به ایران هست که باعث میشه توی دانلود تداخل ایجاد کنه ولی خوب خیلی عالی بود کار من که حسابی راه افتاد
واقعا تشکر میکنم!
وظیفم بود دانیال جان ، خوشحالم که کارتونو راه میندازه باز میگردم گیر اوردم سایت دیگه برا شما و اقا حسین پ.خ میکنم .

رئال جان باید لینک یوتیوب رو بزاریم تو آیکون سرچ دیگه درسته؟آخه من وقتی سرچ رو میزنم تو همون load میمونه!!

حسین جان همونجور که دانیال جان عرض کردن هرچیو می خوایید سرچ کنین بنویسین تو قسمت سرچش حتی فارسیم سرچ کنی راحت میار به همین اسونی موفق باشین داداشم .

ای خدا خیرتون بده.عالی بود.فقط بدیش اینه که تصویری از چیزی که میخوایم دان کنیم نشون نمیده.باز هم ممنون.از رئال عزیز هم ممنون

وظیفه بود . باز میگردم یچی بهتر ازین گیر اوردم حتما لینکشو براتون میفرستم .

سلام
یه نرم افزار میخواستم که حجم فیلم های mkv رو کم کنه
به طور مثال من الان یه فیلم mkv دانلود کردم به حجم 2 گیگ میخوام حجمش رو کم کنم مثلا برسه در حد 600 مگابایت
در ضمن میخوام فایل خروجیش هم همون mkv باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or