دوستان نرم افزار یا روشی می خوام که اگر مثلا من دکمه Y رو فشار می دم، به صورت خودکار دکمه مثلا M هم فشار داده بشه! یا مثلا H رو می زنم، همزمان به صورت خودکار راست کلیک کنه!
راه و روشی هست؟
درود به همه .
یک نرم افزار می خوام که عکس بذاره روی فایل های صوتی ؛ مثل بعضی از سایتا که عکس های تبلیغاتی سایتشونو روی آهنگاشون میذارن .
فکر کنم با نرم افزار windoes media player میشه یه همچین کاری کرد . اگه میشه ، آموزششو بذارید .
با تشکر .
Tag&Renameدرود به همه .
یک نرم افزار می خوام که عکس بذاره روی فایل های صوتی ؛ مثل بعضی از سایتا که عکس های تبلیغاتی سایتشونو روی آهنگاشون میذارن .
فکر کنم با نرم افزار windoes media player میشه یه همچین کاری کرد . اگه میشه ، آموزششو بذارید .
با تشکر .
زیاد تو کار زیرنویس نبودم ولی فک کنم می تونی از نرم افزار هایی مثه Subtitle Edit و Subtitle Workshop استفاده کنی.نرم افزار برای ساخت زیرنویس ویدیویی میخاستم.
و نرم افزاری که بشه روی ویدیوها زیر نویس با افکت های مختلف گذاشت.
افترافکت رو میدونم اینکارو میکنه ولی هم سخته و هم زمانگیر. اگر یه نرم افزار آسونتر برای اینکار سراغ دارید لطفا معرفی کنید
داداش آویرا بگیر عالیهآنتی ویروس کم حجم و رایگان و البته کارآمد سراغ دارید؟
ویندوزم با ویروس های مختلف تقریبا 30% اش داغونه و بعد از هربار log شدن یه سری image های ناشناس باز میشن و کلی هم ارور ظاهر میشه. شاید با تعویض ویندوز مشکلات حل بشه اما به دلایلی نمی تونم ویندوز عوض کنم.
شاید دلیل داغ کردن و صدا دادن لب تاب (بالا رفتن cpu) همین ویروس ها باشه.