درخواست نرم افزار هاي كاربردي

دوستان نرم افزار یا روشی می خوام که اگر مثلا من دکمه Y رو فشار می دم، به صورت خودکار دکمه مثلا M هم فشار داده بشه! یا مثلا H رو می زنم، همزمان به صورت خودکار راست کلیک کنه!
راه و روشی هست؟

دوستان نرم افزار یا روشی می خوام که اگر مثلا من دکمه Y رو فشار می دم، به صورت خودکار دکمه مثلا M هم فشار داده بشه! یا مثلا H رو می زنم، همزمان به صورت خودکار راست کلیک کنه!
راه و روشی هست؟

0bin - encrypted pastebin

• Like
Reactions: MASOUD-CRASH
درود به همه .

یک نرم افزار می خوام که عکس بذاره روی فایل های صوتی ؛ مثل بعضی از سایتا که عکس های تبلیغاتی سایتشونو روی آهنگاشون میذارن .

فکر کنم با نرم افزار windoes media player میشه یه همچین کاری کرد . اگه میشه ، آموزششو بذارید .
با تشکر .

درود به همه .

یک نرم افزار می خوام که عکس بذاره روی فایل های صوتی ؛ مثل بعضی از سایتا که عکس های تبلیغاتی سایتشونو روی آهنگاشون میذارن .

فکر کنم با نرم افزار windoes media player میشه یه همچین کاری کرد . اگه میشه ، آموزششو بذارید .
با تشکر .

OpenShot Video Editor | Free, Open, and Award-Winning Video Editor for Linux, Mac, and Windows!

• Like
درود به همه .

با تشکر .
Tag&Rename

• Like
سلام
درایور کارت گرافیک زیر میخواستم تا حالا تعدادی امتحان کردم نصب نمیشه عکس مال قبل از تعویض ویندوز است
الان ویندوز سون و32 بیتی است
178293d1542124056-gh2-jpg

• Like
سلام خدمت همه دوستان

نرم افزار تهیه پشتیبان از کامپیوتر و لپتاپ acronis رو پیشنهاد میکنم بهتون که بسیار خوبه

حتما از لپتاپ خودتون روی یه هارد اکسترنال دو هفته یک بار پشتیبان تهیه کنید. فیلم آموزشی این کار رو هم براتون میذارم برید ببینید خیلی به درد میخوره

مشاهده ویدئو آنلاین نحوه کار با acronis

حقوق کپی رایت داره فقط منبعش رو ذکر میکنم

منبع : ارتباطات نادین

نرم افزار برای ساخت زیرنویس ویدیویی میخاستم.
و نرم افزاری که بشه روی ویدیوها زیر نویس با افکت های مختلف گذاشت.
افترافکت رو میدونم اینکارو میکنه ولی هم سخته و هم زمانگیر. اگر یه نرم افزار آسونتر برای اینکار سراغ دارید لطفا معرفی کنید

نرم افزار برای ساخت زیرنویس ویدیویی میخاستم.
و نرم افزاری که بشه روی ویدیوها زیر نویس با افکت های مختلف گذاشت.
افترافکت رو میدونم اینکارو میکنه ولی هم سخته و هم زمانگیر. اگر یه نرم افزار آسونتر برای اینکار سراغ دارید لطفا معرفی کنید
زیاد تو کار زیرنویس نبودم ولی فک کنم می تونی از نرم افزار هایی مثه Subtitle Edit و Subtitle Workshop استفاده کنی.
برای افکت دادن بهشون هم باید زیرنویسی با فرمت (ASS/SSA (Sub Station Alpha بسازی و با استفاده از کدهای مختلفش بهش استایل بدی.
برای نمونه می تونی به زیرنویس انیمه ها نگاهی بندازی که بیشترشون با این زیرنویسن. یک دو تا سرچ بزنی احتمالا بتونی ویرایشگر های تصویری برای راحت تر شدن ساخت این جور زیرنویسا پیدا کنی. احتمالا دو نرم افزار بالا هم اینکارو می کنن.

های
دوستان من برای دانلود عکسهای اینستاگرام از برنامه 4KSTOGRAM استفاده میکردم . قبلا بدون خرید سی دی کی میشد 1 2 روز استفاده کرد ولی انگار دیگه نمیشه .
فقط لینک صفحه مورد نظر رو copy paste میکردی و بعد شروع به دانلود میکرد .
برنامه دیگه ای وجود داره ؟

سلام،
در سطح خیلی مبتدی، برنامه نویسی بلدم. گیم میکر استودیو ۲، نیاز به یاد داشتن برنامه نویسی داره؟ یادگرفتن کار باهاش آسونه و میشه توی کمتر از ۶ ماه به نتیجه رسید؟

سلام خدمت دوستان.نرم افزار برای ساخت کلیپ مشابه کلیپ زیر میخواستم(منظور وارد کردن مدل سه بعدی و تنظیم صفحه به دلخواه و ...).ممنون میشم اگر اطلاع دارید جواب بدید.با تشکر.
کلیپ

آنتی ویروس کم حجم و رایگان و البته کارآمد سراغ دارید؟
ویندوزم با ویروس های مختلف تقریبا 30% اش داغونه و بعد از هربار log شدن یه سری image های ناشناس باز میشن و کلی هم ارور ظاهر میشه. شاید با تعویض ویندوز مشکلات حل بشه اما به دلایلی نمی تونم ویندوز عوض کنم.

شاید دلیل داغ کردن و صدا دادن لب تاب (بالا رفتن cpu) همین ویروس ها باشه.
داداش آویرا بگیر عالیه

دوستان ی نرم افزار خوب برای ریکاوری فایل معرفی میکنید,برای فایلهای صوتی میخوام
میخوام فایلها رو با اسم قبلی خودشون برگردونه
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or