درخواست نرم افزار هاي كاربردي

بفرما دوست عزیز

لینک

فدای دوست عزیز ممنون >:d<

یادم رفت این برنامم درخواست بدم ! ( قبلا یکی داشتم الان اسمش یادم نیست )!

زیرنویس کردن فیلم سریال ( یادمه یک برنامه داشتم سمت چپ فیلم و نمایش میداد سمت راست زیرنویس و انتخاب میکردم و میونستم تغییر بدم ) ؟

با تشکر پیشاپیش !

فدای دوست عزیز ممنون >:d<

یادم رفت این برنامم درخواست بدم ! ( قبلا یکی داشتم الان اسمش یادم نیست )!

زیرنویس کردن فیلم سریال ( یادمه یک برنامه داشتم سمت چپ فیلم و نمایش میداد سمت راست زیرنویس و انتخاب میکردم و میونستم تغییر بدم ) ؟

با تشکر پیشاپیش !

نمیدونم دقیق کدومو میگین ولی من چنتا میزارم ببینین اونیکه میخایین کدومه موفق باشین .

لینک

لینک 1

لینک 2

لینک 3

آخرین ویرایش:
دوستان یه نرم افزار کوچولو کم حجم و ساده میخام برای در اوردن فایل های با پسوند ISO خواهشن الکل اینا نباشه
ممنون

بفرما داش مهدی

لینک 1

لینک 2

سلام دوستان من خیلی وقته دنبال یه نرم افزار زبان انگلیسی هستم به نام MAXIMUM NARCIS این نرم افزار کارش پرسیدن لغات انگلیسیه 3 تا بانک لغت داره آسون - متوسط - سخت ، انقد اون لغاتو با برنا مه ریزی که خودت در اولین ورود به نرم افزار انجام میدی از آدم میپرسه تا ملکه ذهن ادم میشه . و یه قسمتیم داره میگه کدوم کلمات ملکه ذهنت شدن ، فارسی به انگلیسی یا برعکسم میپرسه نرم افازر عالی هستش ، از دوستان خواهش میکنم هرکی داره با کرک خواهشن بزاره منم استفاده کنم . لینک دانلودشم باشه که چه بهتر ، خیلی خوشحال میشم اگه دانلودش کنم .

آخرین ویرایش:
بفرما داش مهدی
لینک1
لینک 2
سلام دوستان من خیلی وقته دنبال یه نرم افزار زبان انگلیسی هستم به نام MAXIMUM NARCIS این نرم افزار کارش پرسیدن لغات انگلیسیه 3 تا بانک لغت داره آسون - متوسط - سخت ، انقد اون لغاتو با برنا مه ریزی که خودت در اولین ورود به نرم افزار انجام میدی از آدم میپرسه تا ملکه ذهن ادم میشه . و یه قسمتیم داره میگه کدوم کلمات ملکه ذهنت شدن ، فارسی به انگلیسی یا برعکسم میپرسه نرم افازر عالی هستش ، از دوستان خواهش میکنم هرکی داره با کرک خواهشن بزاره منم استفاده کنم . لینک دانلودشم باشه که چه بهتر ، خیلی خوشحال میشم اگه دانلودش کنم .

هر گونه نشر این برنامه پیگرد قانونی داره:d
ولی یک جا برا دانلود گذاشتش
پ.خ شد

برنامه میخوام بتونم فیلمهایی که از بیرون تهیه کردم ( میدونین که فرمت vob هستن) و بتونم بهم متصل کنم !

این بهترین تو کار خودشه همه کارم انجام میده تبدیا میکنه هم صوتی هم تصویری ، وصل میکنه ویدئو ، تیکه میکنه همه کار خلاصه میکنه موفق باشین .

لینک

دوستان عزیز اگه یه سایتی که بتونم لینکهای یوتیوب رو 1080p دانلود کنم بدید خیلی ممنونم

سلام حسین جان اینارو چک کنین ببینین به دردتون میخوره .

لینک 1

لینک 2

لینک 3

امیدوارم به دردتون بخوره ، اگه باز مورد قبول واقع نشد یا اونیکه میخاستین نبود بگین تا دوستان دیگم بزارم موفق باشین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or