Real Madrid 9
کاربر سایت
بهترین راه استفاده از افزونه های فایرفاکس هستدوستان عزیز اگه یه سایتی که بتونم لینکهای یوتیوب رو 1080p دانلود کنم بدید خیلی ممنونم
راه های قبلی مثل همین سایت هایی که گفتید دیگه کاربردی ندارهدرود
قبلا یه سری سایتا بود که توشون ویدئو ... رو سرچ میکردی انتخاب میکردی بعد میبرد توی سرور خودش میتونستی دانلود کنی که به ***** شکن و V*P*N هم نیاز نداشته باشی
هنوز هم هست یا خیر؟
یا برنامه ای؟
از هردو شما دوستان صمیمانه سپاسگزارم.realجان این لینک اولی خیلی عالی و بدردبخور بود.دست گلت درد نکنه>:d
رئال جان این clip.dj مثل اینکه قاطی کرده.هرچی میزنم convert کنه نمیکنه.مثل اینکه اینم هیلتر شده.اون دوتا دیگه هم هیلتر شده.به فریادم برس:d
درودرئال جان باید لینک یوتیوب رو بزاریم تو آیکون سرچ دیگه درسته؟آخه من وقتی سرچ رو میزنم تو همون load میمونه!!
وظیفم بود دانیال جان ، خوشحالم که کارتونو راه میندازه باز میگردم گیر اوردم سایت دیگه برا شما و اقا حسین پ.خ میکنم .درود
معین جان واقعا هرچی تشکر کنم کمه این Clip.dj عالی بود دقیقا همون چیزی که میخواستم تنها ایرادش پینگ تایمش نسبت به ایران هست که باعث میشه توی دانلود تداخل ایجاد کنه ولی خوب خیلی عالی بود کار من که حسابی راه افتاد
واقعا تشکر میکنم!
رئال جان باید لینک یوتیوب رو بزاریم تو آیکون سرچ دیگه درسته؟آخه من وقتی سرچ رو میزنم تو همون load میمونه!!
ای خدا خیرتون بده.عالی بود.فقط بدیش اینه که تصویری از چیزی که میخوایم دان کنیم نشون نمیده.باز هم ممنون.از رئال عزیز هم ممنون