درخواست نرم افزار هاي كاربردي

بفرما دوست عزیز

لینک

فدای دوست عزیز ممنون >:d<

یادم رفت این برنامم درخواست بدم ! ( قبلا یکی داشتم الان اسمش یادم نیست )!

زیرنویس کردن فیلم سریال ( یادمه یک برنامه داشتم سمت چپ فیلم و نمایش میداد سمت راست زیرنویس و انتخاب میکردم و میونستم تغییر بدم ) ؟

با تشکر پیشاپیش !

فدای دوست عزیز ممنون >:d<

یادم رفت این برنامم درخواست بدم ! ( قبلا یکی داشتم الان اسمش یادم نیست )!

زیرنویس کردن فیلم سریال ( یادمه یک برنامه داشتم سمت چپ فیلم و نمایش میداد سمت راست زیرنویس و انتخاب میکردم و میونستم تغییر بدم ) ؟

با تشکر پیشاپیش !

نمیدونم دقیق کدومو میگین ولی من چنتا میزارم ببینین اونیکه میخایین کدومه موفق باشین .

لینک

لینک 1

لینک 2

لینک 3

آخرین ویرایش:
دوستان یه نرم افزار کوچولو کم حجم و ساده میخام برای در اوردن فایل های با پسوند ISO خواهشن الکل اینا نباشه
ممنون

بفرما داش مهدی

لینک 1

لینک 2

سلام دوستان من خیلی وقته دنبال یه نرم افزار زبان انگلیسی هستم به نام MAXIMUM NARCIS این نرم افزار کارش پرسیدن لغات انگلیسیه 3 تا بانک لغت داره آسون - متوسط - سخت ، انقد اون لغاتو با برنا مه ریزی که خودت در اولین ورود به نرم افزار انجام میدی از آدم میپرسه تا ملکه ذهن ادم میشه . و یه قسمتیم داره میگه کدوم کلمات ملکه ذهنت شدن ، فارسی به انگلیسی یا برعکسم میپرسه نرم افازر عالی هستش ، از دوستان خواهش میکنم هرکی داره با کرک خواهشن بزاره منم استفاده کنم . لینک دانلودشم باشه که چه بهتر ، خیلی خوشحال میشم اگه دانلودش کنم .

آخرین ویرایش:
بفرما داش مهدی
لینک1
لینک 2
سلام دوستان من خیلی وقته دنبال یه نرم افزار زبان انگلیسی هستم به نام MAXIMUM NARCIS این نرم افزار کارش پرسیدن لغات انگلیسیه 3 تا بانک لغت داره آسون - متوسط - سخت ، انقد اون لغاتو با برنا مه ریزی که خودت در اولین ورود به نرم افزار انجام میدی از آدم میپرسه تا ملکه ذهن ادم میشه . و یه قسمتیم داره میگه کدوم کلمات ملکه ذهنت شدن ، فارسی به انگلیسی یا برعکسم میپرسه نرم افازر عالی هستش ، از دوستان خواهش میکنم هرکی داره با کرک خواهشن بزاره منم استفاده کنم . لینک دانلودشم باشه که چه بهتر ، خیلی خوشحال میشم اگه دانلودش کنم .

هر گونه نشر این برنامه پیگرد قانونی داره:d
ولی یک جا برا دانلود گذاشتش
پ.خ شد

برنامه میخوام بتونم فیلمهایی که از بیرون تهیه کردم ( میدونین که فرمت vob هستن) و بتونم بهم متصل کنم !

این بهترین تو کار خودشه همه کارم انجام میده تبدیا میکنه هم صوتی هم تصویری ، وصل میکنه ویدئو ، تیکه میکنه همه کار خلاصه میکنه موفق باشین .

لینک

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or