salamkaka
کاربر سایت
درود بر شما
ممکنه نسخه ای که شما گرفتی مربوط به pc باشه که با لپتاپ سازگاری نداره
مطمئن هستید که این درایور دقیقا برای مدل گرافیک شماست و نسخه مخصوص لپ تاپ؟
نمیدونستم نسخه ی مخصوص لازمه D:
لینکشو میدی دوست عزیز؟
درود بر شما
ممکنه نسخه ای که شما گرفتی مربوط به pc باشه که با لپتاپ سازگاری نداره
مطمئن هستید که این درایور دقیقا برای مدل گرافیک شماست و نسخه مخصوص لپ تاپ؟
مدل لپ تاپ ؟نمیدونستم نسخه ی مخصوص لازمه D:
لینکشو میدی دوست عزیز؟
همونطور که دوستمون گفت باید مدل لپ تاپت رو بگی تا برات لینک درایورت رو بگذاریم. با این حال من راه دانلود نسخه مخصوص گرافیکتون رو بهت میگم ، شاید به دردت بخوره.نمیدونستم نسخه ی مخصوص لازمه D:
لینکشو میدی دوست عزیز؟
نرم افزاري هست كه بشه باهاش لينك دانلود از ويديو ها ساخت ... ؟
همونطور که دوستمون گفت باید مدل لپ تاپت رو بگی تا برات لینک درایورت رو بگذاریم. با این حال من راه دانلود نسخه مخصوص گرافیکتون رو بهت میگم ، شاید به دردت بخوره.
اگر میتونی از چیزتر بگذری ،به این لینک از سایت انویدیا برو و با توجه به مدل کارت گرافیک لپ تاپ و ویندوزی که استفاده میکنی درایور مخصوص رو دانلود کن.
به عنوان مثال اگر گرافیک لپ تاپ شما GeForce GTX560 هست باید گزینه ها رو به ترتیب زیر انتخاب کنی
GeForce
(GeForce 500M Series (Notebooks
GeForce GTX 560M
اها داریکس پس نمیخاستین ، خوب دقیق میگفتین جدید ترین درایور کارت گرافیک نویدیارو میخایین منم گیج کردین ، نوشتتونو نگا کنینمرسی ولی
با داریکس مشکل ندارم!
دریوار انویدیا رو کخ میخوام نصب کنم ارور میده که این نرم افزار با سخت افزار شما هماهنگی ندارد!
ورژن 285.62
اها داریکس پس نمیخاستین ، خوب دقیق میگفتین جدید ترین درایور کارت گرافیک نویدیارو میخایین منم گیج کردین ، نوشتتونو نگا کنین
سلام!
DirectX نسخه ی 10.1 با 11 رو اگه لطف کنین...
ممنون..
هر دو تا رو میخواستم آقا معین!!
ذست شما هم درد نکنه (:
درود بر شمانرم افزاري هست كه بشه باهاش لينك دانلود از ويديو ها ساخت ... ؟
خوشحالم که مشکلتون حل شدمرسی داداش.دمت گرم!
کارم راه افتاد...
خدمت شماسلام.لینک دانلود برنامه adobe flash player 11 رو میخواستم.downloaderاش رو نمیخوام لینک دانلود خود برنامه رو میخوام.