سلام اقا شاهین بفرمایین دوست عزیزم
نسحه نهایی آنتی ویروس محبوب NOD32 Antivirus & Smart Security 5.0.95.0 Final 86 & 64
Microsoft Office Professional Plus 2010
دمت گرم عزیز
نسحه نهایی آنتی ویروس محبوب NOD32 Antivirus & Smart Security 5.0.95.0 Final 86 & 64
قابل شمارو نداشت عزیز باز چیزی خاستین من در خدمتم .دمت گرم عزیز
درود بر شمابچه ها سلام
دنبال یه نرم افزار میگردم بشه کارهای مسخره بازی فلش انجام داد مثلا عکس ها رو باهاش کرکت بدیم و یه چیز خیلی ساده مثلا عکسو دهنشو تکون بده و... البته ساده هم بشه باهاش کار کرد من تا به حال با نرم افزار متحرک ساز کار نکردم ولی هوشم خوبه زود یاد میگیرم مثلا فوتو شاپ و یولید رو خودم یاد گرفتم و الان کارهای سنگین کلیپ سازی انجام میدم
لطفا اگر برای دانلود هست بزارین نه که اسمشو بهم معرفی کنید
سلام دوست عزیز میتونین ازدوستان دنباله یه برنامه میگردم که بتونم باهاش صدای خودم رو ضبط کنم و مثلا شبیه صدای Jigsaw تو اره بکنمش..........صدای ترسسسسسناک دیگه.........اما صدای jigsaw رو خیلی دوست دارم.....
---------- نوشته در 12:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:01 PM ارسال شده بود ----------
این کد و :eygen های NOD32 رو از کجا گیر بیارم ؟
خدمت شمادوستان برنامه ای هست که عکس و تبدیل به نقاشی کنه بره من یه اسکاچ گرفتم که یه حوله که روی مبل بود و فقط خاکستری کرد کاملا واقعی بنظر میومد !!!! لطفا بهترین برنامه در این زمینه را برام بگذارید
با تشکر پیشاپیش
آقا یه سوال داشتم اگه بشه فوری جواب بدین ممنون می شم.این flash player 10 رو کامپیتورم نصب نمی شه نمی دونم چرا.یعنی از خود سایت adobe دان می کنم اون برنامه کم حجمش رو,بعد شروع به دانود که می کنه حدود 16 تا بیست و دو سه درصد که دانلود می شه خود برنامه ی اصلی,می گه download time out!چیکار کنم؟خلیلی گیرم یه ویدئو از یوتوب باید ببینم که نمی شه دید.....
درود بر شمادانیال جان من اون نرم افزار هارو دیدم ولی زیاد به دردم نخورد نمیدونم دکتر کپی رو میبینی یا بازی های فلشو . میخوام عکس ها را برش بدم و حرکتشون بدم وثلا لب رو ببرّم و حرف زدن رو با حرکت دو قسمت برش خورده در بیارم اخرم روش صدا بزارم که حالا صدا گذاشتنش کار خاصی نداره اصل اون برنامه اس
--------------------------------------------------------
در ضمن اگر سایتی بود که ایم کارو با ددن عکس انجام بده معرفی کنید نه سایتی مثل photofunia یه سایتی که حرکت بده