سلام من روی قرمزه کلیک کردم این صفحه رو میاره
برای این کار میتونی از برنامه 7zip استفاده کنیدرود
دنبال یه برنامه میگردم که بسیار ساده باشه و فرمت ISO رو بتونه مثل Rar اکسترکت کنه!
ببخشید 8 روزهست منتظر جواب هستم ،اگه جواب من رو نمی دونید یا اصلا نمی خواهید جواب منو بدهید بگید تکلیفم روشن بشهسلام به همه دوستان،شما چه ديكشنري انگليسي به فارسي بجز بابيلون و lingsoft پيشنهاد مي كنيد، اگه رايگان باشه چه عالي ولي اگه پولي باشه عيبي نداره ولي امكاناتش خوب باشه ،هزينه تهيه ديكشنري و هم چگونه ميشه تهيه اش كرد رو بگيد
يك سوال دارم اگه هم بي ربط باشه به بزرگواري خودتون ببخشيد چطوري ميشه بابيلون اورجينال رو تهيه كرد چون هر كركي بود استفاده كردم موثر واقع نشد
سلام به همه دوستان،شما چه ديكشنري انگليسي به فارسي بجز بابيلون و lingsoft پيشنهاد مي كنيد، اگه رايگان باشه چه عالي ولي اگه پولي باشه عيبي نداره ولي امكاناتش خوب باشه ،هزينه تهيه ديكشنري و هم چگونه ميشه تهيه اش كرد رو بگيد
يك سوال دارم اگه هم بي ربط باشه به بزرگواري خودتون ببخشيد چطوري ميشه بابيلون اورجينال رو تهيه كرد چون هر كركي بود استفاده كردم موثر واقع نشد
چون من فقط از دیکشنری آنلاین استفاده میکنم ، چیزی نگفتم شاید بقیه دوستان بهتر راهنمایی کنند . به هر حال از اینکه سوال شما رو جواب ندادم عذر می خوامببخشید 8 روزهست منتظر جواب هستم ،اگه جواب من رو نمی دونید یا اصلا نمی خواهید جواب منو بدهید بگید تکلیفم روشن بشه
سلام
یه برنامه می خواستم که فایلهای ویدیویی رو بتونه در زمانهایی که می خوام cut کنه که البته از فرمت های زیادی هم پشتیبانی کنه
Nod32 AntiVirus 5.0.95دوستان آخرین نسخه از Microsoft Office و Nod32 رو به همراه کرکش میخواستم . ممنون .
دوستان آخرین نسخه از Microsoft Office و Nod32 رو به همراه کرکش میخواستم . ممنون .