درخواست نرم افزار هاي كاربردي

سلام
یه نرم افزار میخواستم که حجم فیلم های mkv رو کم کنه
به طور مثال من الان یه فیلم mkv دانلود کردم به حجم 2 گیگ میخوام حجمش رو کم کنم مثلا برسه در حد 600 مگابایت
در ضمن میخوام فایل خروجیش هم همون mkv باشه

سلام
یه نرم افزار میخواستم که حجم فیلم های mkv رو کم کنه
به طور مثال من الان یه فیلم mkv دانلود کردم به حجم 2 گیگ میخوام حجمش رو کم کنم مثلا برسه در حد 600 مگابایت
در ضمن میخوام فایل خروجیش هم همون mkv باشه

بفرمایین اینم خدمت شما .
شما میتونین با کم کردن بیت ریت ویدئو راحت حجمو کم کنین هرچی بیت ریت فیلمتون بالای کم کنین تا حجمش کمشه موفق باشین .

لینک

---------- نوشته در 11:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:38 PM ارسال شده بود ----------

لینک مستقیم هم از متور بازیسازی برای اندروید بدین لطفا
هم متور بازی سازی ubiart framework بسیار ممنونت میشم

بفرمایین

لینک

سلام دوستان .
من قصد دارم اهنگ سازی کنم و از نرم افزارش بی خبرم . البته سواد موسیقی دارم و چند تایی اهنگ هم ساختم و با ارمین نصرتی هم کار کردم . با pa2x هم اهنگ ساختم ولی دنبال یه نرم افزاریم که بتونم باهاش موزیک بسازم البته موزیک خالی مد نظرمه . دوستان یه چیز سبک و اگر نسخه پولی سراغ دارین معرفی کنین
ممنونم

سلام دوستان .
من قصد دارم اهنگ سازی کنم و از نرم افزارش بی خبرم . البته سواد موسیقی دارم و چند تایی اهنگ هم ساختم و با ارمین نصرتی هم کار کردم . با pa2x هم اهنگ ساختم ولی دنبال یه نرم افزاریم که بتونم باهاش موزیک بسازم البته موزیک خالی مد نظرمه . دوستان یه چیز سبک و اگر نسخه پولی سراغ دارین معرفی کنین
ممنونم

بفرمایین اینم خدمت شما

لینک 1

لینک 2

لینک 3

لینک 4

بفرمایین اینم خدمت شما .
شما میتونین با کم کردن بیت ریت ویدئو راحت حجمو کم کنین هرچی بیت ریت فیلمتون بالای کم کنین تا حجمش کمشه موفق باشین .

لینک

---------- نوشته در 11:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:38 PM ارسال شده بود ----------

بفرمایین

لینک

شما مثل اینکه منظور من رو درست نفهمید من نرم افزاری میخوام بجز اینکه حجم mkv رو کم کنه(که حق با شماست با کم کردن ریت)بتونه فایل خروجی هم mkv باشه
این نرم افزاری که شما معرفی کردید خروجی mkv نداره
خواهشل یه نرم افزار دیگه ای معرفی کنید ممنون

دوستان یه رم دارم 4 گیگ واسه گوشی نوکیا هست.رمزش رو فراموش کردم و حالا میخوام رمزشو پاک کنم
ممنون میشم یه برنامه بدید که این کارو بکنه

شما مثل اینکه منظور من رو درست نفهمید من نرم افزاری میخوام بجز اینکه حجم mkv رو کم کنه(که حق با شماست با کم کردن ریت)بتونه فایل خروجی هم mkv باشه
این نرم افزاری که شما معرفی کردید خروجی mkv نداره
خواهشل یه نرم افزار دیگه ای معرفی کنید ممنون

دوست عزیز خوب دقت نکردین من همیشه تبدیل میکنم به MKV شما اول از همه پایین یه قسمتی داره به نام PROFILE اونو بزنین یه لیستی باز میشه باز شد برین قسمت GENERAL VIDEO انتخاب کنین انتخاب کردین 7 تا بشمرین بیایین پایین همون MKV هستش موفق باشین . این برنامه بهترین نرم افزار جهان هر کاری که فکرشو نکنیم انجام میده تو تبدیل .

دوستان یه رم دارم 4 گیگ واسه گوشی نوکیا هست.رمزش رو فراموش کردم و حالا میخوام رمزشو پاک کنم
ممنون میشم یه برنامه بدید که این کارو بکنه

امیدوارم مهدی جان کارتون راه بیفته اینم خدمت شما

لینک 1

لینک 2

لینک 3

---------- نوشته در 11:41 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:39 AM ارسال شده بود ----------

FL Studio خیلی خوبه که دوستمون معرفی کرده، ولی خوب خیلی ها با Ableton Live کار می‌کنن.
سوال خاصی در مورد برنامه هاش داری؟

ممنون آرمدین جان من حتی FL Studio که گذاشتم اموزش فارسیم دارم حالا پژمان جان چه مشکلی داره نمیدونم ازشون سوال کردم فعلا جوابی نداده منتظرم که جوابی بدن .

دوست گلم Real Madrid 9
این برنامه رو دوباره دانلود کردم و نصبش کردم ولی چیزی به اسم MKV وجود نداره!!!
فقط یکی داره به اسم MOV عکس هم میزارم تا ببینید
cc21473c4525.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or