درخواست نرم افزار هاي كاربردي

نسخه ای از IDM اومده که با Firefox 9.0.1 هماهنگ باشه ؟
اگه اومده لطف کنین با کرکش بذارین ممنون .
همینطور که دوستمون گفتن ، نسخه های جدید IDM با فایرفاکس هماهنگ هستن.
اما ممکنه بعد از بروز رسانی فایرفاکس یا IDM و نصب نسخه های جدید ، افزونه IDM CC بطور خودکار بروز رسانی نشه که باید خودتون زحمت نصبش رو بکشید و ارتباط فایرفاکس و IDM رو برقرار کنید.
آخرین نسخه این افزونه رو هم میتونید از لینک زیر دریافت کنید
IDM CC 7.3.11

اگر لینک بالا از کار افتاد ، میتونید از این لینک استفاده کنید
شاد باشید

سلام اخرین ورژن این دو تا برنامه رو میخواستم که کرک شده هم باشن اگرم نسخه جدید هنوز کرک نشده یکم قدیمی ترش مشکلی نداره فقط قیلتیر نباشه:altium designer---proteus-- با تشکر از لطفتون.

آخرین ویرایش:
سلام خدمت دوستان
دنبال یه نرم افزار recovery میگردم که توانایی بازگشت فایل های Fly (یک نوع فایل ویدیویی) هست رو داشته باشه ممنون
بفرما دوست عزیز اینم خدمت شما موفق باشین

لینک 1

لینک 2

---------- نوشته در 07:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:29 PM ارسال شده بود ----------

سلام اخرین ورژن این دو تا برنامه رو میخواستم که کرک شده هم باشن اگرم نسخه جدید هنوز کرک نشده یکم قدیمی ترش مشکلی نداره فقط قیلتیر نباشه:altium designer---proteus-- با تشکر از لطفتون.

بفرمایین دوست عزیز اینم خدمت شما

لینک 1

لینک 2

لینک 3

سلام.یه برنامه عالی برای تبدیل فرمت فایل های صوتی به هم مثلا WMA TO MP3 میخواستم.همچنین یه برنامه عالی دیگه برای تبدیل فایلهای ویدیویی (اگه قابلیت بریدن و چسبوندن فایل ها رو هم داشته باشه خیلی خوبه)

سلام.یه برنامه عالی برای تبدیل فرمت فایل های صوتی به هم مثلا WMA TO MP3 میخواستم.همچنین یه برنامه عالی دیگه برای تبدیل فایلهای ویدیویی (اگه قابلیت بریدن و چسبوندن فایل ها رو هم داشته باشه خیلی خوبه)

سلام دوست عزیز این نرم افزاریکه من براتون میزارم الان ، هم برا تبدیل فایلهای صوتیه هم تبدیل فایلهای تصویریه و هم بریدن و هم چسبوندنه ، کار کردن باهاشم خیلی اسونه موفق باشین .

لینک

سلام من نمیدونم باید از کدوم این نرم افزار های ریکاوری استفاده کنم
اون صفحه مطعلق به سایت دانلودها رو همشون رو دانلود کردم به دردم نخوردند
میشه یه لینک مستقیم بدید که نرم افزار ریکاوریش از fly هم پشتیبانی کنه

سلام من نمیدونم باید از کدوم این نرم افزار های ریکاوری استفاده کنم
اون صفحه مطعلق به سایت دانلودها رو همشون رو دانلود کردم به دردم نخوردند
میشه یه لینک مستقیم بدید که نرم افزار ریکاوریش از fly هم پشتیبانی کنه

دوست عزیز همه اون لینکا هستن شما باید میرفتین داخل هر نرم افزار تا لینکشو میدیدین عیب نداره من باز جدا براتون میزارم من خودم ازین استفاده می کنم عالیه موفق باشین

لینک

میشه کرک اون نرمافزار eagle رو هم بزارید.ممنون.

---------- نوشته در 12:21 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:12 AM ارسال شده بود ----------

میشه کرک اون نرمافزار eagle 6.0.0 رو هم بزارید.
ممنون.

اینم خدمت شما

لینک 1

لینک 2

---------- نوشته در 06:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:56 PM ارسال شده بود ----------

لینک 3

ممنون دوست عزیزم ولی دوتا از لینکا نسخه دمو هستن و اونی که فارسیه 2.6 هستش در حالی که من 3.6 میخواستم.

بازم از لطفت ممنونم.

آخرین ویرایش:
میشه کرک اون نرمافزار eagle رو هم بزارید.ممنون.

---------- نوشته در 12:21 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:12 AM ارسال شده بود ----------

میشه کرک اون نرمافزار eagle 6.0.0 رو هم بزارید.
ممنون.
درود بر شما
فایل پچ برای اکتیو کردن برنامه
آموزش استفاده
شاد باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or