دختران گیمر(Women)تقریبا نصف جامعه گیمر ها را تشکیل می دهند!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

amir xboxi

کاربر سایت
1370964110000-AP-Xbox-Showcase-Event-1306111130_x-large.jpg

یک گزارش جدید از گروه ESA بیان می کند که سهم دختران بالغ گیمر بیشتر از جمعیت پسران 17 سال و پایین تر از ان شده است!! بنا به گزارش جدید The Entertainment Software Association حدود 45 درصد از جامعه گیمران را دختران تشکیل میدهند. این امار مربوط به سال 2013 است. دختران بالغ جامعه گیمر حدود 31 درصد و پسران 17 ساله و کمتر 19 درصد از جامعه ما گیمران را تشکیل می دهند.این موضوع طی یک نظرسنجی از خانوداه های بیش از 2000 کشور هم ثابت شده است. همچنین 52 درصد از پدر و مادر ها اعتقاد دارند که گیم بخش موثر و مفیدی از زندگی فرزندانشان است.

منبع

Last edited by a moderator:
محافظت از حقوق زنان نیست لازم نیست اسمای عجیب غریب روش بزارین , این نشون دادن ـه شعور و نوع تربیت هست .
شعور اینه که هرکس اجازه داره عقیده اش رو ابراز کنه و با حذف فیزیکی یا شیمیایی!روبرو نشه حالا حالا چه محمد الظواهری (برادر رهبر القائده) باشه چه westbro baptist church
این که چیزی رو که دوست نداریم حدف کنیم خلاف اخلاق و مخلفاتش هست.

من دخترم از سال 2008 تا حالا هم تو این فروم بودم
دوستان خیلی زیادی اینجا دارم! از همون زمان هم دخترای این فروم کم بودن یا فعالیت نداشتن یا یه ذره فعالیت داشتن و بعد می رفتن ولی من واقعا خوشحالم که توی جو خوبی که بر بازی سنتر حاکم بود با وجود اینکه اکثرا پسر هستن من تونستم بمونم و هنوز فعالیتم رو مثل قبل داشته باشم
از خیلی قبل تر از سال 2008 من بازی می کردم از وقتی 5 سالم بود ! و همیشه هم توی این فروم و جاهای دیگه گفتم که بازی کردن هیچ ربطی به دختر و پسر بودن نداره! من تقریبا همه نوع بازی، بازی می کنم ! از کال آف گرفته تا سایلنت هیل و رزیدنت اویل و دویل می کرای و پرینس او پرشیا و بازی هایی که اخیرا میاد! مثل بایوشاک و ... در مورد بازی زیاد نوشتم شاید نتونستم یه منتقد خوب بازی بشم که خب البته فکر نمی کنم دلیلش جنسیتم باشه ! شاید دلیلش این باشه که بازی رو بیشتر بخاطر فانش بازی می کنم! اما توی این فروم حتی توی گیم نتها چند جایی که رفتم هیچ وقت (جز در موارد معدود) فرقی بین خودم و پسرا احساس نکردم و نمی کنم ! همه انسانیم ! بعضی هامون بازی می کنیم بعضی هامون بازی نمی کنیم ! این نمیشه که بیایم اینجا بی آنکه اطلاع داشته باشیم بگیم آره دخترا بیشتر نمی دونم این بازی رو بازی می کنن اون بازی رو بازی می کنن! نمی دونم دخترا اونجوری دخترا اینجوری ! باید این تفکرات رو کنار بزاریم و بفهمیم که همه انسانیم فرقی با هم نداریم ! اولش نمی خواستم تو این تاپیک پستی بدم چون به نظرم چیز عجیبی نبود! داره میگه جمعیت گیمرای دختر داره زیاد میشه! ولی وقتی بعضی از پستهای دوستان رو دیدم گفتم بد نیست یه چیزایی رو بگم

در نهایت هم خوشحالم که یه همچین محیط سالمی هست واسه هم دخترا و هم پسرا که بتونن با هم صحبت کنن در مورد بازی و نظراتشون رو با اشتراک بزارن! امیدوارم که بیرون از این دنیای مجازی هم اونقدری فرهنگ سازی بشه که دخترا و پسرا مثل خیلی جاهای دیگه بتونن در کنار هم دیگه بازی کنن و دیگه تفاوتهای جنسی مانع از این نشه که اینجور مسائل چیز عجیب غریبی به نظر بیاد

شعور اینه که هرکس اجازه داره عقیده اش رو ابراز کنه و با حذف فیزیکی یا شیمیایی!روبرو نشه حالا حالا چه محمد الظواهری (برادر رهبر القائده) باشه چه westbro baptist church
این که چیزی رو که دوست نداریم حدف کنیم خلاف اخلاق و مخلفاتش هست.
آخ اینجا جای بحث نیست که ! ابراز عقیده در مورد اینکه (به طور کلی) دخترا پایین تر از ما قرار دارن و مفاهیمی شبیه این , ابراز عقیده ی مربوط به سال 1310 هجری هستن ! به نظر من که الان همچین عقیده ای رو نباید کلا عقیده حساب کرد . این مساله یه چیزیه که عقیده نیست و باید در حین بزرگ شدن انسان یاد بگیره در دنیای مدرن ! الان یه نفر بیاد بگه مثلا به نظر من زنا نباید کار کنن و همه باید به عقیده من احترام بزارن . شما احترام میزاری به یه همچین آدمی ؟

آخ اینجا جای بحث نیست که ! ابراز عقیده در مورد اینکه (به طور کلی) دخترا پایین تر از ما قرار دارن و مفاهیمی شبیه این , ابراز عقیده ی مربوط به سال 1310 هجری هستن ! به نظر من که الان همچین عقیده ای رو نباید کلا عقیده حساب کرد . این مساله یه چیزیه که عقیده نیست و باید در حین بزرگ شدن انسان یاد بگیره در دنیای مدرن ! الان یه نفر بیاد بگه مثلا به نظر من زنا نباید کار کنن و همه باید به عقیده من احترام بزارن . شما احترام میزاری به یه همچین آدمی ؟
وقتی شخصی درومده گفته سعی کن زنت رو کسی نبینه و با غریبه حرف نزنه و مشورت نکن و...خیلی ها(فکر میکنم اکثریت) این شخص رو به عنوان idol قبولش دارن دیگه بحث سلیقه ی منو شما نیست که بخواهیم به این نظر احترام بزاریم یا نه

روز خواستگاری
آقا داماد چندتا بازی تا آخرش رفتن ؟
سبک مورد علاقشون چیه؟
تروفی هارو کامل گرفتن؟؟
آخرین بازی کردن چی بود؟
دستشون به دسته خودشون میرسه؟؟

فقط برای خنده بود :دی :دی

وقتی شخصی درومده گفته سعی کن زنت رو کسی نبینه و با غریبه حرف نزنه و مشورت نکن و...خیلی ها(فکر میکنم اکثریت) این شخص رو به عنوان idol قبولش دارن دیگه بحث سلیقه ی منو شما نیست که بخواهیم به این نظر احترام بزاریم یا نه

:arrowd:

اما همه این سرگردانی ها در یک سکانس مهم در قسمت سوم TOY STORY با یک نتیجه گیری و نقب به مسئله هولوکاست تمام می شود . در این سکانس در قسمت انتهایی جبر و اقتضای زمانی حاکم بر این گروه سرگردان آنها را به سمت کوره زباله سوزی می کشاند .این سکانس تاثیر گذار در واقع ترجمانی استعاری از هولو-کاست است.

:arrowd:

cyberbasirat.ir

ok

یه سری از دوستان برگردن عصر حجر زندگی کنن،اصلا دچار مشکل فرهنگی نمیشن.

بعضي از دوستان انگار تاحالا دختر گيمر نديدن
من اون زمان ps1 دختر خاله هام باهام بازي ميكردن بيشتر موتور سواري راد راش
وقتي رفتم لايو چندتا دختر ديدم كه كالاف بازي ميكنن تا اون موقع نديده بودم دختر اكشن بازي كنه دوستم تو psn هست بهم گفت دخترايي ديده كه بالاي 200بازي رو 1000 اچمينت كردن:-o
دختراي خارجي به واسطه محيطشون واقعا از دارن پا به پاي پسرها راه ميان
تو كشور ما متاسفانه جوو بديه
من چندتا دختر ايراني هم تو لايو دارم بيشتر اهل پارتي و چت هستن تا بازي
ولي كلا ميخوام بگم اين طرز فكرو بندازيد بيرون كه دختر بلد نيست بازي كنه

توی ایران رو ول کنید.اینجا فقط صحبت سریالهای کشور همسایه هست.خود من توی psn چند تا دختر خارجی رو میشناسم.اگه زمانی ما تونستیم یه تیم برنامه نویس خانم که حتی بازی ایرانی بتونند بسازند رو دور هم جمع کنیم خیلی محشر کردیم!!!!!.این آمارها جای بحث داره.

1370964110000-AP-Xbox-Showcase-Event-1306111130_x-large.jpg

انقدر بازی کرده که شلوارش پای بازی پاره شده.اگه این زنه من بود باید جلوش لنگ مینداختم:-o:d

خوب جاش هست که بنده حقیر به عنوان یه عضوی از جامعه دختران گیمر وارد تاپیک بشم و از حق خودمون دفاع کنم ! :d
ببینید تو ایران کلا دید غلطی نسبت به گیم وجود داره و یکی از اونا اینه که گیم فقط مال پسر هاست ! این دیدگاه هم فقط به عوام و افراد غیر گیمر خلاصه نمیشه.
یه مثال خیلی معمول میزنم :

"من میرم توی یه مغازه گیم فروشی میخوام بازی بخرم ! به فروشنده میگم آقا متروی جدید رو اوردین ؟ یا مثلا گاد اف وار اسنشن اومده ؟ بعد طرف یه نگاهی به من میندازه و میگه برای خودتون میخواین ؟ منم جواب میدم :بله ! ایشون: جالبه که شما هم گاد آف وار ( مترو یا هر بازی دیگه ای غیر سیمز ! :| ) بازی میکنین ! "

اینجاست که من هر چه قدر هم عشق گیم باشم و حاضر باشم به خاطرش خیلی چیزا رو تحمل کنم ، به خاطر اون لفظ شما ی غلیظی که فروشنده به کار برده و لبخند ملیح و معنی داری هم که همراهش زده دچار یه جور حس غریبی و ایزولگی ( وگاهی موارد شرمساری تلقینی ) میشم و همین احساس باعث میشه پام از مغازه های گیم (مکانی که یک گیمر گیم هاش رو تهیه میکنه و اگه تهیه نکنه دیگه گیمر نیست ! ) بریده میشه.

این داستان مغازه فقط یکی از نمونه ها بود بقیه رو نمیگم چون واقعا دلم واسه خودم میسوزه وقتی بهشون فکر میکنم !

خوب با این شرایط و درک کاملا صحیحی که از یه دختر گیمر توی کشورمون داریم اونم بین کسایی که به قول خودشون دارن یه عمر از نزدیک با جماعت گیمر تعامل میکنن من ِ نوعی باید خیلی خیلی تلاش کنم تا در وادی گیم باقی بمونم چون انگار دارم خلاف جهت آب شنا میکنم و هیچ گونه امیدی هم به آینده گیمی خودم نمیتونم داشته باشم.

خواستم این مسائل رو به عنوان یک دختری که گیم جزو فعالیت ها و سرگرمی های اصلیشه و داره تو این کشور زندگی میکنه براتون بگم چون دیدم بعضی از دوستان یه حرفایی میزنن که هر چه فدر هم شوخی باشه بازم ممکنه به بنده و امثال بنده بر بخوره چون شرایط اصلا ِ اصلا مساوی نیست که بخوایم به دید شوخی به بعضی مسائل نگاه کنیم !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or