دختران گیمر(Women)تقریبا نصف جامعه گیمر ها را تشکیل می دهند!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

amir xboxi

کاربر سایت
1370964110000-AP-Xbox-Showcase-Event-1306111130_x-large.jpg

یک گزارش جدید از گروه ESA بیان می کند که سهم دختران بالغ گیمر بیشتر از جمعیت پسران 17 سال و پایین تر از ان شده است!! بنا به گزارش جدید The Entertainment Software Association حدود 45 درصد از جامعه گیمران را دختران تشکیل میدهند. این امار مربوط به سال 2013 است. دختران بالغ جامعه گیمر حدود 31 درصد و پسران 17 ساله و کمتر 19 درصد از جامعه ما گیمران را تشکیل می دهند.این موضوع طی یک نظرسنجی از خانوداه های بیش از 2000 کشور هم ثابت شده است. همچنین 52 درصد از پدر و مادر ها اعتقاد دارند که گیم بخش موثر و مفیدی از زندگی فرزندانشان است.

منبع

Last edited by a moderator:
من دخترای گیمر نسبتا زیادی میشناسم ..
نکته جالب اینه که اکثرشون عاشق بازی های ترسناکی مثل رزیدنت اویل و سایلنت هیل هستن!
میدونی چرا؟ چون بیشترشون یا عاشقه مو طلایی هستن یا عاشقه کارکاتر های خوشتیپ مرد سایلنت هیل
ولی درکل دخترا بیشتر از بازی های انلاین یا بازی های مدیریتی مثله سیمز استقبال میکنن

من دخترای گیمر نسبتا زیادی میشناسم ..
نکته جالب اینه که اکثرشون عاشق بازی های ترسناکی مثل رزیدنت اویل و سایلنت هیل هستن!

DMC هم هسته :دی
---------------------------------------------------
در راستای موضوع تاپیک این ویدئو رو هم ببینید یلی باحاله :دی

من که دنبال یه دختر واسه ازدواج میگردم که از کنسول و گیم خوشش بیاد !

این موضوع طی یک نظرسنجی از خانوداه های بیش از 2000 کشور هم ثابت شده است.

!!!

دو هزارکشور! کلا 400تا کشور رسمی و غیر رسمی هم تو دنیا نداریما!

based on a poll of more than 2,000 "nationally representative"
الان این رو شما کشور معنی کردی؟:)

!!!

دو هزارکشور! کلا 400تا کشور رسمی و غیر رسمی هم تو دنیا نداریما!

الان این رو شما کشور معنی کردی؟:)
راست میگی خواستم بگم که گفتین شما :دی حداقل معنیشم اشتباه کردی یکم فکر میکردی 2000تا کشور وجود داره ؟:|

یه سری پست که آدم می خونه واقعاّ ناامید می شه از شعور ملت در رابطه با جنس مخالف. یه سری سنتی که پشت عینک ها و شال گردن هاشون (نمی دونم از کی نماد روشنفکر نمایی شده) ژست گرفتن.

اونی که که با اندروید و ios و ... سرگرمه، اسم گیمر زیادیشه

شاید casual gamer باشن، اما باز هم زیر دسته ی gamer هستن که؛ نیستن؟ حالا حتماّ نباید کانتر یا BF بازی کنه که گیمر حساب بشه.

دخترای ایرانی ک واقعا نصف عمرشون بر فنا بوده ! البته خیلی هاشون وقتی تو موقعیتش قرار بگیرن علاقه مند می شن مخصوصا بازی های فایتینگ اگه بزاری همش ببرن :))
خوب بدبختا دوست ندارن دیگه :| مثل اینه که به ما بگن بیا عروسک بازی کن :| ماهم مثل اونا :دی

من هرچی گیمر دختر دیدم جزء این چند دسته بودن :

1. بازی های آنلاین Free To play بازی میکردن
2. Lan بازی میکردن
3. به قول دوستمون بازی های مدیریتی بازی میکردن ، من این حوضه رو بیشتر کنم ، بازی های شبیه ساز اکثرا بازی میکنن .
4. هرچی رو کامپیوتر برادرشون باشه بازی میکنن :|
5. Takken بازی میکردن :|

ای کاشکی یکی از این دخترا هم یه تعاملی با ما می داشت :دی ولی من به شخصه عمده دخترای گیمری که دیدم MK بازن . :دی

من خودم نصفه جامعه گیمریم النا گیمر معروفه
من هرچی گیمر دختر دیدم جزء این چند دسته بودن :

1. بازی های آنلاین Free To play بازی میکردن
2. Lan بازی میکردن
3. به قول دوستمون بازی های مدیریتی بازی میکردن ، من این حوضه رو بیشتر کنم ، بازی های شبیه ساز اکثرا بازی میکنن .
4. هرچی رو کامپیوتر برادرشون باشه بازی میکنن
yahoo_22.gif

5. Takken بازی میکردن
yahoo_22.gif
1.من وقتی که RE2 رو بازی کردم و تو قسمت هارد تا آخرش رفتم تو داشتی سونی سگا بازی میکردی :d(شوخی بودا)من همیشه بازی های هارد مثل MGS و .... بازی میکنم
2.من آنلاین بازی میکنم و میترکونم بخصوص فیفا 13 هرکی ادعاش میشه پیام بده شاخشو میشکونم
3.من از بازی مدیریتی بیزارم
4.برادرم سیمز بازی میکنه :dولی من GEOW
5. از این بازی بیزارم و MK رو ترجیح میدم

آخرین ویرایش:
من با یکی ACIII مولتی میزدم پرمیکند آدمو
الان خیلی وقته خبری نیست ازش . هرجا هست ایشالا سرش سلامت

به عنوان یه متاهل می گم ...
شوهرای بدبخت رو می فرستن بیرون خونه صبح کله سحر تا نصف شب سر کار ، خودشون تو خونه گیم می زنن !!!

تو اینجا که دخترا فقط میان دم در گیم نتی ها با حسرت داخل رو نگا میکنن=))

احیانا نمیگن آقا توروخدا یه رزیدنت بده آقا آقا یه رزیدنت؟:|

تا تعریفشون از گیمر چی باشه
اونی که که با اندروید و ios و ... سرگرمه، اسم گیمر زیادیشه

شما عضو تحریریه ای شما دیگه چرا؟ :d
مثلا کسی که سیمز رو با آندروید بازی کنه بازی کردنش فرق داره با کسی که با pc بازی میکنه ؟ اگه اینجوریه بازیای نسخه های ios و آندروید بازی بحساب نمیان نرم افزار تخمین زمان بیکاری بحساب میان

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or