دختران گیمر(Women)تقریبا نصف جامعه گیمر ها را تشکیل می دهند!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

amir xboxi

کاربر سایت
1370964110000-AP-Xbox-Showcase-Event-1306111130_x-large.jpg

یک گزارش جدید از گروه ESA بیان می کند که سهم دختران بالغ گیمر بیشتر از جمعیت پسران 17 سال و پایین تر از ان شده است!! بنا به گزارش جدید The Entertainment Software Association حدود 45 درصد از جامعه گیمران را دختران تشکیل میدهند. این امار مربوط به سال 2013 است. دختران بالغ جامعه گیمر حدود 31 درصد و پسران 17 ساله و کمتر 19 درصد از جامعه ما گیمران را تشکیل می دهند.این موضوع طی یک نظرسنجی از خانوداه های بیش از 2000 کشور هم ثابت شده است. همچنین 52 درصد از پدر و مادر ها اعتقاد دارند که گیم بخش موثر و مفیدی از زندگی فرزندانشان است.

منبع

Last edited by a moderator:
اره واقعا :d من نه فیفا میتونم دختر داییم رو ببرم نه mortal combat :دی تو فامیل ابروم رو برده :d

ا اینجارو..مارو میگه...راجع به ما خبر زدن...:d:d:d
من نمیفهمم چرا این باید انقدر سورپرایز کننده باشه که دختر گیمر داشته باشیم...من از همون اولم برام اصلا جای تعجب نبود...اصلا وقتی فهمیدم تعدادشون(تو ایران) خیلی کمتر از پسراست تعجب کردم...باو والا گیم چیزی نیست که فقط پسرا رو جذب خودش کنه...:-"

من wow که بازی میکنم دختر زیاد هست
---------------------------
زانو شلوار دختره پارست .. فکر کنم مد همینه .. بزنید شلوارتون پاره کنید که از مد عقب افتادیم :دی

من یه دوست دارم لامصب coop گرز منو لوله میکنه دختر گیمر زیاد نداریم تو ایران ولی همون چنتام خفنن ...

:dچیکارشون دارید؟بزارید بازی کنن..ولی فکر نکنم این آمار شامل ایرانم باشه..

زانو شلوار دختره پارست .. فکر کنم مد همینه .. بزنید شلوارتون پاره کنید که از مد عقب افتادیم :biggrin1:

:dشلوارا پاره که مد بوده..هرکس میپوشید چپ چپ نگاش میکردن..از مد رفت

کی میتونه تو COD با من کل کل کنه هان ؟ بیاد هد شاتش کنم با اسنایپر.....مخشو بترکونم آره من یه دختر ایرانیم که تو گیم با همه کل میندازم مخصوصا فیفا بارسا رو بر میدارم تیکیتاکا بازی میکنم مگه میتونی توپ بگیری؟:d...تو فورزا هم کل میندازم و تو GEOW هم کل میندازم
اونوقت چه بلایی سر آزادی بیان اومده ؟!
biggrin1.gif
امیدوارم تو این سایت هم بن شی که احترام واسه حقوق ما قائل نیستی چه مملکتیه آخه لبته همه چی درست شده درود بر رئیس جمهورم روحانی

آخرین ویرایش:
اونوقت چه بلایی سر آزادی بیان اومده ؟! :دی

آزادی بیان با hate speech و محتوای تبعیض جنسی و نژادی هیچ سنخیتی نداره. شما چنین پستی رو تو یه فروم خارجی داده بودی بن دائم شده بودی. جامعه ما هم وقتشه دیگه از این وضع مشمئز کننده بیرون بیاد.

آزادی بیان با hate speech و محتوای تبعیض جنسی و نژادی هیچ سنخیتی نداره. شما چنین پستی رو تو یه فروم خارجی داده بودی بن دائم شده بودی. جامعه ما هم وقتشه دیگه از این وضع مشمئز کننده بیرون بیاد.
الان با این حرفه شما همه چی درست شد از فردا جامعه ی بهتری داریم
اورین و تبریک
البته اشتباه نشه منم از این که تعداد دخترانه گیمر زیاده خوشحال شدم ولی میگم اینطور حرف زدن ببخشیدا حاله ادمو به هم میزنه

آخرین ویرایش:
بابا ما بعد از 100 سال و اندی ! :d رفتیم کانتر انلاین بزنیم گیر دو سه تا دختر افتادیم اصن نزاشتن بازی کنیم! حرفه ای بودن در حد تیم ملی ! (دیروز بردن!:x)

الان با این حرفه شما همه چی درست شد از فردا جامعه ی بهتری داریم
اورین و تبریک

تحولات عظیم از تغییرات جزئی نشات میگیرند دوست عزیز
طرز تفکر نزدیکان و دوستان خودمون رو که میشه تغییر داد

اما واقعا دخترای گیمر اعجوبه اند.موقع بازی کردن اکثرا اعلام نمیکنند که دخترن.چون یا 1)شدیدا بهشون توهین میشه یا مورد شوخی های زننده قرار میگیرند 2)کلا جو بازی رومانس میشه.امثال جملات "افرین برای یک دختر خوب بلدی بازی کنی ها" یا "X میشه بعد از بازی بیای با هم چت کنیم؟"

تحولات عظیم از تغییرات جزئی نشات میگیرند دوست عزیز
طرز تفکر نزدیکان و دوستان خودمون رو که میشه تغییر داد

اما واقعا دخترای گیمر اعجوبه اند.موقع بازی کردن اکثرا اعلام نمیکنند که دخترن.چون یا 1)شدیدا بهشون توهین میشه یا مورد شوخی های زننده قرار میگیرند 2)کلا جو بازی رومانس میشه.امثال جملات "افرین برای یک دختر خوب بلدی بازی کنی ها" یا "X میشه بعد از بازی بیای با هم چت کنیم؟"
من پستمو ویرایش کردم بخونید متوجه میشید چرا اون حرفو زدم
بله دقیقا همینطوره منم والا مخالفتی با دخترا ندارم ولی اینطوری شعاری با مثله برخورد کردن واقعا یه چیزه مسخره س یه خبری بود هرکسی هم یه نظری داشت گفت بعد بخوایم دیگران رو بخاطره طرز تفکرشون مسخره کنییم واقعا من یکی رو عصبی میکنه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or