دختران گیمر(Women)تقریبا نصف جامعه گیمر ها را تشکیل می دهند!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

amir xboxi

کاربر سایت
1370964110000-AP-Xbox-Showcase-Event-1306111130_x-large.jpg

یک گزارش جدید از گروه ESA بیان می کند که سهم دختران بالغ گیمر بیشتر از جمعیت پسران 17 سال و پایین تر از ان شده است!! بنا به گزارش جدید The Entertainment Software Association حدود 45 درصد از جامعه گیمران را دختران تشکیل میدهند. این امار مربوط به سال 2013 است. دختران بالغ جامعه گیمر حدود 31 درصد و پسران 17 ساله و کمتر 19 درصد از جامعه ما گیمران را تشکیل می دهند.این موضوع طی یک نظرسنجی از خانوداه های بیش از 2000 کشور هم ثابت شده است. همچنین 52 درصد از پدر و مادر ها اعتقاد دارند که گیم بخش موثر و مفیدی از زندگی فرزندانشان است.

منبع

Last edited by a moderator:
باو بخدا ما دخترا دیگه در این حدم بیجنبه نیستیم :-o:d
زد له کرد 360:-o:|

جالبیش اینه که میگن پسرا بیتربیت هستن :| :دی نصف فیلمه رو بوق بود بس به پسره بدبخت فحش داد :|
خداییش دختره هرچی دلش خواست به پسره گفت اون بدبختم فقط نشسته بود
داشت با تعجب به دیوونه بازیاش نگا میکرد :دی

جالبیش اینه که میگن پسرا بیتربیت هستن :| :دی نصف فیلمه رو بوق بود بس به پسره بدبخت فحش داد :|
خداییش دختره هرچی دلش خواست به پسره گفت اون بدبختم فقط نشسته بود
داشت با تعجب به دیوونه بازیاش نگا میکرد :دی
سکوت اون پسره از هزارتا فحش بدتر بود ...
خو لامصب یه دست هم میذاشتی بیچاره میبرد دیگه! تازه تا 6 ماه هم چیز رو غدغن کرد برا پسره .. :دی
دست آخرم بهترین کار رو کرد .. با همچین پسرایی دقیقا باید همین کار رو می کرد ... :دی

سکوت اون پسره از هزارتا فحش بدتر بود ...
خو لامصب یه دست هم میذاشتی بیچاره میبرد دیگه! تازه تا 6 ماه هم چیز رو غدغن کرد برا پسره .. :دی
دست آخرم بهترین کار رو کرد .. با همچین پسرایی دقیقا باید همین کار رو می کرد ... :دی

نه باورت میشه همون ی دورم نمیشه بزاری ببرن :دی
مثلا من خودم وقتی با خواهرام بازی میکنم مثلا اگه 1000 بارم من برده باشم اون 1 بارم نمیتونم بزارم ببرن
چون اگه ببرن اینقد میرن رو اعصابم که کارمون یه دعوا میکشه :دی
----------------------------
ولی اگه این کار رو سر کنسول من در اورده بود از همون پنجره پرتش میکردم پایین بعدشم اتیشش میزدم :دی

الان با این حرفه شما همه چی درست شد از فردا جامعه ی بهتری داریم
اورین و تبریک
البته اشتباه نشه منم از این که تعداد دخترانه گیمر زیاده خوشحال شدم ولی میگم اینطور حرف زدن ببخشیدا حاله ادمو به هم میزنه

حالتون اگه به هم میخوره، پس زندگی تو همچین جامعه ای دقیقا حق شماست. بهتره بیشتر ادامه ندیم که بحث سیاسی نشه.

من پستمو ویرایش کردم بخونید متوجه میشید چرا اون حرفو زدم
بله دقیقا همینطوره منم والا مخالفتی با دخترا ندارم ولی اینطوری شعاری با مثله برخورد کردن واقعا یه چیزه مسخره س یه خبری بود هرکسی هم یه نظری داشت گفت بعد بخوایم دیگران رو بخاطره طرز تفکرشون مسخره کنییم واقعا من یکی رو عصبی میکنه

طرز تفکر و نظر شما اینه که دختر رو چه به بازی باید بره با عروسکش بازی کنه و ظرفاش رو بشوره؟ این توهین محسوب میشه و جای هیچ گونه احترامی نداره. پس فردا بگید هرچی زن و دختره باید زنده به گور بشه و باید به نظرمون احترام بگذارید.

99 درصد انگری برد بازا دخترن این خودش میتونه یه رکورد برای دخترا باشه.

ما كه هرچي دختر ديديم
يا داشته به B.F ـش اس ميداده :d
يا داشته angry bird بازي ميكرده :d

حالتون اگه به هم میخوره، پس زندگی تو همچین جامعه ای دقیقا حق شماست. بهتره بیشتر ادامه ندیم که بحث سیاسی نشه.
چشم در این مورد بحث نمیکنیم ولی شما یکم بیشتر رو حرفی که میخوای بزنی فکر کنی بهتر میشه
طرز تفکر و نظر شما اینه که دختر رو چه به بازی باید بره با عروسکش بازی کنه و ظرفاش رو بشوره؟ این توهین محسوب میشه و جای هیچ گونه احترامی نداره. پس فردا بگید هرچی زن و دختره باید زنده به گور بشه و باید به نظرمون احترام بگذارید.
خوبه خوبه شما هر برداشتی میخواین از حرفایی من میکنید؟ شما لطف کنید به من بگید من کجایی پستم گفتم که دخترا نبیاد بازی کنن؟ اگر من همچین حرفی زده باشم با یه حیوان هیچ تفاوتی ندارم
درضمن طرز تفکر من اینه که هرکس باید هرطور دوست داره زندگی کنه و حرفشو بزنه ولی شما داری تفکرات جامعه ی عرب درسالهای گذشته رو به بنده نسبت میدی
بهرحال اگر من توهینی بهتون کردم واقعا عذر میخوام قصدم این نبوده فقط نظرمو گفتم
موفق باشین ;)
اگه مایل بودین بحثو ادامه بدیم تو پروفایلم درخدمتتون هستم هرچند فکر نمیکنم لازم به ادامه باشه

آخرین ویرایش:
چشم در این مورد بحث نمیکنیم ولی شما یکم بیشتر رو حرفی که میخوای بزنی فکر کنی بهتر میشه

خوبه خوبه شما هر برداشتی میخواین از حرفایی من میکنید؟ شما لطف کنید به من بگید من کجایی پستم گفتم که دخترا نبیاد بازی کنن؟ اگر من همچین حرفی زده باشم با یه حیوان هیچ تفاوتی ندارم
درضمن طرز تفکر من اینه که هرکس باید هرطور دوست داره زندگی کنه و حرفشو بزنه ولی شما داری تفکرات جامعه ی عرب درسالهای گذشته رو به بنده نسبت میدی
بهرحال اگر من توهینی بهتون کردم واقعا عذر میخوام قصدم این نبوده فقط نظرمو گفتم
موفق باشین ;)
اگه مایل بودین بحثو ادامه بدیم تو پروفایلم درخدمتتون هستم هرچند فکر نمیکنم لازم به ادامه باشه

تمام اون پست هایی که من پاک کردم محتواشون همین ها بودن، شما اگه نظرت این نیست پس به چرا به کار من اعتراض می کنی؟ بله هر کسی مخطاره هرجور دوست داره زندگی کنه و حرفشو بزنه. اما در صورتی که به دیگران آسیب و ضرر نرسونه و توهین به شعور دیگران نکنه.

من می خوام همینجا تبریک بگم به مقام جدید در بازی سنتر ، محافظ حقوق زنان
واقعا بازی سنتر این یک قلم رو اساسی کم داشت

پ.ن: یه سر برید چت باکس twitch استریم های team siren رو ببینید بد نیست، الاخصوص محافظ حقوق زنان حتما یه سر اونجا برن احتمالا درجا mod می شن

تمام اون پست هایی که من پاک کردم محتواشون همین ها بودن، شما اگه نظرت این نیست پس به چرا به کار من اعتراض می کنی؟ بله هر کسی مخطاره هرجور دوست داره زندگی کنه و حرفشو بزنه. اما در صورتی که به دیگران آسیب و ضرر نرسونه و توهین به شعور دیگران نکنه.
من چکارم که به کاره شما دخالت کنم من از این که شما یه کاربرو میکوبین و از نحوه ی صحبتتون که واقعا شعاری بود و سعی دارین خودتونو یه ادمه روشنفکر نشون بدین ناراحت شدم حالا چشم بنده اشتباه کردم من اصلا درجریان نبودم که شما چه پستی رو پاک کردی یا نه فقط نظرمو گفتم بهرحال شرمنده فقط میشه بگین پسته من داره به کی ضرر میرسونه؟

آخرین ویرایش:

پ.ن: یه سر برید چت باکس twitch استریم های team siren رو ببینید بد نیست، الاخصوص محافظ حقوق زنان حتما یه سر اونجا برن احتمالا درجا mod می شن

دوست من، اگه شما دچار کم توجهی هستید این راهش نیست که به هرچیزی واکنش بدید. و اگر فکر می کنید با این پستتون به من تیکه انداختید، دچار اشتباه شدید. چون من چیز منفی تو پستتون ندیدم.

ممنون از همکاریتون.

من چکارم که به کاره شما دخالت کنم من از این که شما یه کاربرو میکوبین ناراحت شدم و از نحوه ی صحبتتون که واقعا شعاری بود حالا چشم بنده اشتباه کردم من اصلا درجریان نبودم که شما چه پستی رو پاک کردی یا نه فقط نظرمو گفتم بهرحال شرمنده فقط میشه بگین پسته من داره به کی ضرر میرسونه؟

همونطور که خودتون گفتید اشتباه شما اینجا بود که به چیزی که نمیدونستید از چه قراره اعتراض کردید. مساله ضرر رسوندن هم خطاب به شما نبود. به صورت کلی در مورد پست های پاک شده همین تاپیک بود.

محافظت از حقوق زنان نیست لازم نیست اسمای عجیب غریب روش بزارین , این نشون دادن ـه شعور و نوع تربیت هست .

دوست من، اگه شما دچار کم توجهی هستید این راهش نیست که به هرچیزی واکنش بدید. و اگر فکر می کنید با این پستتون به من تیکه انداختید، دچار اشتباه شدید. چون من چیز منفی تو پستتون ندیدم.

ممنون از همکاریتون.

شما چرا هر چیزی رو به خودت می گیری :))

محافظت از حقوق زنان نیست لازم نیست اسمای عجیب غریب روش بزارین , این نشون دادن ـه شعور و نوع تربیت هست .

ok ok

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or