دختران گیمر(Women)تقریبا نصف جامعه گیمر ها را تشکیل می دهند!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

amir xboxi

کاربر سایت
1370964110000-AP-Xbox-Showcase-Event-1306111130_x-large.jpg

یک گزارش جدید از گروه ESA بیان می کند که سهم دختران بالغ گیمر بیشتر از جمعیت پسران 17 سال و پایین تر از ان شده است!! بنا به گزارش جدید The Entertainment Software Association حدود 45 درصد از جامعه گیمران را دختران تشکیل میدهند. این امار مربوط به سال 2013 است. دختران بالغ جامعه گیمر حدود 31 درصد و پسران 17 ساله و کمتر 19 درصد از جامعه ما گیمران را تشکیل می دهند.این موضوع طی یک نظرسنجی از خانوداه های بیش از 2000 کشور هم ثابت شده است. همچنین 52 درصد از پدر و مادر ها اعتقاد دارند که گیم بخش موثر و مفیدی از زندگی فرزندانشان است.

منبع

Last edited by a moderator:
شما خیلی لطف دارید ولی این شعر حکیم فردوسی هست .بهتر است شما اوقات فراغت تان اندکی متون ادبی مطالعه فرمایید .

دوست عزیز این ماشین زمانی که استفاده کردی اومدی به این زمان رو به ما هم بده که من شدیدا مشتاق دیدار بابابزرگه بابابزرگم هستم.

شما خیلی لطف دارید ولی این شعر حکیم فردوسی هست .بهتر است شما اوقات فراغت تان اندکی متون ادبی مطالعه فرمایید .
حکیم در جائی دیگه می فرماید
زنان را ستايي سگان را ستاي
كه يك سگ به از صد زن پارساي
کسی که به این شعر اعتقاد داشته باشه و به این نوع تفکر میتونه تو چشم خواهر و مادرش نگاه بکنه؟

یادش به خیر من با مادرم خیلی تو nes مورتال کمبت بازی میکردیم...تازه مادرم همیشه میزد منو له و لورده میکرد!:d
همین الانش هم خواهر کوچکترم همیشه میشینه بازی کردن منو نگاه میکنه و گاهی خودش هم بازی میکنه.عاشق خدای جنگ و آنچارتد و قبل ترش کرش بود،فعلا PS3 ندارم که TLOU رو بازی کنم ولی هرچی تریلر داشته رو صد بار دیده و دیالوگ هاش رو حفظه.دخترخاله هام و دختر داییم هم خیلی کوچیکن ولی همشون عشق گیم دارن و همیش میشینن پای کامپیوتر من برای بازی.خیلی هم شده من برم رو سیستم اونا بازی بریزم.بقیه فامیلمون هم همینطور.برای همین همچین چیزی اصلا برای من عجیب نیست.شاید ما کلا خانوادتا گیمریم:d

اینجا مشاعره اس ایا؟؟؟ الان باید از "د" بگیم؟؟؟:-/
دوستان بخدا ارزش نداره بعضی از پست هارو جواب بدیم ایشون ظاهرا نماینده رسمی طالبان در بازیسنتر هستن ( شعبه القاعده هم قبلا افتتاح شده)

حکیم در جائی دیگه می فرماید
زنان را ستايي سگان
را ستاي

كه يك سگ به از صد زن پارساي
کسی که به این شعر اعتقاد داشته باشه و به این نوع تفکر میتونه تو چشم خواهر و مادرش نگاه بکنه؟
این بیت و بیت های دیگه ای که به "بزرگترین شاعر ایران" نسبت داده میشه نه در شاهنامه تصحیح "مسکو" نه در تصحیح های معتبر دیگه دیده نمیشه
متاسفانه بعد از مرگ فردوسی حدود 2000بیت به شاهنامه اضافه شد که اینم جزو اونهاست.
لطفا قبل از اینکه به فردوسی دروغ ببندید برید تحقیق کنید.
فردوسی بزرگ: [h=5]“ز پاکی و از پارسایی زن/که هم غمگسارست و هم رای زن”[/h]فردوسی :
[h=5]چنان دان که چاره نباشد ز جفت/ز پوشیدن و خورد و جای نهفت[/h][h=5]اگر پارسا باشد و رای زن/یکی گنج باشد پر آگنده زن به ویژه که باشد[/h][h=5]به بالا بلند/فرو هشته تا پای مشکین کمند[/h][h=5]خردمند و هوشیار و با رای و شرم/سخن گفتنش خوب و آوای نرم[/h][h=5]برین سان زنی داشت پر مایه شاه/به بالای سرو و به دیدار ماه در[/h]

این بیت و بیت های دیگه ای که به "بزرگترین شاعر ایران" نسبت داده میشه نه در شاهنامه تصحیح "مسکو" نه در تصحیح های معتبر دیگه دیده نمیشه
متاسفانه بعد از مرگ فردوسی حدود 2000بیت به شاهنامه اضافه شد که اینم جزو اونهاست.
فردوسی بزرگ: “ز پاکی و از پارسایی زن/که هم غمگسارست و هم رای زن”

فردوسی :
چنان دان که چاره نباشد ز جفت/ز پوشیدن و خورد و جای نهفت

اگر پارسا باشد و رای زن/یکی گنج باشد پر آگنده زن به ویژه که باشد

به بالا بلند/فرو هشته تا پای مشکین کمند

خردمند و هوشیار و با رای و شرم/سخن گفتنش خوب و آوای نرم

برین سان زنی داشت پر مایه شاه/به بالای سرو و به دیدار ماه در

تایید میشه منم تحقیق کردم دیدم در مورد صحت اونا اختلاف نظر وجود دارد . ولی هیچ کس نمی تواند نژاد پرست و ضد ترک و ضد عرب بودن فردوسی رو انکار کنه . مولانا و حافظ و سعدی خیلی از فردوسی بهترند .

دوستان من يه زماني هر روز Little Big Planet آنلاين مي زدم و اونجا پر دختر بود .

بسه بابا! آدم عزا می گیره وقتی فکر می کنه حتی به خارج هم مهاجرت کنه بیاد فروم های ایرانی حالش بد می شه...
سه خط خبر اینهمه فشار داشت؟
اگه ما روشن فکریم شما هم مال 1400 سال پیشید.

تایید میشه منم تحقیق کردم دیدم در مورد صحت اونا اختلاف نظر وجود دارد . ولی هیچ کس نمی تواند نژاد پرست و ضد ترک و ضد عرب بودن فردوسی رو انکار کنه . مولانا و حافظ و سعدی خیلی از فردوسی بهترند .
هیچ اختلافی هم وجود نداره این بیت "زنان را ستایی..." در هیچ شاهنامه ای معتبر حتی نامعتبر وجود نداره و تنها جایی که دیده شده کتاب امثال و حکم آقای دهخداــه
اینکه زن از لگن مرد افتاده و بهتره زنت رو تو گونی بزاری کسی نبینه رو به جای گفتار فردوسی جای دیگه دنبالش باید گشت(که اتفاقا خیلی ها هم "اون جای دیگه "رو قبول دارن و روشون هم میشه توی چشم خواهر و مادر خودشون نگاه کنند)

البته این امار مربوط به دخترهای ایران نمیشه.
فاصله ی دختر با پسر در کشورهای غربی،خیلی کمتر هست بنابرین رفتارها و عاداتشون بیشتر شبیه به هم هست.اما،
اما فاصله دختر و پسر در ایران:|مثل فاصله ی دو موجود مختلف از دو جهان مختلف هست.
حالا ربطش رو خودتون دیگه باید متوجه بشید.

فردوسی بزرگ: “ز پاکی و از پارسایی زن/که هم غمگسارست و هم رای زن”

فردوسی :
چنان دان که چاره نباشد ز جفت/ز پوشیدن و خورد و جای نهفت

اگر پارسا باشد و رای زن/یکی گنج باشد پر آگنده زن به ویژه که باشد

به بالا بلند/فرو هشته تا پای مشکین کمند

خردمند و هوشیار و با رای و شرم/سخن گفتنش خوب و آوای نرم

برین سان زنی داشت پر مایه شاه/به بالای سرو و به دیدار ماه در
واقعا که جا داره بگم :
چه جالب نمیدونستم حالا یک سوال استاد
الان این شعر مال فردوسی نیست و اومدی میگی متاسفانه این شعر زشت رو به اون بنده خدا نسبت دادن در واقع خودت هم از اینکه این شعر به فردوسی نسبت داده شده ناراحتی به خاطر اینکه متنش رو توهین میدونی و سعی در تصحیح اشتباه من داشتی . حالا به نظرت اگه این شعر رو من گفته باشم عقیدم محترمه؟ هنوز هم اعتقاد داری همه عقاید هر چند مسخره تاریخ گذشته باشند محترم هستند و باید بهشون اجازه توجیح داد؟

آخرین ویرایش:
اخه مگه اینجا کلاس ادبیات هی واسه همدیگه شعر میخونید بسه دیگه ...
خیلی خوشحالم از اینکه جامعه گیمر زنان هم داره تعدادش زیاد میشه البته فکرنمیکنم این امار ایران رو هم شامل بشه ولی خب ایشالا یه روزی بشه ...

اگه زن بره بشینه پای بازی کی غذا مپزه ,کی ظرفا رو میشوره ,کی لباسارو میشوره ,کی خرید میکنه ,کی پشت تلفن دو ساعت غیبت میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)x)x)x

حالا به نظرت اگه این شعر رو من گفته باشم
عقیدم محترمه؟ هنوز هم اعتقاد داری همه عقاید هر چند مسخره تاریخ گذشته باشند محترم هستند؟
از نظر من این عقاید مفت هم نمیرزه اما از نظر حق آزادی بیان نباید حذف بشن,قبول؟
سعی در تصحیح اشتباه من داشتی
ببین اگه من به جای توضیح میومدم فحش میدادم که چرا به فردوسی چنین چیزی رو گفتی و بعد پستتو پاک میکردم مشکل حل میشد؟

آقا من کلا علاه خاصی به سری بازیای سیمز دارم:دی

کاملا هم مذکرم:دیاین رو مطمئنم:دی

خب عجیبه؟عجیب نیست:دی یکیم مونث دوست داره بره سی او دی بازی کنه،دمشم گرم بره بازی کنه:دی پ.ن:من سی او دی دوست ندارم:|:دی الان عجیبه؟نیست:دی

---
آقا به هیشکی ربطی نداره هرکی شیکا میکنه،والا بازی کردن شخص به کس دیگه ای ضرری نمیزنه یا چمیدونم واسه سلامت جامعه(!)ضرری نداره
کلا موندم شوما تو چی سیر میکنی اثن چی تو مخته همچین حرفای مضحکی رو تو قرن 21 میگی عزیز دل:دی
طالبان نمیزارن دختره بره درس بخونه میگن پسره میبینه واسه سلامت جامعه(!)بده،خو دختره بره بازی کنه پسره میبینه که واسه سلامت جامعه(!)بد باشه؟:دی

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or