دختران گیمر(Women)تقریبا نصف جامعه گیمر ها را تشکیل می دهند!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

amir xboxi

کاربر سایت
1370964110000-AP-Xbox-Showcase-Event-1306111130_x-large.jpg

یک گزارش جدید از گروه ESA بیان می کند که سهم دختران بالغ گیمر بیشتر از جمعیت پسران 17 سال و پایین تر از ان شده است!! بنا به گزارش جدید The Entertainment Software Association حدود 45 درصد از جامعه گیمران را دختران تشکیل میدهند. این امار مربوط به سال 2013 است. دختران بالغ جامعه گیمر حدود 31 درصد و پسران 17 ساله و کمتر 19 درصد از جامعه ما گیمران را تشکیل می دهند.این موضوع طی یک نظرسنجی از خانوداه های بیش از 2000 کشور هم ثابت شده است. همچنین 52 درصد از پدر و مادر ها اعتقاد دارند که گیم بخش موثر و مفیدی از زندگی فرزندانشان است.

منبع

Last edited by a moderator:
نمی دونم می تونم همچین پستی بدم یا نه ولی آزادی بیان به معنای آزادی Racism و تبعیض جنسیتی و .. نیست . آزادی بیان به معنای آزادی اندیشه هست ، و هر مکتبی که اندیشه رو محدود کنه جز آزادی بیان نمی تونه قرار بگیره ، برای همین Racism و تبعیض نژادی جرم هست . اینا جرم مدنی هست و ثابت شدست پس پافشاری نکنین روی چیزی که صرف بدفهمی نمی خواین قبولش کنین .

تکبیررررر!!!

جناب ارشیا، واقعا تکبیر هم داره، من یه پست گذاشتم که دیدم حذف شد. بهترین شکل نوشتن، همینه! من که نگفتم دخترها گیمر نیستن، هستن، گیم هم پسر و دختر نداره، توی فامیل ما هم هست (البته به نسبت 1 به 10) ولی در هیچ جای جهان (ایران که دیگه جای خود دارد) تعدادشون برابر پسرها نیست (حتی تقریبا!!!) تازه این کسایی (THE MEN WHO STARE AT WOMEN'S MOVEMENT) که شعار میدن که فلان دختر همه پسرها را تو فلان بازی لوله میکنه و از این حرف ها، ازشون میخوام بپرسم توی 10 گیمر برتر، اصلا نه، توی 100 گیمر برتر جهان چنتاشون Girl هستن؟؟؟
خواهشا به جای سانسور پست ها به بهانه های واهی ببینید چی نوشتیم بعد پاکش کنید!!!!

نمی دونم می تونم همچین پستی بدم یا نه ولی آزادی بیان به معنای آزادی Racism و تبعیض جنسیتی و .. نیست . آزادی بیان به معنای آزادی اندیشه هست ، و هر مکتبی که اندیشه رو محدود کنه جز آزادی بیان نمی تونه قرار بگیره ، برای همین Racism و تبعیض نژادی جرم هست . اینا جرم مدنی هست و ثابت شدست پس پافشاری نکنین روی چیزی که صرف بدفهمی نمی خواین قبولش کنین .
چه جالب :|
Westboro Baptist Church - Wikipedia, the free encyclopedia

یعنی این باورنکردنی هست که توی آفریقا که هنوز کشت و کشتار سنت محسوب میشه تبعیض جنسی داره از بین میره هنوز توی ایران که ادعامون هست که با فرهنگ ترین کشور هستیم این هنوز وجود داره. قشنگ ترش اینجاست که این رو آزادی بیان میدونن. موندم این فقر فرهنگی فقط به خاطر حمله ی اعراب و مغول ها و قجرها و ... به ایران هست یا از همون اول این مشکل وجود داشته.
فکر میکردم این تاپیک دو روزه ناپدید بشه چون اصلا چیزی بحث برانگیزی نیست و این تابلو هست که درصد بالایی از گیمر ها رو دختران تشکیل میدم بعد میبینیم بعد از سه روز هنوز اول خبرهاست.
کسایی که میگن این درسته ولی نه توی ایران، این مشکلاتی که برای زنان و دختران توی ایران هست باورنکردنیه که ما همین قدر هم دختر گیمر داریم. من خواهرم رفته DarkSiders 2 بگیره فروشنده میگه به دردت نمیخوره میخواد بهش بازی باربی بندازه. دوست عزیزی که فقط یه اکانت درست کردی تا هر نوع حرف exism$ بزنی، برو کانال یوتیوب والو، یه دختر جز 3 نفر برتر توی Counter-Strike هست. مگه اینکه اون هم بازی "دخترونه" باشه.
حرف ها زیاده که آدم بخواد بگه، این دل پر از حرف نگفته هست ولی اینجا جاش نیست.
چه جالب همه کسایی که توی بازی سنتر هستن دنباله روی این کلیسا هستن:| واقعا تاسف آور وقتی کسی کم میاره، روی میاره به عوام فریبی. این چه ربطی به این تاپیک و بحث داره؟ یکم دیگه کار به جایی میرسه که برامون شواهد از نقض حقوق بشر توی آمریکا میزارن که بفهمیم دختر گیمر وجود خارجی نداره.:| واقعا متاسفم:|

فقط توی ساختمون من بدبخت چهارتا دختر گیمر تیر هست تا می فهمن بازی گرفتم باهم دعوا میکنند که بازی رو ازمن بگیرند:(( همه هم ازدمPS3دارنb-)همه همسن خودم :dیعنی نابود شدم( به قول اقای همساده)

چه جالب همه کسایی که توی بازی سنتر هستن دنباله روی این کلیسا هستن
:|
واقعا تاسف آور وقتی کسی کم میاره، روی میاره به عوام فریبی. این چه ربطی به این تاپیک و بحث داره؟ یکم دیگه کار به جایی میرسه که برامون شواهد از نقض حقوق بشر توی آمریکا میزارن که بفهمیم دختر گیمر وجود خارجی نداره.
:|
واقعا متاسفم
اصلا من کاری به تعداد گیمر های دختر یا نوب حرفه ایش ندارم
یه نفر یه حرفی زده(که اتفاقا" تفکر غالب جامعه هست) و بجای گفتگو و قانع کردن اون که حرفش اشتباهه; حرفش حذف شده خب این خلاف شعور و اصول آزادی عقیدست
امیدوارم روزی برسه که اصول گفتمان آزاد رو ظاهری قبول نکنیم و فقط ادای فرهنگ رو در نیاریم .اینکه هرکس هر مخالف زد رو حذف کنیم(یا توهین کنیم و لقب فریبکار و غیره نسبت بدیم) برمیگرده به همون فرهنگ اعراب و مغول

من این تاپیک رو دنبال نمیکردم و فقط پست اول رو خونده بودم ولی الان یه سری کامنت ها رو دیدم ، واقعا تعجب میکنم که چطور بعضیا به خودشون اجازه میدن در مورد همه چی نظر بدن و اسمشو میذارن آزادی بیان و در قبالش از ناظم انجمن و بقیه دوستان احترام میخوان؟!!!!
نباید ناراحت بشیم اگه کسی بهمون گفت فقر فرهنگی داریم چون این واقعتیه که نمونه هایی از اون رو همینجا میشه دید.
کدوم دختری در مورد اینکه شما چی بازی میکنید یا چطور بازی میکنید نظر داده که به راحتی این اجازه رو به خودتون میدید در مورد همه چی نظر بدید؟ اینکه یه دختری اگه Angry Birds بازی میکنه یا BF3 به شما چه؟
بطور کلی نگاه کنیم با این عقاید ، این شرایط اجتماعی ، سیاسی و ... حاکم واقعا از سر عده ای هم زیاده !
من که یه پسرم واقعا متاسف شدم از کامنت های یه عده و اگه اختیاراتی داشتم مک آدرسشون رو بن میکردم تا دیگه شاهد چنین تفکراتی نباشیم.

من این تاپیک رو دنبال نمیکردم و فقط پست اول رو خونده بودم ولی الان یه سری کامنت ها رو دیدم ، واقعا تعجب میکنم که چطور بعضیا به خودشون اجازه میدن در مورد همه چی نظر بدن و اسمشو میذارن آزادی بیان و در قبالش از ناظم انجمن و بقیه دوستان احترام میخوان؟!!!!
نباید ناراحت بشیم اگه کسی بهمون گفت فقر فرهنگی داریم چون این واقعتیه که نمونه هایی از اون رو همینجا میشه دید.
کدوم دختری در مورد اینکه شما چی بازی میکنید یا چطور بازی میکنید نظر داده که به راحتی این اجازه رو به خودتون میدید در مورد همه چی نظر بدید؟ اینکه یه دختری اگه Angry Birds بازی میکنه یا BF3 به شما چه؟
بطور کلی نگاه کنیم با این عقاید ، این شرایط اجتماعی ، سیاسی و ... حاکم واقعا از سر عده ای هم زیاده !
من که یه پسرم واقعا متاسف شدم از کامنت های یه عده و اگه اختیاراتی داشتم مک آدرسشون رو بن میکردم تا دیگه شاهد چنین تفکراتی نباشیم.

داداش، بی خیال. انگار بعضیهاتون خیلی جدی گرفتین، به اینجا در اصطلاح ادیبان ایرانی (نه خارجی) میگن تالار گفتگو، همه میان کامنت میزارن یه خورده هم میخندیم. اصلا کیه که از گیمر خانوم استقبال نکنه، من خودم ترجیح میدهم یه بازی را با یک Girlfrien...d بازی کنم تا یه Boyfriend :x
اتفاقا این خاله من که تقریبا هم سن خودمه، کلی من را مسخره میکنه که چرا از NBA2k اینقدر خوشت میاد. مگه من جرات دارم بهش حرفی بزنم!!!!! در ضمن دوست گرامی من AngryBird را یه بازی پسرانه میدونم و خودم خیلی باهاش حال میکنم.!!!! :d

حالا دعوا نکنید دیگه گیم که دختر پسر نداره ولی چند وقت پیش یه پیامک به دستم رسید با این مضمون:بدترین ضربه ای که یه دختر میخوره خیانته ولی بدترین ضربه ای که یه پسر میخوره وقتیه که میفهمه سیستمش بازی مورد علاقشو ساپورت نمیکن:dه:d

در ادامه تاپیک خواهیم دید که یک سری اعلام میکنن تفکراتی مثل درست دونستن pedophilia هم برای خودش عقیدست و بایستی بهش احترام گذاشت.

زنان را بود بس همین یک هنر ....//////////.... نشینند و زایند شیران یل

اقای ناظم حتما بیا اینو هم پاک .فهمیدیم خیلی روشن فکری
هر چی به مذاقشان خوش نمیاد پاک می کنن .مگه ما به کسی توهین کردیم , فقط نظرمونو گفتیم و کسی حق نداره حذفش کنه .

- - -ویرایش - - -

اصلا من کاری به تعداد گیمر های دختر یا نوب حرفه ایش ندارم
یه نفر یه حرفی زده(که اتفاقا" تفکر غالب جامعه هست) و بجای گفتگو و قانع کردن اون که حرفش اشتباهه; حرفش حذف شده خب این خلاف شعور و اصول آزادی عقیدست
امیدوارم روزی برسه که اصول گفتمان آزاد رو ظاهری قبول نکنیم و فقط ادای فرهنگ رو در نیاریم .اینکه هرکس هر مخالف زد رو حذف کنیم(یا توهین کنیم و لقب فریبکار و غیره نسبت بدیم) برمیگرده به همون فرهنگ اعراب و مغول

ناراحت نباش تقصیر ما نیست تقصیر اون آقایی هست یه عده زورگو رو واسه انجمن ناظر کرده .

- - -ویرایش - - -

ما فقط نظرمونو میگیم و کسی حق نداره به ما توهین کنه یا نظرمونو حذف کنه .

آخرین ویرایش:
زنان را بود بس همین یک هنر نشینند و زایند شیران یل

اقای ناظم حتما بیا اینو هم پاک .فهمیدیم خیلی روشن فکری

تشکر از شما شیر یل عزیز که پنجه های طلاییتون رو بر روی کیبورد نواختید و ما را از فضیلت خویش بهره مند ساختید.

زنان را بود بس همین یک هنر ....//////////.... نشینند و زایند شیران یل

ناراحت نباش تقصیر ما نیست تقصیر اون آقایی هست یه عده زورگو رو واسه انجمن ناظر کرده .

- - -ویرایش - - -

ما فقط نظرمونو میگیم و کسی حق نداره به ما توهین کنه یا نظرمونو حذف کنه .

منم نظرم اینه که شما اصلا در حدی نیستی که بخوای نظر بدی و پست منو نقل قول کنی یا بخوای به کیوان و بقیه ی ناظم ها تیکه بندازی. نظرم رو گفتم شما هم اصلا حق نداری توهین کنی چون نظر من هست. اگه هم بهت برخورد واسم مهم نیست چون نظر من اینه.
نه شما نه بقیه حق ندارید بیاد اینجا نظرات گران بهای دوران انسان های نخستین خودتونو به اشتراک بذارید. تازه بهتون لطف کردن که فقط نظرتون رو پاک کردن. اگه من بودم کلا میفرستادمتون تعطیلات.

تشکر از شما شیر یل عزیز که پنجه های طلاییتون رو بر روی کیبورد نواختید و ما را از فضیلت خویش بهره مند ساختید.

شما خیلی لطف دارید ولی این شعر حکیم فردوسی هست .بهتر است شما اوقات فراغت تان اندکی متون ادبی مطالعه فرمایید .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or