دختران گیمر(Women)تقریبا نصف جامعه گیمر ها را تشکیل می دهند!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

amir xboxi

کاربر سایت
1370964110000-AP-Xbox-Showcase-Event-1306111130_x-large.jpg

یک گزارش جدید از گروه ESA بیان می کند که سهم دختران بالغ گیمر بیشتر از جمعیت پسران 17 سال و پایین تر از ان شده است!! بنا به گزارش جدید The Entertainment Software Association حدود 45 درصد از جامعه گیمران را دختران تشکیل میدهند. این امار مربوط به سال 2013 است. دختران بالغ جامعه گیمر حدود 31 درصد و پسران 17 ساله و کمتر 19 درصد از جامعه ما گیمران را تشکیل می دهند.این موضوع طی یک نظرسنجی از خانوداه های بیش از 2000 کشور هم ثابت شده است. همچنین 52 درصد از پدر و مادر ها اعتقاد دارند که گیم بخش موثر و مفیدی از زندگی فرزندانشان است.

منبع

Last edited by a moderator:
اگه زن بره بشینه پای بازی کی غذا مپزه ,کی ظرفا رو میشوره ,کی لباسارو میشوره ,کی خرید میکنه ,کی پشت تلفن دو ساعت غیبت میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)x)x)x

این دیگه چه عقیده ایه؟الان ماشین ظرف شویی و لباس شویی و خرید تلفنی و شبکه آنلاین اومده که همه ی این کار هایی که شما میگی رو انجام میده:dتازه اگه هیچ کدوم از این وسایل رو نداشته باشن بازم کلی وقت دارن که بازی کنن خوب اونا هم دل دارن:d

یه بار گفتم یه بارم میگم :

زنان را بود بس همین یک هنر ....//////////.... نشینند و زایند شیران یل

ای بابا بس کنید شعر و شاعری و معاشره رو دوستان :d

قربون هر چی دختر گیمر ایرانی هموطن برم :d:bighug:

اگه زن بره بشینه پای بازی کی غذا مپزه ,کی ظرفا رو میشوره ,کی لباسارو میشوره ,کی خرید میکنه ,کی پشت تلفن دو ساعت غیبت میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)x)x)x

الان باور کن زنا چه بازی کنن،چه نکنن در هر صورت نه واست ظرف میشورن،نه غذا درست میکنن واست ،نه لباس میشورن واست،نه خرید میکنن واسه خونت،اون مورد آخرو انجا میدن فقط:biggrin1:
پس الکی خودتو خراب نکن تو فروم واسه اینکه فلانی نباید بازی کنه:biggrin1:

بعضی از پست نه ارزش نگاه کردن داره نه جواب دادن پس خواهشا اینارو ول کنید که حقشون بدبخت و بیچاره بودنه با این نظرات فوق العادشون.

• Like
Reactions: RElady
از ناظم های محترم خواهش میکنم این تاپیک رو قفل کنند چون چیزی برای بحث نداره جزء نظرات گوهربار برخی افراد.
واقعا با وجود بعضی ها شرمم میشه از اینکه بگم منم ایرانی هستم.

• Like
باز مردم میگن برا چی به ایرانیا میگن S*xist.بلک لیست واسه شماها کمه.
واقعا متاســفم.....

• Like
اخه این حرفا چیه اخه این ملت میزنن :|

البته دختر یا پسر نداره همین الان توی xfire و استیم بسیاری دختر گیمر هست فرقی هم با بقیه ندران و مثل پسر ها جدی گیم رو دوست دارن

• Like
تو کل دنیا جنسیت معنی خودش رو از دست داده اینا دارن حرف از شیر نر و باغ وحش اینا میزنن، اینجوری ادامه بدین تا سال آینده فرهنگمون می‌شه 10000 سالِهo:-)

از نظر من این عقاید مفت هم نمیرزه اما از نظر حق آزادی بیان نباید حذف بشن,قبول؟

آزادی بیان آزادی پایمال کردن حق دیگران نیست ، آزادی عقیده شخصی هست . کسی که همچین حرف تبعیض آمیزی می زنه در واقع داره ضد آزادی بیان کار می کنه من یه بار هم گفتم شما ما رو وصل کردی به ناکجا . حالا این دفعه هم وصلمون می کنی حتما مثلث برمودا . این حرف حیطه فردی نداره فقط حیطه اجتماعی هم داره ، مثه این نیست که بگی به خدا اعتقاد ندارم ، مثه اینا نیست که هر نظری برای خودت داشته باشی به دیگری دخلی نداشته باشه ، تو داری درباره دیگری نظر می دی پس باید حقوق متقابل رو رعایت کنی . آزادی شخصی فرق داره با آزادی اجتماعی ، شما آزادی بیان رو هنوز درست نفهمیدی منم قصد نصیحت کردن ندارم البته جبهه نگیرید .

------------------------------

فردوسی هم اون بیت رو چه راست چه دروغ گفته باشه شاعر 800 900 سال پیش هست و اگر قراره هنوزم مثه اون موقع فکر کنیم خب بیاین بریم تو غار زندگی کنیم .

آخرین ویرایش:
  • Like
یه بار گفتم یه بارم میگم :

زنان را بود بس همین یک هنر ....//////////.... نشینند و زایند شیران یل

اینقدر جلو افتاده این تشریف ببرین عربستان زندگی کنین :|
داخل ایران فکر نکنم دخترهای گیمر 5% هم باشن !
البته اینجا عقب افتاده هست دیگه!
نمونش همین دوستان...

• Like
تایید میشه منم تحقیق کردم دیدم در مورد صحت اونا اختلاف نظر وجود دارد . ولی هیچ کس نمی تواند نژاد پرست و ضد ترک و ضد عرب بودن فردوسی رو انکار کنه . مولانا و حافظ و سعدی خیلی از فردوسی بهترند .
ترک ها (همون سلسله های ترک) و عرب ها اون زمان زده بودن پدر ایران رو درآورده بودن. نکنه اون زمان سال 2013 و الان بوده که کشورمون رو نگرفتن که اعتراض علیه متجاوز و ظالم نژاد پرستی به حساب بیاد؟ فردوسی کارش مقاومت علیه بیگانه بود اونم با سلاح ادبیات و شعر. ضمنا خیلی از اشعاری هم که شما می گی برای خودش نیست.
نیازیم نیست یه نفر که از شدت تنفر سنگ عرب رو به سینه می زنه در مورد ادبیات پارسی نظر خاصی بده.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or