بدبختانه مفت نمی ارزه مخابرات با این طرحاش به نظر من اگه سرویس داری هنوز نخر مفت نمی ارزه هم حجم های که میده بدرد نمی خوره هم نه شبانه داره مثل قبل و هم ترافیک زماندار در مجموع دزد تر از همه خودشه چون با خودش میگه مردم مجبورن اینا هم دست نمی زنن به سرویساشون خدا لعنتشون کنهحالا میخام برم ۸ مگ از مخابرات بگیرم ببینم چی میشه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
این اعداد ماله دان استریم یا آپ استریم؟مثلا چه کار خاصی باید کرد
snr margin راحتتره میدونی بالای 6 نرماله و جواب میگیری و خود تی پی لینک میگه 10
ولی snr یه ریت دیگه داره
10dB and below is bad
11db – 20dB is OK
20dB – 28dB is excellent
29dB and above is outstanding
میگه زیر 10 داغونه
11 تا20 اوکی
20-28 خیلی خوبه
29 به بالا عالیه
اول تنظیمات مودم رو چک کنید ببینید روی اون سرعتی ک خریدید هستدوستان من مخابرات هستم و سرعت دانلودم كه دو سه ماهي ميشه بين 1.5 مگابايت هستش، امروز شده فقط در حد 300 كيلوبايت. مشكل از چيه؟
اول تنظیمات مودم رو چک کنید ببینید روی اون سرعتی ک خریدید هست
اگه بود نویز دارید:
راهنمای بررسی عوامل نویز
زنگ بزنید ispتون ببنید مشکل از شماس یا اونا
توی مرورگرتون 192.168.1.1 رو بزنیدشرمنده داداش من مبتديم. سرعتشو را بايد چجوري بفهمم؟
البته من امروز به مخابرات زنگ زدم و گفتم مودمم بعد ده دقيقه ديگه به نت وصل نميشه و اونا هم گفتن احتمالا اشكال از خود مودم هستش ولي براي اطمينان مودمو خاموش روشن كردن كه البته درست نشد و از اون موقع ديگه سرعت دانلودش كم شده.
نمیدونم حماقت تا چه حد اخه؟سلام
بالاخره بعد از 7-8 سال اینترنت مخابرات رو روز چهارشنبه جمعآوری کردم.
چند نکته در خصوص مخابرات اینجا (اهواز):
1) بعد از تموم شدن حجم الان فقط اون 500 سایتی که اسمشون اعلام شده بود باز میشن. برای باقی سایتها صفحه شارژ اکانت لود میشه.
2) امکان خرید 1 گیگ حجم اضافه وجود نداره. حجم اضافه از 3 گیگ شروع میشه:
![]()
3) برای جمعآوری بهشون گفتم یکی از علتها نبود دانلود رایگان شبانه اس. مسئول فروششون گفت که دانلود شبانه خلافه.
فصل الخطاب:
«توصیهی اکید من به جوانان، دوری از اینترنت مخابرات است.»
اون فکر کنم خیلی طول میکشه تا جواب بدن،بهتره زنگ بزنید یا اگه مثل های وب یا شاتل چت آنلاین داره چت کنید با کارشناس هاشوننت 8 مگابیت پارس انلاین گرفتم سرعت دانلودش مکسیموم 400ه، از طریق سایتش بشون پیام دادن، جواب ندن تا شب، زنگ می زنم ببینم چهگندی زدن اینا باز
اسپید تست الان من : پینگ به تهران دفعه اول 35 دفعه دوم 170 (نوسانو عشق است،نت نیست که دستگاه وزنه فنره ماشالله)
دانلود من دفعه اول 0.1 مگابیت، دفعه دوم 0.7 مگابیت
البته دفعه اول اول که دی سی خورد اصن
کسی تا حالا از سایتش جواب گرفته ؟ اون بخش کانتکت آس رو میگم
باز خوبه شما دستتون باز ما چی که فقط می تونیم از مخابرات بگیریم من که به شخصه هنوز از قبل دارم فعلا اگه سرویس خوب دادن تمدید می کنم و گرنه چمع می کنم بدون اینترنت بهتره تا پول مفت بودم واسه اینترنتی که مثل دای لاپ و حجم های مزخرفشوننمیدونم حماقت تا چه حد اخه؟
مخابرات یکی از بهترین سرویس دهنده ها بود.
بعدش خصوصی شد دادن به 2020 .
الانم شبانه رو حذف کردن و سرعت ها و حجم ها هم رو فاتحه ش رو خوندن.
منم تخلیه کردم رفتم سراغ یه شرکت دیگه. همینطوری دارن مشتری رو از دست میدن.
میخاستی بهشون بگی اگه خلاف قانون چرا سرویس های دیگه شبانه گذاشتن و هم حجمی که میدن بالاست می خواستی بگید دارید دزدی می کنید خلاف نیست اون وقت شبانه خلافسلام
بالاخره بعد از 7-8 سال اینترنت مخابرات رو روز چهارشنبه جمعآوری کردم.
چند نکته در خصوص مخابرات اینجا (اهواز):
1) بعد از تموم شدن حجم الان فقط اون 500 سایتی که اسمشون اعلام شده بود باز میشن. برای باقی سایتها صفحه شارژ اکانت لود میشه.
2) امکان خرید 1 گیگ حجم اضافه وجود نداره. حجم اضافه از 3 گیگ شروع میشه:
![]()
3) برای جمعآوری بهشون گفتم یکی از علتها نبود دانلود رایگان شبانه اس. مسئول فروششون گفت که دانلود شبانه خلافه.
فصل الخطاب:
«توصیهی اکید من به جوانان، دوری از اینترنت مخابرات است.»