خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
جک نگو بابا ماهی ۸ گیگ کجام بزارم ۱۰ تومن بدم (۷۰ تومن ۶ ماه) بعده ۸ گیگ محدودم کنن که حجم بخرم گرون تر در میاد مرد مومن...
شرکتا دارن ۱ ترا + شبانه میدن .... اسیاتک شبانه هم نداره که ادم بگه طرح خوبیه

این دوستمون sarcasm/ رو نزاشته شما انگار بد برداشت کردی...

شما مثه اینکه از وضعیت جدید راضی هستید،50 تومن برای شما پول نیست ولی برای من پوله،شما بازیه 40 گیگی دانلود میکنی بعد برات نصفش حساب میشه خوشحال میشی؟ من دیگه حرفی ندارم،به غیر ایران همه جا نت نامحدوده،نامحدود هم نباشه ترافیک منصفانش خیلی زیاده،شما از محدودیت لذت ببر اخوی
ناموسن 50 تومن که دیگه پولی نیست....
سرویسای 80 تومنی هم خوب شده خدایی ...
تنها مشکل الان دیگه زیرساختاس که حداکثر سرعت قابل دستیابی رو خیلی جاها محدود می کنه ...
من خودم الان 700 متر بیشتر با مخابرات فاصله ندارم ولی attenuation بین 30-31 هست که به نظرم زیاد هست...

• Like
Reactions: tails
شما مثه اینکه از وضعیت جدید راضی هستید،50 تومن برای شما پول نیست ولی برای من پوله،شما بازیه 40 گیگی دانلود میکنی بعد برات نصفش حساب میشه خوشحال میشی؟ من دیگه حرفی ندارم،به غیر ایران همه جا نت نامحدوده،نامحدود هم نباشه ترافیک منصفانش خیلی زیاده،شما از محدودیت لذت ببر اخوی

برای من از نظر هزینه خیلی فرق نکرده
چون تا قبل این بسته ی قرمز 3 ماهه میخریدم با 90گیگ ترافیک (سه تا فشفشه ی 30 گیگ) به قیمت 100 تومن اما همیشه کم می اومد و باید 30-40 تومن یه فشفشه یک ماهه ی دیگه میخریدم بعدش هم اگه میشد فشفشه ی دو هفته ای، یک هفته ای میخریدم ولی بیشتر اوقات که باقی مانده ی اعتبار کمتر از یک هفته میشد(بعد از خرید فشفشه ی اضافه 30 روزه) ناچار میشدم دوباره بسته ی قرمز جدید بگیرم و در نتیجه چند روز از اعتبار قبلی هدر می رفت اما حالا سه ماه شده 150 تومن با همون سرعت و حجم بین الملل ماهانه 130 گیگ که استفاده ی کل خانواده هم در ماه بیشتر از این نمیشه (البته اگه حجم خوری پیش نیاد در این سرویس جدید! باید در آینده قضاوت کرد) در کنار این فشفشه های 50-70 گیگی (بین الملل) های وب هنوز هست که در صورت نیاز میشه خرید و حجم اصلی سرویس رو نگه داشت (در صورتی که در سرویس های قرمز نمیشد چون از اول ترافیک از نوع فشفشه فقط داشتی)

ویرایش:
یک نکته هست البته قبلن سرعت باز بود تا جایی که خط بکشه ولی برای من بیشتر از 8 نمیکشه کلن
و از این نظر شاید برای دوستانی که خط شون بیشتر از 8 بکشه این قضیه صادق نباشه
Sent from my iPhone using Tapatalk

دوستان الان مثلا هم های‌وب وهم پارس آنلاین در سرعت دو مگ ۴۰ گیگ میدن،برا منی که که بیشتر از ترافیک خارج استفاده میکنم های وب با ضریب یک‌چهارم بهتره یا پارس آنلاین با ضریب یک‌دوم؟!!

دوستان الان مثلا هم های‌وب وهم پارس آنلاین در سرعت دو مگ ۴۰ گیگ میدن،برا منی که که بیشتر از ترافیک خارج استفاده میکنم های وب با ضریب یک‌چهارم بهتره یا پارس آنلاین با ضریب یک‌دوم؟!!
از نظر حجم خارج، هر دوشون یکی هستن
از نظر داخلی،های وب هر چقدر مصرف کنی بر 4 تقسیم میکنه ، ولی پارس آنلاین بر 2
در ضمن پارس انلاین هم توسط های وب خریداری شده،اگه دانلود زیاد دارید های وب بسته های فشفشه ی مناسبی داره و برای دانلود خوبه

• Like
Reactions: sajadpacc7
ه

داداش داری برعکس میگی
اگه خارجی مصرف کنی تقسیم بر 4 میشه مثلن برای 8 مگ میشه 130 گیگ بین الملل و داخلی میشه همون 520

در این سرعت میزان حجم بین الملل فرقی نداره (این 40 تا با احتساب ضریب هاست)
ولی داخلی های وب بیشتر میشه
در کل اگه دانلود و استفاده ی زیاد داری بخاطر فشفشه ها هم که شده های وب بهتره

• Like
داداش داری برعکس میگی
اگه خارجی مصرف کنی تقسیم بر 4 میشه مثلن برای 8 مگ میشه 130 گیگ بین الملل و داخلی میشه همون 520

در این سرعت میزان حجم بین الملل فرقی نداره (این 40 تا با احتساب ضریب هاست)
ولی داخلی های وب بیشتر میشه
در کل اگه دانلود و استفاده ی زیاد داری بخاطر فشفشه ها هم که شده های وب بهتره

نه درست گفتم!:|
داخلی هر چقدر مصرف کنی بر 4 تقسیم میشه! آخه چرا باید خارجی رو تقسیم بر 4 کنن؟:Dهمه جا نوشته داخلی:D

نه درست گفتم!:|
داخلی هر چقدر مصرف کنی بر 4 تقسیم میشه! آخه چرا باید خارجی رو تقسیم بر 4 کنن؟:Dهمه جا نوشته داخلی:D

توضیح از خود های وب:
ر هر یک از سرویس های زیر سقف حجم ترافیک ماهیانه بر اساس سیاست رعایت مصرف منصفانه (FUP) اعلام شده است که نسبت مصرف ترافیک بین‌الملل به داخلی در آنها ۴ است؛ برای مثال در سرویس «سرعت ثابت 16Mbps» سقف حجم ترافیک ماهیانه (FUP) آن ۱۱۰۰ گیگ است که:
در صورتی که تمایل داشته باشید تماما از ترافیک بین‌المللی استفاده کنید، می توانید ۲۷۵ گیگ ترافیک بین‌الملل استفاده کنید،
یا
در صورتی که تمایل داشته باشید تماما از ترافیک داخلی (لیست سایتهای دارای ترافیک داخلی) استفاده کنید، می توانید ۱۱۰۰ گیگ ترافیک داخلی استفاده کنید،

یعنی اینکه برای داخلی تقسیم حجم به ضریب 4 وجود نداره
برای بین الملل هست

• Like
در ضمن پارس انلاین هم توسط های وب خریداری شده،اگه دانلود زیاد دارید های وب بسته های فشفشه ی مناسبی داره و برای دانلود خوبه
توضیح از خود های وب:
ر هر یک از سرویس های زیر سقف حجم ترافیک ماهیانه بر اساس سیاست رعایت مصرف منصفانه (FUP) اعلام شده است که نسبت مصرف ترافیک بین‌الملل به داخلی در آنها ۴ است؛ برای مثال در سرویس «سرعت ثابت 16Mbps» سقف حجم ترافیک ماهیانه (FUP) آن ۱۱۰۰ گیگ است که:
در صورتی که تمایل داشته باشید تماما از ترافیک بین‌المللی استفاده کنید، می توانید ۲۷۵ گیگ ترافیک بین‌الملل استفاده کنید،
یا
در صورتی که تمایل داشته باشید تماما از ترافیک داخلی (لیست سایتهای دارای ترافیک داخلی) استفاده کنید، می توانید ۱۱۰۰ گیگ ترافیک داخلی استفاده کنید،

برای بین الملل هست

منظور های‌وب رو متوجه نشدید شما....
درسته که شما میتونید در سرویس ۱۶ مگ ۱۱۰۰ گیگ رو فقط داخلی مصرف کنی ولی وقتی کل ۱۱۰۰ رو فقط داخلی مصرف کردی ترافیک خارجت صفر میشه، برای مثال اگه شما ۴ گیگ از ترافیک داخل دانلود کنی یک گیگ هم از ترافیک خارجت کم میشه...
د فشفشفه هم خیلی گرونه. من الان با 4g ایرانسل با ۲هزار تومن ۴۰ گیگ میگیرم اگه بخوام فشفشه بخرم میشه ۸۵۰۰ تومن!

های وب در سرویس ۲ مگ ترافیک هرماه ۱۶۰ گیگ هستش که در سه ماه میشه ۴۸۰ گیگ. آیا اگر سرویس سه ماهه خریداری کنیم ۴۸۰ گیگ رو یکجا میدن یا هر ماه ۱۶۰ گیگ داده میشه؟

توضیح از خود های وب:
یا

برای بین الملل هست

ای خدا~X(
شما میگی:
داخلی: 100مگ=100مگ
بین الملل:100مگ=25مگ=))

من میگم:
داخلی:100مگ=25مگ
بین الملل=100مگ=100مگ
چرا متوجه نمیشید منظور های وب رو:D

ای خدا~X(
شما میگی:
داخلی: 100مگ=100مگ
بین الملل:100مگ=25مگ=))

من میگم:
داخلی:100مگ=25مگ
بین الملل=100مگ=100مگ
چرا متوجه نمیشید منظور های وب رو:D

[="mahan.

و:D[/QUOTE]

من همچین حرفی نزدم
گفتم که ترافیکی که دریافت میکنی تقسیم بر 4 میشه با فرض تمامن استفاده از بین الملل
این مثال هم های وب زده برای 16 مگ : ( بصورت ترکیبی از ترافیک داخلی و بین‌الملل استفاده کنید، به هر نسبت دلخواه؛ برای مثال ۲۰۰ گیگ ترافیک بین‌الملل به همراه ۳۰۰ گیگ ترافیک داخلی استفاده کنید.) یعنی هر گیگ بین الملل معادل 4 گیگ داخلی کم میکنه و اینکه شما نوشتید (بین الملل=100مگ=100مگ) درست نیست ، توی پنل ترافیک کل نوشته میشه

رقابت در صدر جدول خیلی حساسه:D
jb45_d.jpg

• Like
[="mahan.

و:D

من همچین حرفی نزدم
گفتم که ترافیکی که دریافت میکنی تقسیم بر 4 میشه با فرض تمامن استفاده از بین الملل
این مثال هم های وب زده برای 16 مگ : ( بصورت ترکیبی از ترافیک داخلی و بین‌الملل استفاده کنید، به هر نسبت دلخواه؛ برای مثال ۲۰۰ گیگ ترافیک بین‌الملل به همراه ۳۰۰ گیگ ترافیک داخلی استفاده کنید.) یعنی هر گیگ بین الملل معادل 4 گیگ داخلی کم میکنه و اینکه شما نوشتید (بین الملل=100مگ=100مگ) درست نیست ، توی پنل ترافیک کل نوشته میشه

Sent from my iPhone using Tapatalk[/QUOTE]
ای بابا،شما هر چقدر استفاده کنی، همونقدر کم میشه(بین الملل)، مثلا 100 مگ مصرف کنی 100 مگ کم میکنه
از اون 500 تا سایت هم دانلود کنی، یک چهارم حساب میکنه:
1 گیگ داخلی=4گیگ بین الملل
الان من 2مگ گرفتم،40 گیگ حداکثر بین الملل بهم داده و تو پنلم زده 40گیگ،از چقدر که مصرف کنم هونقدر کم میشه ولی اگه از 500تا سایت منتخب(ترافیک داخلی) مثلا 100 مگ دانلود کنم 25 مگ کم میکنه!واقعا چیز سختی نیست!

ای بابا،شما هر چقدر استفاده کنی، همونقدر کم میشه(بین الملل)، مثلا 100 مگ مصرف کنی 100 مگ کم میکنه
از اون 500 تا سایت هم دانلود کنی، یک چهارم حساب میکنه:
1 گیگ داخلی=4گیگ بین الملل
الان من 2مگ گرفتم،40 گیگ حداکثر بین الملل بهم داده و تو پنلم زده 40گیگ،از چقدر که مصرف کنم هونقدر کم میشه ولی اگه از 500تا سایت منتخب(ترافیک داخلی) مثلا 100 مگ دانلود کنم 25 مگ کم میکنه!واقعا چیز سختی نیست!
من متنارو کامل نخوندم ولی حرف اون دوستمون اینه که های وب ترافیک داخلیو توی پنل میزنه بنابراین شما 1گیگ بین الملل مصرف کنی داخل پنل 4 گیگ کم میشه
یعنی منی که سرویس 8مگ های وبو گرفتم که 130 گیگ بین الملل داره تو پنلم زد 520 گیگ با مصرف هر گیگ بین الملل هم 4گیگ ازش کم میشد
اگه درست متوجه شده باشم نه شما اشتباه میگی نه اون دوستمون روش کاری سرویس دهنده هاتون فرق داره :D

_______________________________________________________________________________________________

سرویسای دیده بان به شدت وسوسه کنندس تو سرعت 16 با دوتا رقیب دیگش تفاوت زیادی نداره ولی تو سرویسای 3و4و8مگ حجم خیلی مناسبی میده + شبانش از 12 شروع میشه
عجیبه آسیاتک هنوز که هنوزه سرویساشو تغییر نداده تا الان مطمئنا عده زیادی از مشترکینشو از دست داده همینجا هم فکر کنم خیلیا از آسیاتک اومده باشن بیرون

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or