خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
شما مثه اینکه از وضعیت جدید راضی هستید،50 تومن برای شما پول نیست ولی برای من پوله،شما بازیه 40 گیگی دانلود میکنی بعد برات نصفش حساب میشه خوشحال میشی؟ من دیگه حرفی ندارم،به غیر ایران همه جا نت نامحدوده،نامحدود هم نباشه ترافیک منصفانش خیلی زیاده،شما از محدودیت لذت ببر اخوی
تو با این وضعیتت پولت به اینترنت نامحدود هم نمی‌رسه، هیچ جای دنیا با ماهی ده تومن بهت اینترنت نامحدود با سرعت بالا نمیدن.
به جای اینکه بیای با فونت بزرگ بنویسی و واسه من لفظ بیای، برو کار کن که لنگ 50 تومن نباشی.

تو با این وضعیتت پولت به اینترنت نامحدود هم نمی‌رسه، هیچ جای دنیا با ماهی ده تومن بهت اینترنت نامحدود با سرعت بالا نمیدن.
به جای اینکه بیای با فونت بزرگ بنویسی و واسه من لفظ بیای، برو کار کن که لنگ 50 تومن نباشی.

من اون همه مشکلات گفتم شما چسبیدی به ظاهر قضیه،من مشکلمو گفتم که شاید مسئولین شرکت های اینترنتی دیدن و یه چاره ای اندیشیدن،من از وضعیت جدید راضی نیستم،این نظر منه،میفهمی؟تو حق دخالت به نظر من نداری! چرا حرفو عوض میکنی؟،تبدیل به لفاظی می کنی؟من گفتم سرعت اومده پایین و سقف ترافیک هم کمه،نگفتم نت نامحدود با ده هزار بدن.
تو فضای مجازی شاخ شدن دیگه خز شده،به شما ربطی نداره من با فونت بزرگ می نویسم یا کوچیک،رییس بازی درنیار.اینجا صاحب داره.
با عرض معذرت از همه و استارتر محترم.
هرچی بنویسید از این به بعد جوابتون رو نمیدم،چون نمیخوام این تاپیک تبدیل به لفاظی بشه.ممنون

من اون همه مشکلات گفتم شما چسبیدی به ظاهر قضیه،من مشکلمو گفتم که شاید مسئولین شرکت های اینترنتی دیدن و یه چاره ای اندیشیدن،من از وضعیت جدید راضی نیستم،این نظر منه،میفهمی؟تو حق دخالت به نظر من نداری! چرا حرفو عوض میکنی؟،تبدیل به لفاظی می کنی؟من گفتم سرعت اومده پایین و سقف ترافیک هم کمه،نگفتم نت نامحدود با ده هزار بدن.
تو فضای مجازی شاخ شدن دیگه خز شده،به شما ربطی نداره من با فونت بزرگ می نویسم یا کوچیک،رییس بازی درنیار.اینجا صاحب داره.
با عرض معذرت از همه و استارتر محترم.
هرچی بنویسید از این به بعد جوابتون رو نمیدم،چون نمیخوام این تاپیک تبدیل به لفاظی بشه.ممنون
فونتت کشت ما رو :)
ولی شما میتونی اینترنت هیبریدی استفاده کنی :) منظورم اینه ماهی 14 تومن بدی نت همراه اول شبانه بگیری که میتونی با این 14 تومن حداقل 700 گیگ دانلود کنی و یه نت با کیفیت سرعت پایین بگیری که کارهای روزمره رو انجام بدی

بسته های دیده بان نت یه مقدار عجیب غریب نیست ؟ هم از نظر حجم ماهانه هم از نظر دانلود شبانه خیلی از بقیه متمایزه !
سرویساش سرعتهای متوسط رو هدف قرار داده از 3 مگ تا 8 مگ
و گر نه 16 مگ الان 1 ترا و امحدود دارن میدن.
اما میگن پشتیبانیش ضعیفه
اینم لیست تعرفه های دیده بان برای کسانی که میخوان بدن
اینم در نظر بگیر یه شرکت تو این سطح نباید یه شماره مشترکین کشوری داشته باشه
هر کی میخواد باید زنگ بزنه تهران
پینگ اعلامی خودشون تو اینستا 140 هست حالا چند بیاد دستت خدا میدونه

http://uupload.ir/files/mn8e_2017-12-29_13-56-39.jpg
mn8e_2017-12-29_13-56-39.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: blue lion
16 مگ گرفتم این سرعت و میده اولش گفتن خط نویز داره بعد که کارشناس اومد نتونست کاری کنه چون سر خط هم همین بود راهی نداره حداقل 8 مگ بده سرعت؟ الان 500 کیوبایت دان میکنم.

اگه بجای 16 رو 8 مگ ببندن ممکنه خود 8 مگ سرعت بده یا ربطی نداره؟

Attachments

• Untitled52100036985.jpg
    Untitled52100036985.jpg
    145.1 KB · مشاهده: 41
آخرین ویرایش:
16 مگ گرفتم این سرعت و میده اولش گفتن خط نویز داره بعد که کارشناس اومد نتونست کاری کنه چون سر خط هم همین بود راهی نداره حداقل 8 مگ بده سرعت؟ الان 500 کیوبایت دان میکنم.

زنگ بزنید ispتون بگید رو 8 ببندش بعد که بستن بگید روی 8 نویز داره یا نه اگه داشت به ترتیب هی بیاید پاین تر 7،6،5

میشه برات بالاتر بست
نگاه کن snr margin ات 12 هست نه snr ات
دیدم شرکتها میگن snr ات رو ببین 12 هست پایینه نمیشه خطو برات بالا بست
ولی این snr margin تفاوت snr واقعی - snr به همگام سازی خطته
پس مشخصه snr ات از این 12 بالاتره
A higher number is better and the numbers bellow 6dB may cause problems. It is easier to understand if your line is in an acceptable SNR level, by using the margin figure, because you don’t need to know the SNR dB value you should have, for the line to perform at a specific speed. You just need to know that above 6 dBs you are doing just fine.
در مورد snr margin نمیشه گفت چند خوبه و هر چه نسبت بالاتر باشه بهتره
ولی بالای 6 db خوبه
SNR margin, line attenuation, ADSL and a slow internet speed
What is considered good DSL Noise margin / SNR ?
اما tplink اینو میگه
Range of Downstream SNR Margin (For reference only)

10dB and below: Bad and difficult to get Synchronization

11dB-30dB: Normal

30dB and above: Outstanding

Range of Downstream Line Attenuation (For reference only)

20dB and below: Outstanding

20dB-45dB: Normal

45dB and above: Poor and may suffer from Internet dropping

آخرین ویرایش:
میشه برات بالاتر بست
نگاه کن snr margin ات 12 هست نه snr ات
دیدم شرکتها میگن snr ات رو ببین 12 هست پایینه نمیشه خطو برات بالا بست
ولی این snr margin تفاوت snr واقعی - snr به همگام سازی خطته
پس مشخصه snr ات از این 12 بالاتره

در مورد snr margin نمیشه گفت چند خوبه و هر چه نسبت بالاتر باشه بهتره
ولی بالای 6 db خوبه
https://www.giantstride.gr/snr-margin-adsl/
همون snr margin مقدار مهم هست خود snr رو که اگر بدونی کار خاصی نمیشه باهاش کرد اون تفاوت هست که میشه معیار بگیریش...

الان چیزی که بته دارن میدن 4 مگابیت هست ولی خطت تا نزدیک 9 مگابیت کشش داره.
SNR Marginت برای این 4 مگابیتی که داری می‌گیری 12ه که خوبه ولی برای سرعت بالاتر ممکنه کمتر بشه ولی هر عددی بالای 6 باشه قابل قبوله.
Line Attenuationت خیلی بالاست که اصلاً به درد سرعت 16 مگابیت، حتی اگه خطت کشش رو داشت، نمی‌خوره. واسه 16 مگابیت دور و بر 20-25 مناسبه. ولی این 38 برای 8 مگابیت در کل بد نیست. ولی هر چی پایینتر باشه LA بهتره.
فعلاً راهی که داری اینه که بگی واست بذارن رو 8 مگ ببینی چی میشه. اگه مشکلی نداشت روی 9 مگ هم چک کنی ولی از اون بالاتر دیگه خطت نمی‌کشه.
قبل از سرویسهای جدید چقدر سرعت داشتی؟
از دیده بان نت در شهرهایی که نمایندگی نداشته باشه هم میشه اشتراک گرفت؟!!
من الان قسمت ثبت نام شمارمو زدم رفت صفحه قیمت های طرح هاشون...
احتمالا تحت پوشش هستی چون من الان چک کردم گفت شیراز تحت پوشش ما نیست و امکان خرید واسم نبود.

• Like
Reactions: sajadpacc7
همون snr margin مقدار مهم هست خود snr رو که اگر بدونی کار خاصی نمیشه باهاش کرد اون تفاوت هست که میشه معیار بگیریش...
مثلا چه کار خاصی باید کرد
snr margin راحتتره میدونی بالای 6 نرماله و جواب میگیری و خود تی پی لینک میگه 10
ولی snr یه ریت دیگه داره
10dB and below is bad
11db – 20dB is OK
20dB – 28dB is excellent
29dB and above is outstanding
میگه زیر 10 داغونه
11 تا20 اوکی
20-28 خیلی خوبه
29 به بالا عالیه

صبانت رو فرستادم جمع آوری
بینوا کارشناس کم مونده بود خواهش کنه تو رو خدا نرو
این خط رو که فرستادم جمع آوری از سال 81 اینترنت صبانت داشت
دنیای رقابت اینه
اگه نجنبی عقب میمونی

من نمیدونم چرا این صبانت لجن و اسیاتک ورشکسته نمیشن ... هرکی میبینم داره ازشون میره

مطمئنم تنها کسایی هنوز تو اینا موندن یا اجباریه یا از دنیا و اخبار عقبن ... نمیدونم اشغال ترین ISP های ایرانن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or