خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
سلام
بالاخره بعد از 7-8 سال اینترنت مخابرات رو روز چهارشنبه جمع‌آوری کردم.
چند نکته در خصوص مخابرات اینجا (اهواز):
1) بعد از تموم شدن حجم الان فقط اون 500 سایتی که اسمشون اعلام شده بود باز میشن. برای باقی سایت‌ها صفحه شارژ اکانت لود میشه.
2) امکان خرید 1 گیگ حجم اضافه وجود نداره. حجم اضافه از 3 گیگ شروع میشه:
vdjr_mokh.png

3) برای جمع‌آوری بهشون گفتم یکی از علت‌ها نبود دانلود رایگان شبانه اس. مسئول فروششون گفت که دانلود شبانه خلافه.
فصل الخطاب:
«توصیه‌ی اکید من به جوانان، دوری از اینترنت مخابرات است.»
میخاستی بهشون بگی اگه خلاف قانون چرا سرویس های دیگه شبانه گذاشتن و هم حجمی که میدن بالاست می خواستی بگید دارید دزدی می کنید خلاف نیست اون وقت شبانه خلاف =))

توی مرورگرتون 192.168.1.1 رو بزنید
بعدش رمز عبور و نام کاربری رو admin بزنید
بعد تو اون صفحه که باز شد نوشته داون استریم اون رو ببینید و دیتا ریتش رو هم ببینید(یه جاش تو همون صفحه نوشته دیتا ریت)(دیتا ریت یعنی سرعتی که مودم شما روش تنظیم شده) ببینید دیتا ریت همون سرعتی که شما خریدید هست یا نه

ممنون داداش

همين كارو كردم و فهميدم كه اشكال از مخابرات بوده و به خاطر همون تماس ديروز سرعت كم شده بوده كه زنگ زدم و درستش كردن

• Like
Reactions: mahan.bs
سلام.
کمبود پهنای باند توی هر مرکز تا یه حدیش طبیعیه...
این فن آوا فقط مشتری جذب کرده و ول کرده به امان خدا...
یعنی کار از کمبود پهنا گذشته به نبود پهنای باند رسیده...
آخه با تک کانکشن 13 کیلوبایت چه میشه کرد؟ من رسما هیچی نمیتونم استریم کنم. ویدیو ها روی 144p هم لود نمیشن. تلگرام و اینستا برای لود کردن هر چیزی کلی زمان میبره. سایت ها لود شدنشون کلی طول میکشه. قابل تحمل نیست.
دیروز جمعه تا حدی قابل تحمل بود ولی امروز که تعطیل نیست و اول هفته س به معنی واقعی کلمه افتضاحه.

6922303289.png

gw7y_untitled.jpg

jw8_untitled1.jpg

اصفهان - مرکز شهید رجایی - سرویس 8 مگ.

آقا از هر جا میگیرید از فن آوا نگیرید. گول حجمشو نخورید. چون اصلا نمیتونید ترافکیشو مصرف کنید.

یعنی آسیاتک رو که به بی کیفیتی میشناسن خیلی بهتر از فن آوا هست برا من. پینگ از آسیاتک بد تره و من تو کانتر پینگم شده 180 که قبلا 140 بود. امروز هم که ماشالا رفته بالای 200

سلام.
آخه با تک کانکشن 13 کیلوبایت چه میشه کرد؟ من رسما هیچی نمیتونم استریم کنم. ویدیو ها روی 144p هم لود نمیشن. تلگرام و اینستا برای لود کردن هر چیزی کلی زمان میبره. سایت ها لود شدنشون کلی طول میکشه. قابل تحمل نیست.
دیروز جمعه تا حدی قابل تحمل بود ولی امروز که تعطیل نیست و اول هفته س به معنی واقعی کلمه افتضاحه.

6922303289.png

gw7y_untitled.jpg

jw8_untitled1.jpg

آقا از هر جا میگیرید از فن آوا نگیرید. گول حجمشو نخورید. چون اصلا نمیتونید ترافکیشو مصرف کنید.

یعنی آسیاتک رو که به بی کیفیتی میشناسن خیلی بهتر از فن آوا هست برا من. پینگ از آسیاتک بد تره و من تو کانتر پینگم شده 180 که قبلا 140 بود. امروز هم که ماشالا رفته بالای 200
سرعت چند مگ گرفتی؟

سلام.

6922303289.png

gw7y_untitled.jpg

jw8_untitled1.jpg

اگه مطمئن هستین که مشکل از سمت شما نیست اول با فن آوا تماس بگیر و اگه درست نشد در سایت 195 شکایت کن

سلام به همه دوستان من میخوام برای خونم اینترنت بگیرم.

زنگ زدم به شاتل گفتن منطقه مخابراتی ما ظرفیتش تکمیله.

به نظر شما کدوم ISP بهتره؟

آسیاتک یا های وب یا ایرانسل؟

تو تهرانم

تو تهرانم
واقعیتاش از منطقه به منطقه فرق داره. ولی اگه فعلا کیفیت مد نظرتون هست. به نظرم یا اسیا تک. یا اگه دانولدر هستین های وب .

تو تهرانم
من های وب دارم،سرعتم همونیه ک خریدم و درسته،پینگمم تو بازی 149 هستش(kill box)
بسته های فشفشه و نیترو هم داره و حجم سرویس هایی که ارائه میده خیلی بالاس نسبت به آسیاتک و اینا
و استفاده از سایت های داخلی هم تقسیم بر 4 میکنه هر جقدر مصرف کنی
بنظرم های وب خیلی بهتره

تو تهرانم
دانلودری یا انلاین بازی؟
اولا ببین تو منطقتون کدوم بهتره
مشخص کن چقدر حجم میخوای و دانلودهات چی هست
و مبلغ پرداختی ماهیانه

• Like
Reactions: bazikhorpcpsp
هر چقد صبر کردم سرویسای اسیاتک عوض نشد الان رفتم سرویس ۸ مگ پارس انلاین رو گرفتم بنظرم خیلی از قبل بهتر شده هزینه هام کمتر شده البته تا وضعیت ایده‌آل خیلی فاصله س

انگار وارد فاز جدیدی از زندگی شدیم...
بدون نگرانی youtube 1080 میبینه آدم برای دانلود یا آپدیت هم منتظر نیستی ساعت 2 بشه بزنی دانلود...
یه خط در میون هم کنترل پنل isp رو باز نمیکنی ببینی چقدر حجم مونده..
دقیقا منم راحت شدم همش یوتیوب و آپارات:D
فعلا بیشتر 40 گیگ موفق نشدم مصرف کنم(بر اساس حداکثر داخلی)
120 گیگ مونده:D

• Like
Reactions: R@OUF

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or