خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
الان چیزی که بته دارن میدن 4 مگابیت هست ولی خطت تا نزدیک 9 مگابیت کشش داره.
SNR Marginت برای این 4 مگابیتی که داری می‌گیری 12ه که خوبه ولی برای سرعت بالاتر ممکنه کمتر بشه ولی هر عددی بالای 6 باشه قابل قبوله.
Line Attenuationت خیلی بالاست که اصلاً به درد سرعت 16 مگابیت، حتی اگه خطت کشش رو داشت، نمی‌خوره. واسه 16 مگابیت دور و بر 20-25 مناسبه. ولی این 38 برای 8 مگابیت در کل بد نیست. ولی هر چی پایینتر باشه LA بهتره.
فعلاً راهی که داری اینه که بگی واست بذارن رو 8 مگ ببینی چی میشه. اگه مشکلی نداشت روی 9 مگ هم چک کنی ولی از اون بالاتر دیگه خطت نمی‌کشه.
قبل از سرویسهای جدید چقدر سرعت داشتی؟

احتمالا تحت پوشش هستی چون من الان چک کردم گفت شیراز تحت پوشش ما نیست و امکان خرید واسم نبود.
اسیاتک هیچی حالیشون نیست
دو بار کارشناس فرستادن اخرم نفهمیدن از چیه فقط با سیمو مودم ور میرفتن دو ساعت تو خونه
اول میگفتن خطت نویز داره از داخله
بعد گفتن از مودمته رفت از بیرون مودم خرید دیدیم از اونم نیست رو دست خودش موند مودمه
اخرش گفتن از مخابراته که گفتن باهاشون صحبت میکنیم درست کنن که معلوم شد پی شو نگرفتن
همینم با بدبختی داره این کیفیت و میده
من که گفتم تخلیه کنن خطو

Sent from my iPhone using Tapatalk

آخرین ویرایش:
حالا میخام برم ۸ مگ از مخابرات بگیرم ببینم چی میشه؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
بدبختانه مفت نمی ارزه مخابرات با این طرحاش به نظر من اگه سرویس داری هنوز نخر مفت نمی ارزه هم حجم های که میده بدرد نمی خوره هم نه شبانه داره مثل قبل و هم ترافیک زماندار در مجموع دزد تر از همه خودشه چون با خودش میگه مردم مجبورن اینا هم دست نمی زنن به سرویساشون خدا لعنتشون کنه

• Like
Reactions: sajadpacc7
مثلا چه کار خاصی باید کرد
snr margin راحتتره میدونی بالای 6 نرماله و جواب میگیری و خود تی پی لینک میگه 10
ولی snr یه ریت دیگه داره
10dB and below is bad
11db – 20dB is OK
20dB – 28dB is excellent
29dB and above is outstanding
میگه زیر 10 داغونه
11 تا20 اوکی
20-28 خیلی خوبه
29 به بالا عالیه
این اعداد ماله دان استریم یا آپ استریم؟

دوستان من مخابرات هستم و سرعت دانلودم كه دو سه ماهي ميشه بين 1.5 مگابايت هستش، امروز شده فقط در حد 300 كيلوبايت. مشكل از چيه؟
اول تنظیمات مودم رو چک کنید ببینید روی اون سرعتی ک خریدید هست
اگه بود نویز دارید:
راهنمای بررسی عوامل نویز
زنگ بزنید ispتون ببنید مشکل از شماس یا اونا

• Like
Reactions: THE BEST BOY
اول تنظیمات مودم رو چک کنید ببینید روی اون سرعتی ک خریدید هست
اگه بود نویز دارید:
راهنمای بررسی عوامل نویز
زنگ بزنید ispتون ببنید مشکل از شماس یا اونا

شرمنده داداش من مبتديم. سرعتشو را بايد چجوري بفهمم؟

البته من امروز به مخابرات زنگ زدم و گفتم مودمم بعد ده دقيقه ديگه به نت وصل نميشه و اونا هم گفتن احتمالا اشكال از خود مودم هستش ولي براي اطمينان مودمو خاموش روشن كردن كه البته درست نشد و از اون موقع ديگه سرعت دانلودش كم شده.

سلام
بالاخره بعد از 7-8 سال اینترنت مخابرات رو روز چهارشنبه جمع‌آوری کردم.
چند نکته در خصوص مخابرات اینجا (اهواز):
1) بعد از تموم شدن حجم الان فقط اون 500 سایتی که اسمشون اعلام شده بود باز میشن. برای باقی سایت‌ها صفحه شارژ اکانت لود میشه.
2) امکان خرید 1 گیگ حجم اضافه وجود نداره. حجم اضافه از 3 گیگ شروع میشه:
vdjr_mokh.png

3) برای جمع‌آوری بهشون گفتم یکی از علت‌ها نبود دانلود رایگان شبانه اس. مسئول فروششون گفت که دانلود شبانه خلافه.
فصل الخطاب:
«توصیه‌ی اکید من به جوانان، دوری از اینترنت مخابرات است.»

شرمنده داداش من مبتديم. سرعتشو را بايد چجوري بفهمم؟

البته من امروز به مخابرات زنگ زدم و گفتم مودمم بعد ده دقيقه ديگه به نت وصل نميشه و اونا هم گفتن احتمالا اشكال از خود مودم هستش ولي براي اطمينان مودمو خاموش روشن كردن كه البته درست نشد و از اون موقع ديگه سرعت دانلودش كم شده.
توی مرورگرتون 192.168.1.1 رو بزنید
بعدش رمز عبور و نام کاربری رو admin بزنید
بعد تو اون صفحه که باز شد نوشته داون استریم اون رو ببینید و دیتا ریتش رو هم ببینید(یه جاش تو همون صفحه نوشته دیتا ریت)(دیتا ریت یعنی سرعتی که مودم شما روش تنظیم شده) ببینید دیتا ریت همون سرعتی که شما خریدید هست یا نه

• Like
Reactions: THE BEST BOY
سلام
بالاخره بعد از 7-8 سال اینترنت مخابرات رو روز چهارشنبه جمع‌آوری کردم.
چند نکته در خصوص مخابرات اینجا (اهواز):
1) بعد از تموم شدن حجم الان فقط اون 500 سایتی که اسمشون اعلام شده بود باز میشن. برای باقی سایت‌ها صفحه شارژ اکانت لود میشه.
2) امکان خرید 1 گیگ حجم اضافه وجود نداره. حجم اضافه از 3 گیگ شروع میشه:
vdjr_mokh.png

3) برای جمع‌آوری بهشون گفتم یکی از علت‌ها نبود دانلود رایگان شبانه اس. مسئول فروششون گفت که دانلود شبانه خلافه.
فصل الخطاب:
«توصیه‌ی اکید من به جوانان، دوری از اینترنت مخابرات است.»
نمیدونم حماقت تا چه حد اخه؟
مخابرات یکی از بهترین سرویس دهنده ها بود.
بعدش خصوصی شد دادن به 2020 .
الانم شبانه رو حذف کردن و سرعت ها و حجم ها هم رو فاتحه ش رو خوندن.
منم تخلیه کردم رفتم سراغ یه شرکت دیگه. همینطوری دارن مشتری رو از دست میدن.

نت 8 مگابیت پارس انلاین گرفتم سرعت دانلودش مکسیموم 400ه، از طریق سایتش بشون پیام دادن، جواب ندن تا شب، زنگ می زنم ببینم چهگندی زدن اینا باز
اسپید تست الان من : پینگ به تهران دفعه اول 35 دفعه دوم 170 (نوسانو عشق است،نت نیست که دستگاه وزنه فنره ماشالله)
دانلود من دفعه اول 0.1 مگابیت، دفعه دوم 0.7 مگابیت
البته دفعه اول اول که دی سی خورد اصن
کسی تا حالا از سایتش جواب گرفته ؟ اون بخش کانتکت آس رو میگم

نت 8 مگابیت پارس انلاین گرفتم سرعت دانلودش مکسیموم 400ه، از طریق سایتش بشون پیام دادن، جواب ندن تا شب، زنگ می زنم ببینم چهگندی زدن اینا باز
اسپید تست الان من : پینگ به تهران دفعه اول 35 دفعه دوم 170 (نوسانو عشق است،نت نیست که دستگاه وزنه فنره ماشالله)
دانلود من دفعه اول 0.1 مگابیت، دفعه دوم 0.7 مگابیت
البته دفعه اول اول که دی سی خورد اصن
کسی تا حالا از سایتش جواب گرفته ؟ اون بخش کانتکت آس رو میگم
اون فکر کنم خیلی طول میکشه تا جواب بدن،بهتره زنگ بزنید یا اگه مثل های وب یا شاتل چت آنلاین داره چت کنید با کارشناس هاشون

• Like
Reactions: Focus Hazy
نمیدونم حماقت تا چه حد اخه؟
مخابرات یکی از بهترین سرویس دهنده ها بود.
بعدش خصوصی شد دادن به 2020 .
الانم شبانه رو حذف کردن و سرعت ها و حجم ها هم رو فاتحه ش رو خوندن.
منم تخلیه کردم رفتم سراغ یه شرکت دیگه. همینطوری دارن مشتری رو از دست میدن.
باز خوبه شما دستتون باز ما چی که فقط می تونیم از مخابرات بگیریم من که به شخصه هنوز از قبل دارم فعلا اگه سرویس خوب دادن تمدید می کنم و گرنه چمع می کنم بدون اینترنت بهتره تا پول مفت بودم واسه اینترنتی که مثل دای لاپ و حجم های مزخرفشون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or