خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
با این سرعتا ۱۰۸۰ هم مگه میشه دید :D
مشکل فیلترینگه که نمیشه با کیفیت مناسب استریم کرد
الان بیشتر از یک ماهه یوتوب تو سرویسای های وب بازه با سرویس 8مگ راحت میشه 1080 دید ولی وقتایی که حواسم نیست فیلترشکن روشنه هم لود شدن ویدئو طولانی تر میشه هم کیفیت پایینتره

انگار وارد فاز جدیدی از زندگی شدیم...
بدون نگرانی youtube 1080 میبینه آدم برای دانلود یا آپدیت هم منتظر نیستی ساعت 2 بشه بزنی دانلود...
یه خط در میون هم کنترل پنل isp رو باز نمیکنی ببینی چقدر حجم مونده..
شما فکر کنم همونایی هستی که دلور از هزار تومن شد 3 هزار میگی گرون شد بعد که شد 2500 میگی اخجون ارزون شد؟؟
شما وایسا ظرفیت حجمیت تموم شه اونموقع اصن اسپید تست نمی تونی بگیری چه برسه به یو تیوب 1080

شما فکر کنم همونایی هستی که دلور از هزار تومن شد 3 هزار میگی گرون شد بعد که شد 2500 میگی اخجون ارزون شد؟؟
شما وایسا ظرفیت حجمیت تموم شه اونموقع اصن اسپید تست نمی تونی بگیری چه برسه به یو تیوب 1080

1tb هم تموم بشه سرعت میره رو 3 مگ میزاریم 480 یا 360 مثل قدیم که حجمی بود .... ولی الان مثل قبل لازم نیست زرت زرت حجم بخره آدم...(تازه من حجم اضافه می خریدم گیگی 800 از آسیاتک همینقدرو قبلا می خواستم بگیرم فقط باید 800 هزار پول حجم اضاقه میدادم+40 تومن هزینه ی ماهانه ی سرویس)...

من نمیدونم دوستانی که ناراحتن انتظارشون چی بوده ؟ واقعا برام سواله مثلا 16mb ه 1tb رو قیمت مدنظرشون چی بوده :D
"تو مرفه بی دردی درک نمی‌کنی."
یا
"من تا ماه پیش 20 تومن میدادم و با فرمول خودم می‌تونستم ماهی 10 ترابایت دانلود شبانه داشته باشم."

یا
"من تا ماه پیش 20 تومن میدادم و با فرمول خودم می‌تونستم ماهی 10 ترابایت دانلود شبانه داشته باشم."
یکم بیشتر توضیح بده ببینیم چه جوری 10 ترا دانلود میکردی؟اصلا این 10 ترا بایت رو چه جوری میشه ذخیره کرد یا هضمش کرد

یکم بیشتر توضیح بده ببینیم چه جوری 10 ترا دانلود میکردی؟اصلا این 10 ترا بایت رو چه جوری میشه ذخیره کرد یا هضمش کرد
#sarcasm
گذاشتمشون تو علامت نقل و قول که یعنی اینا منطق‌هاییه که در جواب این سؤال ممکنه باهاشون رو به رو بشی.
وگرنه اگه تمام لحظاتی که نت شبانه قابل استفاده‌س با حداکثر سرعت موجود اینترنت ثابت (2 مگابایت) دانلود کنی بازم فکر نکنم بشه بیشتر 1-1.5 ترابایت دانلود کرد یا 55 تومن واسه سرویس 8 مگابیت/500گیگ دیده‌بان پولی نیست.
به گیرندۀ خود دست بزنید، مشکل از فرستنده نیست :D
==
ولی یه مشکل سرویسهای اینه که اگه کسی سرعت بالا ولی حجم کم لازم داره اصلاً مورد توجه قرار گرفته نشده تو این رقابت بین ISP ها.
یه سرویس مثلاً 16 مگابیت با 10 گیگ حجم ماهانه و با قیمت 15-20 تومن رو باید هر چه زودتر ارائه بدن.
مشکل دیگه هم انحصار مخابراته.

یا
ماهی 10 ترابایت؟ داداش رحم کن خدایی. خداییی این تعرفه هایه جدید برا ما که عالی شده. والله نمیدونم شما ماهی 10 ترا چی میکنی. فکر کنم هرچی میبنی دانلود میکنی نه|؟
در ضمن. هر شب تا صبح دانلود کنی نمیشه ماهی 10 ترا گرفت که
در ضمن اگه ماهی 80 تومن خرج باعث میشه من بشم مرفه بی درد. این نتو ببیند بورو یه فکری به حال زندگیت کن فردا 80 تومن داسته باشی برا 1 ماه خرج کنی. 80 تومن برات سنگینی نکنه

ماهی 10 ترابایت؟ داداش رحم کن خدایی. خداییی این تعرفه هایه جدید برا ما که عالی شده. والله نمیدونم شما ماهی 10 ترا چی میکنی. فکر کنم هرچی میبنی دانلود میکنی نه|؟
در ضمن اگه ماهی 80 تومن خرج باعث میشه من بشم مرفه بی درد. این نتو ببیند بورو یه فکری به حال زندگیت کن فردا 80 تومن داسته باشی برا 1 ماه خرج کنی. 80 تومن برات سنگینی نکنه
داداش منظور دوستمون اینه که قبلا مثلا من نوعی دو ساله می گرفتم 80 تومن با شبانه رایگان ولی الان اگه بخوای اینترنت خوب بگیری با سرعت خوب ماهی 80 تومان میشه که در سال با گیگ اضافه بخری میشه حول حوش 1 تومن قبلا سرعت باز بود ولی الان بری یک مگ یا دو مگ بگیری یعنی دای لاپ

لطفا کلمه sarcasm رو در گوگل جستجو کن و سپس در پست ایشون تامل کن:D

• Like
Reactions: J. Constantine
دانلودری یا انلاین بازی؟
اولا ببین تو منطقتون کدوم بهتره
مشخص کن چقدر حجم میخوای و دانلودهات چی هست
و مبلغ پرداختی ماهیانه

من بیشتر دانلود میکنم اونم فیلم
خودم اینترنت رایتل دارم بسته یکساله و ازش خیلی راضی ام
ولی توی خونمون آنتن دهیش افتضاحه

با توجه به توضیحات دوستان های وب رو انتخاب کردم

البته اگه ظرفیت داشته باشن و تایید بشه. چون انگار سمت ما مشترکای همه ISP ها تکمیله!!!

• Like
Reactions: mahan.bs

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or