خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
شما سنت قد نمیده، (اگه مجدداً پاک نمی‌کنن) 8 سال پیش هم FcBk و YTube و Twttr به طور موقتی از دسترسی خارج شدن:D
همونطور که بین تعریف ما و اونا از اینترنت نامحدود تفاوتهای فراوون هست، بین تعریف ما و اونا از واژۀ موقت هم تفاوت زیاده.
نه اینام منظورشون همون موقت ماست، منتهی خب وزیر مملکته دیگه مشغله داره، یادش میره عیبی نداره =))

شم
ماهی 10 ترابایت؟ داداش رحم کن خدایی. خداییی این تعرفه هایه جدید برا ما که عالی شده. والله نمیدونم شما ماهی 10 ترا چی میکنی. فکر کنم هرچی میبنی دانلود میکنی نه|؟
در ضمن. هر شب تا صبح دانلود کنی نمیشه ماهی 10 ترا گرفت که
در ضمن اگه ماهی 80 تومن خرج باعث میشه من بشم مرفه بی درد. این نتو ببیند بورو یه فکری به حال زندگیت کن فردا 80 تومن داسته باشی برا 1 ماه خرج کنی. 80 تومن برات سنگینی نکنه
تازه وارد عرصه نت شدی یا تا ریروز داشتی از نت 2جی ایرانسل استفاده می کردی؟

شما سنت قد نمیده، (اگه مجدداً پاک نمی‌کنن) 8 سال پیش هم FcBk و YTube و Twttr به طور موقتی از دسترسی خارج شدن:D
همونطور که بین تعریف ما و اونا از اینترنت نامحدود تفاوتهای فراوون هست، بین تعریف ما و اونا از واژۀ موقت هم تفاوت زیاده.
قبول دارم. به نظرم حتی ایندفعه عُمقش بیشتر از قبله! در هر حال، باید صبر کنیم ببینیم چی می شه...
اینستا که اصلا چیز مهمی نیست (حداقل برای شخص من) و اتفاقا زیاد ناراحت نشدم از دسترس خارج شد!!!! (دیگه خیلی شورشو در اوردن یک عده) (:| اما تلگرام برای خیلی از مردم نون و آبه. زندگیشون می چرخه باهاش.
ولی در مجموع، لَنگ نمی مونن ملت. الآن دیگه همه بلدن چی کار کنن!

اینطوری اره ولی قبلا خطا باز بود الان بستس، اون موقع بهتر بود
منظورتون از خط ها چیه؟

اولا شعور و دانش و فهم و این چیزا اصن ربطی به سن نداره،سن فقط نشون میده چند بار به دور خورشید چرخیدی:D
بعدم من چیزی که اونا گفتن رو گفتم،من نظر خودمو نگفتم که:|:))
صحبتی که sina_unl کردن بی راه نبود. چون ما از قدیم این ماجراها رو به چشم خودمون دیدیم، می گیم ممکنه این محدودیت باقی بمونه. به این دلیل که، اون زمان هم قرار بود رفع بشه!

اما ممکنه اوضاع به حالت سابق برگرده و همه چی طبق روال گذشته بشه. نمی شه نظر قطعی داد، باید صبر کرد. ما که خوشحال می شیم محدویت ها بر طرف شه!

اولا شعور و دانش و فهم و این چیزا اصن ربطی به سن نداره،سن فقط نشون میده چند بار به دور خورشید چرخیدی:D
بعدم من چیزی که اونا گفتن رو گفتم،من نظر خودمو نگفتم که:|:))

سلام دوستان.
سرویس الانم دو مگ شاتله ولی غیر حجمی نیست و قدیمیه و هر چقدر خط کشش داشته باشه سرعت دارم.
من با idm با سرعتی حدود یک مگو سیصد کیلو دانلود میکنم.
اون سرویسی که باید انتخاب کنم چی میشه حدودا؟4 مگو باید انتخاب کنم یا بیشتر ؟؟؟کلا سر در نمیارم.لطفا راهنمایی کنید.

توی این طرح های جدید حتی اگه بخوای سرعت دانلود 1 کیلوبایت از 1 مگابایت بیشتر باشه چاره ای نیست جز اینکه 16 مگ بگیری
قبلن هم گفتم هزینه در این طرح جدید برای دوستانی که سرعت بالای 8 مگ میخوان ولی خط شون هم 16 رو کامل نمیکشه واقعن بالا رفته چون برای 9 مگ هم باید هزینه ی 16 رو بدی
حالا اگه مصرفت هم کمتر از حجم 16 باشه (چون توی های وب و بیشتر شرکت ها 16 بیشترین حجم رو داره) یه ضرر دیگه ست

Sent from my iPhone using Tapatalk

من بیشتر دانلود میکنم اونم فیلم
خودم اینترنت رایتل دارم بسته یکساله و ازش خیلی راضی ام
ولی توی خونمون آنتن دهیش افتضاحه

با توجه به توضیحات دوستان های وب رو انتخاب کردم

البته اگه ظرفیت داشته باشن و تایید بشه. چون انگار سمت ما مشترکای همه ISP ها تکمیله!!!
پس بهتره از شرکتهایی بخری که حجم مناسب بدن
یه کاری هم میتونی بکنی
از بسته های شبانه اپراتورها استفاده کنی یا ساعتیشون
وبعد اگه گیمر هم هستی از اسیاتک یا شاتل بگیری که اسیا دی ال و شاتل لند دارن و دانلود ازشون رایگانن برا اسیا دی ال هزینه اشتراک نداره و شاتل لند ده تومن داره

آخرین ویرایش:
قبول دارم. به نظرم حتی ایندفعه عُمقش بیشتر از قبله! در هر حال، باید صبر کنیم ببینیم چی می شه...
اینستا که اصلا چیز مهمی نیست (حداقل برای شخص من) و اتفاقا زیاد ناراحت نشدم از دسترس خارج شد!!!! (دیگه خیلی شورشو در اوردن یک عده) (:| اما تلگرام برای خیلی از مردم نون و آبه. زندگیشون می چرخه باهاش.
ولی در مجموع، لَنگ نمی مونن ملت. الآن دیگه همه بلدن چی کار کنن!

منظورتون از خط ها چیه؟

صحبتی که sina_unl کردن بی راه نبود. چون ما از قدیم این ماجراها رو به چشم خودمون دیدیم، می گیم ممکنه این محدودیت باقی بمونه. به این دلیل که، اون زمان هم قرار بود رفع بشه!
اما ممکنه اوضاع به حالت سابق برگرده و همه چی طبق روال گذشته بشه. نمی شه نظر قطعی داد، باید صبر کرد. ما که خوشحال می شیم محدویت ها بر طرف شه!
یعنی ممکن بود سرعت بیشتری از پهنای باند خریداری شده دریافت کنید مثلا من 512 کیلو بیت گرفته بودم ولی اسپید تستم به من 10 مگابیت میداد

پس بهتره از شرکتهایی بخری که حجم مناسب بدن
یه کاری هم میتونی بکنی
از بسته های شبانه اپراتورها استفاده کنی یا ساعتیشون
وبعد اگه گیمر هم هستی از اسیاتک یا شاتل بگیری که اسیا دی ال و شاتل لند دارن و دانلود ازشون رایگانن برا اسیا دی ال هزینه اشتراک نداره و شاتل لند ده تومن داره
من خودم آسیاتک دارم و چند باری در مورد اینترنت شبانه باهاشون تماس گرفتم و گفتن فعلا برنامه ای براش نداریم! بهشون گفتم پینگ رو برای گیم کاهش بدید، از 170 شد 220 =))، بعد از کُلی این در اون در زدن، دوباره به 170 رسید، آخرشم گفتن نمی تونیم روی خط شما حالت گیمینگ رو فعال کنیم! /:):-??
بهشون گفتم، با این کاراتون فقط داریم مشترکینتون رو هدایت می کنید سمت IPS های دیگه! :D
حدودا 7 روزی تا انقضاء اکانتم مونده، بعدش به احتمال خیلی زیاد، می رم فن آوا. حجم بیشتر، شبانه هم که داره. مطمئنا پینگم دیگه بیشتر از این نمی تونه باشه!!!! :D

یعنی ممکن بود سرعت بیشتری از پهنای باند خریداری شده دریافت کنید مثلا من 512 کیلو بیت گرفته بودم ولی اسپید تستم به من 10 مگابیت میداد
این اسپید تست به صورت عجیبی پهنای باند رو نشون می ده! :D من که در طرح قبلی و در طرح جدید دارم همون 450 رو می گیرم! هیچ تغییری نکرده! :D
البته بگم، آسیاتک 2 مگ دارم و اگر تقسیم بر 8 کنیم می شه 250! ولی من زنگ زدم و با فَن بیان طرف رو مجاب کردم من رو تقسیم بر 4 کنه! :D بدون هزینه اضافه! :D
ولی قراره تخلیه کنم و برم فن آوا. شبانه رایگان برام مهمه.

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان دو تا سوال داشتم
اولیش اینکه چه خبر از مخابرات تو چند صفحه قبل خونده بودم قرار طرح های جدید بدن امکان داره شبانه یا ترافیک زماندار رو برگردونن و دوم اینکه چه خبر از انحصار فیبر نوری یا قرار بردارن یا نه هنوز مجبوریم از مخابرات بگیریم

شم

تازه وارد عرصه نت شدی یا تا ریروز داشتی از نت 2جی ایرانسل استفاده می کردی؟
والله معلومه کی وارد عرصه نت شده. (همونی که هرچی میبنه صاف دانلود میکنه؟ ماهی 10 تار هزینه داره رو میگی دیگه نه؟)
عزیزم. اونی که ماهی بیش از 10 ترا مصرف داره شاید عددش تو ایران 500تا هم نباشه. اما این طرحا برا اون20ملییونی که نت adsl استفاده میکنن خیلی هم خوبه.
واالله تو خونه ما 3 نفر تلگرام و اینستا استفاده میکنن. من خودم بازی انلاین میزنم با اپدیتاش. هم تو یوتویب هستم. هم سریال و فیلم بیاد دان میکنم. هر از گاهی هم شاید بازی دان کنم بازم بترکونم رکوردم 100 گیگ میشه. حالا یه نفر یه کنسول داشته باشیه و هرچی بگی دیجیتالی بخره بترکونه میشه 500گیگ. دیگه 10 ترا .....

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: sajadpacc7
واسه ما ایرانیها ، که تاحالا داشتن حجمو میکردن اونجامون ، 1 ترا هم بدن تعجب میکنیم...ولی واسه خارجی ها این عدد چیزی نیس خیلی کمم هست ، میدونید یه استریم 1080 چقدر ساعتی حجم میبره...طرف روزی 10 -12 ساعت استریم میکنه + کلی بازی و غیره میزاره تو استریم... یا یوتوب میدونید حجم 4k که الان همه ی کانالا شده یه استاندارد ، آپلودش چقدر حجم داره ؟ طرف روزی 3 تا کمه کم ویدیو میزاره (حالا نگا کردنش حجمش فشرده میشه تو یوتوب ولی آپلودش خیلی حجم داره) (حالا دانلود سریالو فیلمو اینا جدا یا netflix و ...)
در کل میگم این 1 ترا که میدن از نظر جهانی یه حجم خیلی کمیه... ولی از نظر استاندارد های ایرانی ها خیلی خوبه...
بحث الکی نکنین :-??
بجا اینکارا برین بگین قیمتارو کم تر کنن چون مطمعن باشین خیلی کمتر از اینا میتونن بدن... یا حجمارو زیاد کنن ، مهمتر از همه سرعتا و زیرساختارو درست کنن خطا به زور 8 مگ میکشه... نه اینکه به جونه هم بیوفتین[-x

---------------
نخواستم دوباره پست بدم
ببینین الان داتک داره ماههی 5 ترا میده... دارن به یه جاهایی میرسونن...ولی چه فایده وقتی اکثر خطا تا 4 مگ یا 8 مگ بیشتر نمیکشن

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: yasu
من خودم آسیاتک دارم و چند باری در مورد اینترنت شبانه باهاشون تماس گرفتم و گفتن فعلا برنامه ای براش نداریم! بهشون گفتم پینگ رو برای گیم کاهش بدید، از 170 شد 220 =))، بعد از کُلی این در اون در زدن، دوباره به 170 رسید، آخرشم گفتن نمی تونیم روی خط شما حالت گیمینگ رو فعال کنیم! /:):-??
بهشون گفتم، با این کاراتون فقط داریم مشترکینتون رو هدایت می کنید سمت IPS های دیگه! :D
حدودا 7 روزی تا انقضاء اکانتم مونده، بعدش به احتمال خیلی زیاد، می رم فن آوا. حجم بیشتر، شبانه هم که داره. مطمئنا پینگم دیگه بیشتر از این نمی تونه باشه!!!! :D

این اسپید تست به صورت عجیبی پهنای باند رو نشون می ده! :D من که در طرح قبلی و در طرح جدید دارم همون 450 رو می گیرم! هیچ تغییری نکرده! :D
البته بگم، آسیاتک 2 مگ دارم و اگر تقسیم بر 8 کنیم می شه 250! ولی من زنگ زدم و با فَن بیان طرف رو مجاب کردم من رو تقسیم بر 4 کنه! :D بدون هزینه اضافه! :D
ولی قراره تخلیه کنم و برم فن آوا. شبانه رایگان برام مهمه.
تقسیم بر 4 و 8 نداریم تبدیل بیت به بایت همون 8 هست
ممکنه سرعتتو از 2 کردن 4
بعد من گفتم اگه خواستی گیم دانلود کنی میتونه شاتل و اسیاتک گزینه های بهتری باشن
چون رو سرورهای خودشون شنیدم باز میزارن سرعتو اینا و در نتیجه بهتره چون شما شبانه داشته باشی و با سرعت 120 دان بزنی ارزش بالایی نداره
یه بازی 30-40گیگی رو دان بزنی با این سرعت حدود 70 ساعت زمان میبره که خودش میشه 12 روز شبانه
2 مگ رو انتخاب کن برات شبانه میاد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: sajadpacc7
کسایی که مودم asus دارن از این مسیر : administration>dsl Setting
مقدارStability Adjustment به سمت بالا تغییر بدین شاید مودمتون روی سرعت بیشتر sync بشه (البته امکان بوجود اومدن قطعی هست)....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or