خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
lol
به جایه این که میشستی از من غلط املایی میگرفتی. بهتر بود با دلیل جواب میدادی که شما چی کار میکنی که ماهی 1 ترابایت هم کفایت نمیکنه.
داداش من مسگم تازه وارد عرصه نت شدی مس گس نه... حجم و کی چی کار داره. سرعتو دارممیگم من . سرعتا استیبل نیست پرش داره از یه دانلود منیجر حرفه ای استفاده کن هر از چند ثانیه ای دراپ میشه سرعتت

تقسیم بر 4 و 8 نداریم تبدیل بیت به بایت همون 8 هست
ممکنه سرعتتو از 2 کردن 4
بعد من گفتم اگه خواستی گیم دانلود کنی میتونه شاتل و اسیاتک گزینه های بهتری باشن
چون رو سرورهای خودشون شنیدم باز میزارن سرعتو اینا و در نتیجه بهتره چون شما شبانه داشته باشی و با سرعت 120 دان بزنی ارزش بالایی نداره
یه بازی 30-40گیگی رو دان بزنی با این سرعت حدود 70 ساعت زمان میبره که خودش میشه 12 روز شبانه
2 مگ رو انتخاب کن برات شبانه میاد
درسته، تبدیل بیت به بایت 8 هست، ولی طرف خودش اصطلاح 4 رو به کار بُرد و اعمل کرد برام! :D
در مورد شبانه هم باید بگم، همین یک هفته پیش زنگ زدم گفتن برنامه ای براش نداریم! الان که شما میگی اعمال کردن، لابد گذاشتن تو طرح هاشون دیگه حتما! :-??
ولی کلا، با تحقیقاتی که به عمل اوردم، در حال حاضر، فن آوا گزینه ای خیلی بهتریه! :D هم حجم خیلی بیشتری می ده، هم برای شبانه های هزینه اضافه نمی گیره! :D شاتل لاکدار با مالیات 11 هزار تومن برای شبانه هاش می گیره!!!! :D

• Like
Reactions: sajadpacc7
درسته، تبدیل بیت به بایت 8 هست، ولی طرف خودش اصطلاح 4 رو به کار بُرد و اعمل کرد برام! :D
در مورد شبانه هم باید بگم، همین یک هفته پیش زنگ زدم گفتن برنامه ای براش نداریم! الان که شما میگی اعمال کردن، لابد گذاشتن تو طرح هاشون دیگه حتما! :-??
ولی کلا، با تحقیقاتی که به عمل اوردم، در حال حاضر، فن آوا گزینه ای خیلی بهتریه! :D هم حجم خیلی بیشتری می ده، هم برای شبانه های هزینه اضافه نمی گیره! :D شاتل لاکدار با مالیات 11 هزار تومن برای شبانه هاش می گیره!!!! :D
به جای تعجب ، یه سر ببین تو اکانت تا به اطمینان برسی(شوخی،عادت به گذاشتن استیکر ندارم)
اما اون حرفی که طرف زده نشون میده چقدر نابغه هست چون 2 مگ بیت میشه 256 چه تو ایران چه تو امریکا.
فن آوا طرحاش خوبه ولی پهنای باندش کمه،پهنای باندی که شاتل و اسیاتک دارن میتونن کاربرای فن آوا و پیشگامان و دیده بان و ...رو جذب کنن ولی ااونا این پهنا رو ندارن
و هجوم زیادی باعث افت کیفیت شدید اونها میشه.
نمیخوام بگم نرید اونجا،ولی بهتره کسایی کهطرحهاشون کافی هست براشون،فعلا تو مهاجرت دست نگه دارن.
تا اونهایی که رفتن به اونجاها هم ضرر نکنن.تا پهنای باند اونها هم افزایش کنن
امیدوارم منظورمو رسونده باشم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mahdi-xbox
آقا میگم با این آشغال بازی های جدید که همه چیزو بلدن فیلتر و سانسور کنن عملا یه روز از مصرف می رو گرفتن (فعلا) بعدا بریم یقه ای اس پی هارو بگیریم یه روز نت مارو خوردن

آقا میگم با این آشغال بازی های جدید که همه چیزو بلدن فیلتر و سانسور کنن عملا یه روز از مصرف می رو گرفتن (فعلا) بعدا بریم یقه ای اس پی هارو بگیریم یه روز نت مارو خوردن
isp ها نکردن
مخابرات کلا شیر بالایی رو بسته بود
هنوز شیر دیتا رو باز نکردن
این adsl هم مجبوری به خاطر ادارات و بانکها باز کردن و گر نه اینم باز نمیکردن

isp ها نکردن
مخابرات کلا شیر بالایی رو بسته بود
هنوز شیر دیتا رو باز نکردن
این adsl هم مجبوری به خاطر ادارات و بانکها باز کردن و گر نه اینم باز نمیکردن
آره اینو که میدونم آی وزیر انگار با باسن نشستن رو دکمه فیلترینگ، و اینکه سرعت نتو انقدر کم کردن که فقط سیستمای بانکی بتونن کار کنن . ولی به هر حال ما که دستمون به وزیر نمی رسه حداقل آی اس پی هارو بگیریم، کنترل قطعی رو ندارن حداقل می تونن یه روز جبران کنن نتو که ما پول دادیم بابتش

• Like
Reactions: behrooz_50cent
آره اینو که میدونم آی وزیر انگار با باسن نشستن رو دکمه فیلترینگ، و اینکه سرعت نتو انقدر کم کردن که فقط سیستمای بانکی بتونن کار کنن . ولی به هر حال ما که دستمون به وزیر نمی رسه حداقل آی اس پی هارو بگیریم، کنترل قطعی رو ندارن حداقل می تونن یه روز جبران کنن نتو که ما پول دادیم بابتش
سیستم های بانکی با Adsl کار نمیکنن( با ما هو اره کار میکنن) دلیل اینکه تا الان هم کلا قطع نکردن بخاطر کسب و کار مردم و تجارت الکترونیکیه

يعني چي خوب هست؟ همون سرعتي كه ميخريدو ميگيريد ديگه. ١٦مگابيت ميخريد ٢مگابايتم سرعت دانلودتون ميشه البته اگه خططون بكشه
خب ازونجایی که isp با isp فرق داره پرسیدم دیگه:دی
واقعا ۲ مگ ؟ چرا به من گفتن ۱ مگ؟
واسه من از طریق point to point هست . بازم میشه گفت کشش داره یا نه؟

خب ازونجایی که isp با isp فرق داره پرسیدم دیگه:D
واقعا ۲ مگ ؟ چرا به من گفتن ۱ مگ؟
واسه من از طریق point to point هست . بازم میشه گفت کشش داره یا نه؟
isp با isp در طرح قدیم فرق داشت الان باید همه isp ها سرعت واقعی ارائه بدن. ۱۶ مگ اکثر خطها در ایران نمیکشن (یا سیم کشی ضعیفه یا مودم خوب نیست و...). الان من ۱۶ مگ شاتل دارم(طرح قدیم) سرعتم در رنج ۱.۸ مگ هست.
اگه پشتیبانی گفته سرعت دانلودتون ۱ مگابایت هست ک پس ۱۶ مگابیت نخرین، برای شما حداکثر ۸ مگابیت مناسبه
اگه طرح ۸ مگ خریدین و از مودم و سیم کشیتون مطمئن بودین و سرعتتون زیر ۹۰۰-۹۵۰ بود میتونین در سایت یا شماره ۱۹۵ شکایت کنین

• Like
Reactions: Destro
isp با isp در طرح قدیم فرق داشت الان باید همه isp ها سرعت واقعی ارائه بدن. ۱۶ مگ اکثر خطها در ایران نمیکشن (یا سیم کشی ضعیفه یا مودم خوب نیست و...). الان من ۱۶ مگ شاتل دارم(طرح قدیم) سرعتم در رنج ۱.۸ مگ هست.
اگه پشتیبانی گفته سرعت دانلودتون ۱ مگابایت هست ک پس ۱۶ مگابیت نخرین، برای شما حداکثر ۸ مگابیت مناسبه
اگه طرح ۸ مگ خریدین و از مودم و سیم کشیتون مطمئن بودین و سرعتتون زیر ۹۰۰-۹۵۰ بود میتونین در سایت یا شماره ۱۹۵ شکایت کنین
من حقیقتا با توجه به اینکه سرویسم adsl نیست میخواستم بگیرم گفتن زیر ۸ مگ به p2p نمیدیم کلا! ولی خب اگه اینطوری باشه برای من خط نیست! قاعدتا باید بکشه ۱۶ مگ یا حتی بیشتر :-? اینطور نیست؟

• Like
Reactions: sajadpacc7
چه عجب اسیاتک بلاخره تغییر داد ، شد 800 گیگ / 400 گیگ
نسبت به پینگو کیفیتش حداقل تو مرکز ما که خوبه (حکمت شعار) الان بجز فناوا و پیشگامان بهترین گزینس
شبانه هم داره خدارو شکر
(من نمیتونستم تغییر بدم یا باید اسیاتک میموندم یا مخابرات بخاطر فیبر نوری ، خدارو شکر زود تصمیم نگرفتم نرفتم مخابرات ! )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or