خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
خیلی خوبن اینا.
لامصب خب اونا خصوصین و باید پهنای باندشون رو از تو کرایه کنن تو که صاحب پهنای باند مملکتی که دستت بازتره!
از دو روز دیگه میرم آسیاتک.
کسایی که در حال حاضر از مخابرات سرویس میگیرن هر روز تو سایت ISPهای دیگه چک کنن و در اولین ثانیه‌ای که بهشون سرویس دادن برن.
خووصووصی
کدوم خصوصی ماله سپاه هست عکس چک فروشش موجوده.چون سپاه یک ارگان غیر دولتی هست بهش میگن خصوصی،مثل تراکتور که میگن خصوصیه ولی ماله سپاه هست.
چون انحصار همم دست اونا هست.میتونن بعد خروجت pcm کنن

دوستان یک سوال
من رفتم تو سایت اسیاتک و شماره خونم رو زدم این پیغام اومده میگه شما می تونید سرویس بگیرید و بعد راهنمای می کنه به قسمت ثبت نام در صورتی که منطقه ما فیبر چون یک دفعه تو سایت شاتل شماره مو زدم نوشت می تونید سرویس بگیرید ثبت نام هم کردم اما بعد چند روز شاتل زنگ زد گفت نمی تونید بخاطر فیبر نوری الان قضیه چیه بالاخره ما موندیم@-)@-)

Attachments

• Untitled.png
    Untitled.png
    16.2 KB · مشاهده: 22
دوستان یک سوال
من رفتم تو سایت اسیاتک و شماره خونم رو زدم این پیغام اومده میگه شما می تونید سرویس بگیرید و بعد راهنمای می کنه به قسمت ثبت نام در صورتی که منطقه ما فیبر چون یک دفعه تو سایت شاتل شماره مو زدم نوشت می تونید سرویس بگیرید ثبت نام هم کردم اما بعد چند روز شاتل زنگ زد گفت نمی تونید بخاطر فیبر نوری الان قضیه چیه بالاخره ما موندیم@-)@-)
زنگ بزنید 1544 سوال کنید :D

• Like
Reactions: sajadpacc7
دوستان یک سوال
از مخابرات نمیتونی بری شرکتای دیگه ....اگه فیبره
من تو اسیاتک موندم چون برم مخابرات دیگه تمومه تا اخرش باید از مخابرات بگیرم خدارو شکر این کارو نکردم

خووصووصی
کدوم خصوصی ماله سپاه هست عکس چک فروشش موجوده.چون سپاه یک ارگان غیر دولتی هست بهش میگن خصوصی،مثل تراکتور که میگن خصوصیه ولی ماله سپاه هست.
چون انحصار همم دست اونا هست.میتونن بعد خروجت pcm کنن
اونا تو نوشتۀ من = بقیۀ ISPها غیر از مخابرات، که خب اونا خصوصی هستن (با تعریفی که از خصوصی تو ایران داریم)
ماجرای واگذاری مخابرات به IRGC رو همه می‌دونن و چیز مخفیانه‌ای نبوده که فکر می‌کنی نیاز داری واسه من توضیح بدی.
خلاصه اینکه اوج نگیر و به عذرخواهیت از وزیر ادامه بده.

خداییش وزیر قحط بود باید آذری جهرمی رو می ذاشتن . یعنی اگه جا داشت بازم می ر*& به نت .
فن جدیدشون : هر چند ثانیه ای یه لحظه نت و قطع و وصل می کنن. چرا؟ چون اگه به فیلتر شکن وصل هستید دیسکانکت شین. و چون اتصال دوباره به سرور فیلتر شکن زمان می بره عملا امکان دسترسی رو قطع کردن.
و از اونجایی که نقطه ضعف من نت ه، اعصاب برام باقی نمونده :| خسته نباشی آقای روحانی وعده ی دیگه ای نمونده بزنی زیرش؟

در حال حاضر جوری اعصابم از اینترنت مخابرات خورده که گوشیم رو پرت کردم LCD گوشی کاملا شکست. چه گناهی کردیم تو این مملکت نمیدونم
درکت می کنم داداش فقط یک کسی مثل منو تو که از مخابرات می تونیم نت بگیریم درک می کنه که ما چی می کشیم منم اوایل که این نوع اینترنت اومد و مخابرات ترافیک زماندار رو برداشت از شدت عصبانیت با مشت زدم رو موس بد بخت خورد شد چون کلی دانلود هام مونده بود x-(واقعا چرا باید توی این مملکت به دنیا می یومدیم ، حاضر بودم تو کشور گینه بیسائو زندگی می کردم ولی اینجا نه

درکت می کنم داداش فقط یک کسی مثل منو تو که از مخابرات می تونیم نت بگیریم درک می کنه که ما چی می کشیم منم اوایل که این نوع اینترنت اومد و مخابرات ترافیک زماندار رو برداشت از شدت عصبانیت با مشت زدم رو موس بد بخت خورد شد چون کلی دانلود هام مونده بود x-(واقعا چرا باید توی این مملکت به دنیا می یومدیم ، حاضر بودم تو کشور گینه بیسائو زندگی می کردم ولی اینجا نه
ربطی نداره پست بالا توضیح دادم برای جلوگیری از اتصال به vpn اینکارو می کنن هی time out می کننت چن ثانیه که از سرورای وی پی ان دیسکانکت شی کلا سرعت هارم کشوندن اوردن پایین.
یعنی ما از کره شمالی وعضیتمون بد تره

• Like
Reactions: voldmort
خب پورت های UDP رو هم بستن و هیچگونه بازی آنلاینی نمیشه انجام داد و همش دیسکانکت میشه.
فاز سوم اینترنت ملی هم باعث شده که ملزم به بستن کل اینترنت نباشن و بتونن با اینترانت به شبکه داخلی وصل شد وگرنه قطعا میمودن تا زمان فروکش کامل اعتراضات کلا اینترنت رو سراسری قطع میکردن

خب پورت های UDP رو هم بستن و هیچگونه بازی آنلاینی نمیشه انجام داد و همش دیسکانکت میشه.
فاز سوم اینترنت ملی هم باعث شده که ملزم به بستن کل اینترنت نباشن و بتونن با اینترانت به شبکه داخلی وصل شد وگرنه قطعا میمودن تا زمان فروکش کامل اعتراضات کلا اینترنت رو سراسری قطع میکردن
با توجه به حرفای من و شما و لمس شرایط فعلی اینترنت کسی هست بخواد از نردبون نظام بره بالا؟؟ چی میشد افغانی بودیم؟

cisco هنوز بازه
میتونی باهاش کانکت شی ، فقط برای اطلاع رسانی گفتم بد برداشت نکنی
خط من که بعد از تخلیه مخابرات گفته بوده فیبر نوری شده .امروز بعد از شکایت از بازرسی مخابرات زنگ زدن و گفتن خط شما فیبر نشده کی گفته ،گفتم مخابرات گفته ،اون اشغال هام تکذیب کردن . بعد ازظهرم خط فناوام وصل شد . تو این مملکت فقط باید زور بالاسرشون باشه تا درست کنن
از فروم همسایه تخلیه کرده بودن و بعد تخلیه گفتن خطتتون فیبر شده،شکایت کرده و شکایتش جواب بده
اگه مشکل خوردین شکایت کنید به 195

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or