crash000
کاربر سایت
4k هم میشه دید ولی دیگه چیزی از پهنای باند خالی نمیمونه ...با این سرعتا ۱۰۸۰ هم مگه میشه دید![]()
من خودم زدم روی 720 باشه که بقیه بازی می کنن یهو ping spike نیوفته براشون...
4k هم میشه دید ولی دیگه چیزی از پهنای باند خالی نمیمونه ...با این سرعتا ۱۰۸۰ هم مگه میشه دید![]()
شما فکر کنم همونایی هستی که دلور از هزار تومن شد 3 هزار میگی گرون شد بعد که شد 2500 میگی اخجون ارزون شد؟؟انگار وارد فاز جدیدی از زندگی شدیم...
بدون نگرانی youtube 1080 میبینه آدم برای دانلود یا آپدیت هم منتظر نیستی ساعت 2 بشه بزنی دانلود...
یه خط در میون هم کنترل پنل isp رو باز نمیکنی ببینی چقدر حجم مونده..
شما فکر کنم همونایی هستی که دلور از هزار تومن شد 3 هزار میگی گرون شد بعد که شد 2500 میگی اخجون ارزون شد؟؟
شما وایسا ظرفیت حجمیت تموم شه اونموقع اصن اسپید تست نمی تونی بگیری چه برسه به یو تیوب 1080
"تو مرفه بی دردی درک نمیکنی."من نمیدونم دوستانی که ناراحتن انتظارشون چی بوده ؟ واقعا برام سواله مثلا 16mb ه 1tb رو قیمت مدنظرشون چی بوده![]()
یکم بیشتر توضیح بده ببینیم چه جوری 10 ترا دانلود میکردی؟اصلا این 10 ترا بایت رو چه جوری میشه ذخیره کرد یا هضمش کرد"تو مرفه بی دردی درک نمیکنی."
یا
"من تا ماه پیش 20 تومن میدادم و با فرمول خودم میتونستم ماهی 10 ترابایت دانلود شبانه داشته باشم."
#sarcasmیکم بیشتر توضیح بده ببینیم چه جوری 10 ترا دانلود میکردی؟اصلا این 10 ترا بایت رو چه جوری میشه ذخیره کرد یا هضمش کرد
آقا sarcasm ! از 1 کیلومتر اونورتر معلومهیکم بیشتر توضیح بده ببینیم چه جوری 10 ترا دانلود میکردی؟اصلا این 10 ترا بایت رو چه جوری میشه ذخیره کرد یا هضمش کرد
ماهی 10 ترابایت؟ داداش رحم کن خدایی. خداییی این تعرفه هایه جدید برا ما که عالی شده. والله نمیدونم شما ماهی 10 ترا چی میکنی. فکر کنم هرچی میبنی دانلود میکنی نه|؟"تو مرفه بی دردی درک نمیکنی."
یا
"من تا ماه پیش 20 تومن میدادم و با فرمول خودم میتونستم ماهی 10 ترابایت دانلود شبانه داشته باشم."
داداش منظور دوستمون اینه که قبلا مثلا من نوعی دو ساله می گرفتم 80 تومن با شبانه رایگان ولی الان اگه بخوای اینترنت خوب بگیری با سرعت خوب ماهی 80 تومان میشه که در سال با گیگ اضافه بخری میشه حول حوش 1 تومن قبلا سرعت باز بود ولی الان بری یک مگ یا دو مگ بگیری یعنی دای لاپماهی 10 ترابایت؟ داداش رحم کن خدایی. خداییی این تعرفه هایه جدید برا ما که عالی شده. والله نمیدونم شما ماهی 10 ترا چی میکنی. فکر کنم هرچی میبنی دانلود میکنی نه|؟
در ضمن. هر شب تا صبح دانلود کنی نمیشه ماهی 10 ترا گرفت که
در ضمن اگه ماهی 80 تومن خرج باعث میشه من بشم مرفه بی درد. این نتو ببیند بورو یه فکری به حال زندگیت کن فردا 80 تومن داسته باشی برا 1 ماه خرج کنی. 80 تومن برات سنگینی نکنه
لطفا کلمه sarcasm رو در گوگل جستجو کن و سپس در پست ایشون تامل کنماهی 10 ترابایت؟ داداش رحم کن خدایی. خداییی این تعرفه هایه جدید برا ما که عالی شده. والله نمیدونم شما ماهی 10 ترا چی میکنی. فکر کنم هرچی میبنی دانلود میکنی نه|؟
در ضمن. هر شب تا صبح دانلود کنی نمیشه ماهی 10 ترا گرفت که
در ضمن اگه ماهی 80 تومن خرج باعث میشه من بشم مرفه بی درد. این نتو ببیند بورو یه فکری به حال زندگیت کن فردا 80 تومن داسته باشی برا 1 ماه خرج کنی. 80 تومن برات سنگینی نکنه
دانلودری یا انلاین بازی؟
اولا ببین تو منطقتون کدوم بهتره
مشخص کن چقدر حجم میخوای و دانلودهات چی هست
و مبلغ پرداختی ماهیانه
داداش شما با نت چی کار میکند؟ یه ترابیات حجم دارن میدن. به فکر گیگ اضافه هستید؟داداش منظور دوستمون اینه که قبلا مثلا من نوعی دو ساله می گرفتم 80 تومن با شبانه رایگان ولی الان اگه بخوای اینترنت خوب بگیری با سرعت خوب ماهی 80 تومان میشه که در سال با گیگ اضافه بخری میشه حول حوش 1 تومن قبلا سرعت باز بود ولی الان بری یک مگ یا دو مگ بگیری یعنی دای لاپ