خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
انگار صحت داره. از پشتیبانی ۲۰۲۰ پرسیدم. امیدوارم هر کاری میکنن شبانه رو اضافه کنن.
لااقل اگه شبانه رو اضافه نمی کنن یا مثل فن آوا حجم زیاد بدن برای سرعت 8 مگ و16 مگ یا حداقل کم کمش ترافیک های زماندار و برگردونن 1500 تومن می دادی 10 گیگ می گرفتیم به شخصه کار من راه می افتاد هر چی خدا بخواد^:)^

وقتی محدود میکنن از 3 به بعد درست میشه فقط 1-3 محدود میکنن؟
5 ساعت رایگان هم بد نیست؟
البته تو سرعتهای پایین ارزش نداره شبانه گرفتن به نظرم
تو سرعتهای بالا هم اگه بری سمت فن اوا که خیلی بهتره
بهترین روش اینه اگه گیمری شاتل لند بگیری و برا فیلمها هم یه سرویس 2 مگ بگیری
اگه هم گیمر نیستی بری فن آوا شبانش رایگانه بعد حجم مناسب هم میده.
بله درست میشه
بستگی به خودتون داره گقدر دانلود دارید برای یک گیمر و عاشق فیلم وسریال کم هست و نیاز هست سرعت بالا بگیره تا بشه جوابگو نیازش باشه
یکی در شهر خودتون پیدا کن که فن اوا داشته باشه ببین پینگش برای بازی چجور هست و میصرفه یا نه ولی فکر کنم اونقدر هم بد باشه

• Like
Reactions: rahyarpaul
سلام
خب بنده هم امروز به سرویس جدید کوچ کردم اگرچه 33 روز از سرویس قبلی مونده بود اما چون دیگه فشفشه نداشتم خیلی گرون تر تموم میشد تا سرویس یک ماهه جدید
خط بنده هم مشکل داره و قبلن روی 8 بسته شده بود و این بار هم سرویس یک ماهه 8 مگ های وب رو گرفتم، بنده روز های قبل از تغییر سرویس از beta.speedtest سرعت و غیره رو چک کردم و زیر 7 بود! همون موقع به کارشناس زنگ زدم گفت این تست ها خیلی دقیق نیست، احتمال خطا داره ، طبق چیزی که ثبت شده های وب بدون مشکل و کامل 8 مگ رو داره می ده به شما! باید از طریق دانلود و استفاده از سایت های داخلی به سرعت حقیقی پی ببری
امروز هم بنده بلافاصله بعد از خرید سرویس جدید همون تست رو گرفتم و متأسفانه باز هم زیر 7 که در عکس زیر می بینید
حالا بنظر تون نرمال هست و توضیحات اون کارشناس درست یا اینکه بنده رو فرستادن دنبال نخود سیاه ؟! پی گیر باشم
! ImageUploadedByTapatalk1514384580.965255.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام
خب بنده هم امروز به سرویس جدید کوچ کردم اگرچه 33 روز از سرویس قبلی مونده بود اما چون دیگه فشفشه نداشتم خیلی گرون تر تموم میشد تا سرویس یک ماهه جدید
خط بنده هم مشکل داره و قبلن روی 8 بسته شده بود و این بار هم سرویس یک ماهه 8 مگ های وب رو گرفتم، بنده روز های قبل از تغییر سرویس از beta.speedtest سرعت و غیره رو چک کردم و زیر 7 بود! همون موقع به کارشناس زنگ زدم گفت این تست ها خیلی دقیق نیست، احتمال خطا داره ، طبق چیزی که ثبت شده های وب بدون مشکل و کامل 8 مگ رو داره می ده به شما! باید از طریق دانلود و استفاده از سایت های داخلی به سرعت حقیقی پی ببری
امروز هم بنده بلافاصله بعد از خرید سرویس جدید همون تست رو گرفتم و متأسفانه باز هم زیر 7 که در عکس زیر می بینید
حالا بنظر تون نرمال هست و توضیحات اون کارشناس درست یا اینکه بنده رو فرستادن دنبال نخود سیاه ؟! پی گیر باشم
!View attachment 82917

منم از های وب 2مگ گرفتم، 1 مگ بهم داده بود
زنگ زدم پشتیبانی درستش کردن!
اگه سرعت دانلودتون از 900کیلوبایت بر ثانیه کمتر هست، زنگ بزنید پشتیبانی اطلاع بدید

• Like
Reactions: Ps42014
تست تک کانکشن بگیرید اگه کمتر بود سرعت از قرارداد اظلاع بدید اگه سرپیچی کردن به ۱۹۵ بگید

منظورتون گرفتن تست در حالتی هست که هیچ وسیله ی فعالی به وای فای یا از طریق لن وصل نباشه؟ اگه آره
همین طوری میگیرم و بالای 7 نمیاد
بعد اگه پافشاری کردن بر موضع قبلی تهدید کنم که شکایت می کنم؟
منم از های وب 2مگ گرفتم، 1 مگ بهم داده بود
زنگ زدم پشتیبانی درستش کردن!
اگه سرعت دانلودتون از 900کیلوبایت بر ثانیه کمتر هست، زنگ بزنید پشتیبانی اطلاع بدید

سرعت دانلود چند لحظه بالای 900 اومد (دانلود از سافت 98) اما پایدار نبود-ویرایش: الآن سرعت دانلود از سافت بالای 900 پایداره
با همین دلیل میشه اعتراض کرد دیگه؟

آخرین ویرایش:
منظورتون گرفتن تست در حالتی هست که هیچ وسیله ی فعالی به وای فای یا از طریق لن وصل نباشه؟ اگه آره
همین طوری میگیرم و بالای 7 نمیاد
بعد اگه پافشاری کردن بر موضع قبلی تهدید کنم که شکایت می کنم؟

سرعت دانلود چند لحظه بالای 900 اومد (دانلود از سافت 98) اما پایدار نبود-ویرایش: الآن سرعت دانلود از سافت بالای 900 پایداره
با همین دلیل میشه اعتراض کرد دیگه؟

نه دیگه خب اعتراض نداره درست بهتون دادن!
شما 8192 کیلوبیت خریدید که تقسیم بر 8 کنیم میشه 1024، یعنی حداکثر سرعت شما باید 1024 باشه (از این بالاتر نمیره) و دارید بالای 900 هم میگیرید که نزدیک 1024 هم هست، مثلا من 2048 گرفتم باید حداکثر 256 داشته براشم که با 200 دارم دانلود میکنم...مشکلی نداره و اینترنتتون همونیه که خریدید!:D

• Like
Reactions: Ps42014
دوستان شاتل خوبه ؟ الان که سرویس 16mb که 700 گیگ هست (350 گیگ کلی) چطوره ؟

udqm_photo_2017-12-23_22-22-57.jpg

بر اساس این مقایسه کنید! پینگ شاتل اینجور که دوستان گفتن جدیدا بیشتر شده و پینگ های وب هم خیلی کمتر شده (140)
شاتل و پارس آنلاین فن آوا و پیشگامان(اینو مطمئن نیستم) شبانه رایگان دارن
شاتل و پارس آنلاین 10 تومن تقریبا پول میگیرن برای شبانه
توضیحات دیگه هم راجع به بقیه شرکت ها تو عکس مشهوده

اینا فکر کنم تو محله شما تنها فعالن سرچ زدم سربندری؟بکن از این حرومیا
بنده خوزستان هستم. متاسفانه به دلیل مشکل در خط تلفن مجبور به استفاده از اینترنت بی سیم (وایرلس) شدک که هزینه ی قطعات و نصبش بالای 400 باهام افتاد.خود شرکت 10 گیگ یکساله میده 300 هزار تومن . البته من از نامحدودش استفاده میکردم . الان هم خط تلفن رو درست کردم و می خوام از شاتل نت بگیرم . اون عکس بالا هم صرفا به این دلیل گذاشتم تا دوستان ببینن که چه راحت مردمو تیغ میزنن و مسی هم کارشون نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or