خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
1000 گیگ ترافیک بین‌الملل داره این سرویس بازم به فکر شبانه هستی؟
من فکر می‌کردم خودم پرمصرفم :D
حجم اعلامی جدیدش رو ندیدم :))
1000گیگ!!
الان لیست فن آوا رو دیدم. چطور اینقدر ولخرجی کردن!!!!!!!
چرا از 16 به هشت یه دفه حجم میشه 200 گیگ چرا متوازن نیست سرعت و حجم(به نظرم سرعت16 و حجم1000گیگ فقط برا دلخوشکنک تو لیسته عملا به کسی ندن)
صب برم دنبالش فقط امیدوارم خطم 16 مگ رو جواب بده
من تو کار دانلود فیلم و سریال fullhd و 4k هستم مصرفم بالاست:)

• Like
Reactions: sina_unl
حجم اعلامی جدیدش رو ندیدم :))
1000گیگ!!
الان لیست فن آوا رو دیدم. چطور اینقدر ولخرجی کردن!!!!!!!
چرا از 16 به هشت یه دفه حجم میشه 200 گیگ چرا متوازن نیست سرعت و حجم(به نظرم سرعت16 و حجم1000گیگ فقط برا دلخوشکنک تو لیسته عملا به کسی ندن)
صب برم دنبالش فقط امیدوارم خطم 16 مگ رو جواب بده
من تو کار دانلود فیلم و سریال fullhd و 4k هستم مصرفم بالاست:)
نیازی نیست خط جواب بده میتونید 16 بگیرید بعد به حدی که خط کشش داره کاهشش بدید
1ترا هم وقتی زدن یعنی میدن دیگه.

• Like
Reactions: mehdish
درود بر عزیزان، وقتتون بخیر.
دوستان بنده اینترنت آسیاتک دارم و به دلیل حذف شبانه، قصد دارم تا چند روز آینده، یکی از ISP های شبانه دار رو انتخاب کنم. اینطور که مشخصه، شاتل و فنآوا از گزینه های پر طرفدار هستن.
از دوستان عزیز تقاضا دارم تجربه این سه هفته ای که از طرح جدید اینترنت غیر حجمی گذشته رو با ما در میون بذارن و پیشنهاد بدَن کدوم ISP رو برای دانلود شبانه انتخاب کنیم.
شخص بنده تا سقف 30 هزار تومن (با مالیات) برای بسته های اینترنت ثابت هزینه می کنم. اینترنت دارای بسته شبانه و همچنین پینگ مناسب برای بازی هم شاملش می شه. اگر بنده رو برای انتخاب صحیح راهنمائی کنید ممنون می شم.
پیشاپیش سپاس.

سلام
من از اسیاتک گرفتم 16 مگ ولی قطعی داره گفتن خطتون نویز داره و 16 مگ نمیکشه باید بررسی بشه از سر خط باید چک کنیم
بنظرتون راست میگن یا دارن میپیچونن؟ کسی تو شهر پرند adsl گرفته؟
آسیاتک داره اینجور قطعیایی رو
چراغها روشن هستن ،ولی قطعه
یه بار مودم رو خاموش و روشن کنی درست میشه.
چندین بار تا حالا بهشون گفتم
یه چند روز خوب میشه،دوباره همون آشه و همون کاسه
من الان اینجوری میشه
سیم تلفن رو در میارم دوباره میزنم توش
اشتباه کردی اومدی آسیاتک
فن آوا دقیقا با 80 تومن اینترنت نامحدود ایرانی رو معنی کرده
دوستان بنده اینترنت آسیاتک دارم و به دلیل حذف شبانه، قصد دارم تا چند روز آینده، یکی از ISP های شبانه دار رو انتخاب کنم. اینطور که مشخصه، شاتل و فنآوا از گزینه های پر طرفدار هستن.
از دوستان عزیز تقاضا دارم تجربه این سه هفته ای که از طرح جدید اینترنت غیر حجمی گذشته رو با ما در میون بذارن و پیشنهاد بدَن کدوم ISP رو برای دانلود شبانه انتخاب کنیم.
شخص بنده تا سقف 30 هزار تومن (با مالیات) برای بسته های اینترنت ثابت هزینه می کنم. اینترنت دارای بسته شبانه و همچنین پینگ مناسب برای بازی هم شاملش می شه. اگر بنده رو برای انتخاب صحیح راهنمائی کنید ممنون می شم.
پیشاپیش سپاس.
فن آوا برات بهتره
2 مگ بگیری با 40 گیگ و شبانه
اما اگه شاتل بگیری
10 تومن باید پول شاتل لند بدی یا شبانه فقط بخوای بگیری باید 10 تومن بدی که در اونصورت حداکثر 1 مگ باید بگیری و 20 گیگ
اگه هم بخوای هم شاتل لند بگیری و هم شبانه اونموقع باید 512 بگیری

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: sajadpacc7
اینقدر اعصابم خورد میشه این همه میگن حجمو زیاد کن بعد میاد تو اینستا پست میده - مجتمع تجاریه فلان.. اینترنت رایگان ، یک هدیه دیگر برای شما.... میخوام جرشون بدما
08.gif

آسیاتکو میگم
150 گیگ - شبانه
1 ترابایت + شبانه

وایی ینی دارم میسوزم اگه مرکز مخابراتیمون حکمت شعار نبود روز اول تغییر میدادم

پیشاپیش سپاس.
سمت شاتل نرو چون محدودیت سرعت داره الان من 2 مگ گرفتم تنها 256 سرعت میگیرم ... برای شبانه یا شاتلند باید پول جدا بدی

سلام.
یه سوال. این بسته های شبانه رو کجای سایت هاشون زدن ؟ تو شاتل بیدا نکردم.
موقع تغییر سرویس که بری لیست ها تغییر کرده اونی که جلوش نوشته nfg یعنی شبانه نداره مثل Fair4096nfg که 40 تومان هست و Fair4096 شبانه داره که 50 تومان هست

سمت شاتل نرو چون محدودیت سرعت داره الان من 2 مگ گرفتم تنها 256 سرعت میگیرم ... برای شبانه یا شاتلند باید پول جدا بدی
اگه از محدودیت سرعت منظورتون اینه که سرعتو باز نمیذاره که الان دیگه همه جا همین شده.
از هر شرکتی 2مگ بگیرید سرعتش 256 هست

نمیدونم کسی راجب تعرفه های داتک هم اینجا چیزی گفته یا نه ؟ خیلی جالبه واسه اینترنت 16 یه ماه مصرف حجم منصفانه رو زده "بینهایت" ولی همون رو بخوای 3 ماهه سفارش بدی حجم گذاشته 11000 گیگ ! و اینکه نزده چقدر از این حجم مربوط به داخلی میشه و چقدر بین الملل... کسی که اطلاعاتی داره بگه اینجا ممنون

رهام داتک

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or