حجم اعلامی جدیدش رو ندیدم1000 گیگ ترافیک بینالملل داره این سرویس بازم به فکر شبانه هستی؟
من فکر میکردم خودم پرمصرفم![]()
نیازی نیست خط جواب بده میتونید 16 بگیرید بعد به حدی که خط کشش داره کاهشش بدیدحجم اعلامی جدیدش رو ندیدم
1000گیگ!!
الان لیست فن آوا رو دیدم. چطور اینقدر ولخرجی کردن!!!!!!!
چرا از 16 به هشت یه دفه حجم میشه 200 گیگ چرا متوازن نیست سرعت و حجم(به نظرم سرعت16 و حجم1000گیگ فقط برا دلخوشکنک تو لیسته عملا به کسی ندن)
صب برم دنبالش فقط امیدوارم خطم 16 مگ رو جواب بده
من تو کار دانلود فیلم و سریال fullhd و 4k هستم مصرفم بالاست![]()
آسیاتک داره اینجور قطعیایی روسلام
من از اسیاتک گرفتم 16 مگ ولی قطعی داره گفتن خطتون نویز داره و 16 مگ نمیکشه باید بررسی بشه از سر خط باید چک کنیم
بنظرتون راست میگن یا دارن میپیچونن؟ کسی تو شهر پرند adsl گرفته؟
فن آوا برات بهترهدرود بر عزیزان، وقتتون بخیر.
دوستان بنده اینترنت آسیاتک دارم و به دلیل حذف شبانه، قصد دارم تا چند روز آینده، یکی از ISP های شبانه دار رو انتخاب کنم. اینطور که مشخصه، شاتل و فنآوا از گزینه های پر طرفدار هستن.
از دوستان عزیز تقاضا دارم تجربه این سه هفته ای که از طرح جدید اینترنت غیر حجمی گذشته رو با ما در میون بذارن و پیشنهاد بدَن کدوم ISP رو برای دانلود شبانه انتخاب کنیم.
شخص بنده تا سقف 30 هزار تومن (با مالیات) برای بسته های اینترنت ثابت هزینه می کنم. اینترنت دارای بسته شبانه و همچنین پینگ مناسب برای بازی هم شاملش می شه. اگر بنده رو برای انتخاب صحیح راهنمائی کنید ممنون می شم.
پیشاپیش سپاس.
سمت شاتل نرو چون محدودیت سرعت داره الان من 2 مگ گرفتم تنها 256 سرعت میگیرم ... برای شبانه یا شاتلند باید پول جدا بدیدرود بر عزیزان، وقتتون بخیر.
دوستان بنده اینترنت آسیاتک دارم و به دلیل حذف شبانه، قصد دارم تا چند روز آینده، یکی از ISP های شبانه دار رو انتخاب کنم. اینطور که مشخصه، شاتل و فنآوا از گزینه های پر طرفدار هستن.
از دوستان عزیز تقاضا دارم تجربه این سه هفته ای که از طرح جدید اینترنت غیر حجمی گذشته رو با ما در میون بذارن و پیشنهاد بدَن کدوم ISP رو برای دانلود شبانه انتخاب کنیم.
شخص بنده تا سقف 30 هزار تومن (با مالیات) برای بسته های اینترنت ثابت هزینه می کنم. اینترنت دارای بسته شبانه و همچنین پینگ مناسب برای بازی هم شاملش می شه. اگر بنده رو برای انتخاب صحیح راهنمائی کنید ممنون می شم.
پیشاپیش سپاس.
موقع تغییر سرویس که بری لیست ها تغییر کرده اونی که جلوش نوشته nfg یعنی شبانه نداره مثل Fair4096nfg که 40 تومان هست و Fair4096 شبانه داره که 50 تومان هستسلام.
یه سوال. این بسته های شبانه رو کجای سایت هاشون زدن ؟ تو شاتل بیدا نکردم.
اگه از محدودیت سرعت منظورتون اینه که سرعتو باز نمیذاره که الان دیگه همه جا همین شده.سمت شاتل نرو چون محدودیت سرعت داره الان من 2 مگ گرفتم تنها 256 سرعت میگیرم ... برای شبانه یا شاتلند باید پول جدا بدی
1 تا 8 صبح ولی 1-3 صبح سرعت 10 کیلودانلود رایگان شبانه شاتل از ساعت چند تا چنده ؟